משחק

benrubin

New member
את יודעת איפה את באת ,ולאן את הולכת!

בכל מצב תמיד לעזרה! כל פעם אני מופתע מימך לטובה.... אל תשתני לי........

The Kinslayer

New member
את זאתי../images/Emo3.gif

את זאתי שלי, וכל פעם עולה לי חיוך על הפנים כשאני רואה אותך.

ליאןןן

New member
עיניים.

שרואים שמסתתר מאחוריהן כלכך הרבה. כבר אמרתי, נורא הייתי רוצה להכיר אותך קצת יותר לעומק.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

קשה לפספס אותך, העיניים שלך פשוט זורחות למרחקים. והן כמעט מיוחדת כמוך. את אחת כזאת שלא פוגשים כל יום. ואני שמחה שהייתי במקום הנכון כדי להכיר אותך.

וואו.

השארתם אותי בלי מילים.. לא ציפיתי שמישהו יגיב לי בכלל.. רגשתם עד דמעות (באמת) תודה..

...

לא כל כך מכירה אותך אבל זה שאמרת לי אז שלום בהופעה, גרם לי לחשוב שאת בטח אנשה חמודית אז זה מה שאני חושבת

קיבוצניקית בנשמה../images/Emo99.gif

הקיבוצניקית הכי מגניבה שאני מכיר. בן אדם כל כך טוב ורגיש ועמוק. תודה על כל העזרה
הפגישה הראשונה שלנו בורטיגו תשאר בזכרוני לנצח. ובכלל כל פעם שאני פוגש אותך זה כיף גדול. אם היו יותר אנשים כמוך העולם היה מקום יותר טוב. מת עליך. רן

LoLi Goddess

New member
וואי...

אני לא חושבת שאני יכולה להגדיר במילים כמה אתה חשוב לי, וכמה שאני אוהבת אותך. ביום שהכרתי אותך, רציתי פשוט לחבק אותך כל שניה מרוב שהקסמת אותי, אבל באמת שלא חשבתי שאי פעם נגיע לרמה כזאת של חברות מדהימה, אפילו בין המדהימות ביותר שחוויתי. אין לי מילים להסביר כמה שאתה מקסים בעיניי, וכמה שאני מעריכה את האדם שאתה. אני אוהבת אותך. באמת באמת... |חיבוק מוחץ למוות| מתגעגעת לכל הדברים שקצת הלכו לנו לאיבוד... כל פעם שאנחנו נפגשים, אתה מחזיר לי מחדש את התחושה הישנה ההיא, אני מקווה שנחזיר את התחושה הזאת לעיתים יותר קרובות, ממש כמו פעם בהתנחלויות בפ"ת =) מתה עליך.

../images/Emo121.gifיש לך אחלה קעקוע

למרות שאני ממש שונא את "טרייבל" ואת האנשים שבו, עשו לך עבודה ממש טובה מי קיעקע אותך, אייל?

Z A M i

New member
ילד תקלתי.

סתם. אמיתי.. עם חיוך שילווה אותך עד לקבר.. (על אף התקלות שלך). תאמין או לא, אבל אתה משמעותי בחיים שלי. והבאת איתך הרבה.
וכנ"ל.אתה כ"כ הרבה בשבילי.(ולא, לא ידעתי).
.

חבר אמיתי.

תקופה שכשחוזרת אז חוזרת וכשהולכת אז הולכת. ועכשיו זו ההוכחה. ילד יקר. ומדהים. הרבה רגישות שלפעמים אתה מחביא. אוהבת את הכנות שבך. [תמיד טוב לדבר איתך] אכפתיות. תודה עלייך, צחר.

איזה קסם ואיזה חילבה?!

תכלס בהתחלה לא סבלתי אותך ב-כ-ל-ל... דיעות קדומות קוראים לזה (למרות שבמקרה שלך זה לא היית אתה אלא החברים שלך.. בעע.. מסובך.. למשנה..) בקיצור.. ב"ה הבנתי שאתה הרבה יותר מאוד אחד מחברות הזבל של צורי.. הלוואי שהייתי מכירה יותר ממך...

למעלה