עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

Prime Time

New member
סרינה לפחות ספורטאית

(וכזאת שהייתה לא מעט במקום הראשון, אז כבוד) היא מצדיקה את התפריט שלה...חוץ מזה שחלק זה שרירים או אשמת המבנה האפרו-אמריקאי... אני לא בטוחה שיש לא אחוזי שומן גבוהים.

לסרינה וויליאמס אין טיפת אחוז שומן בגוף,

על מה אתה מדבר? היא יכולה לטחון קרוב ל3500 קלוריות ביום אם היא רוצה.

קרמפה

New member
פחח

שפרה נראית הכי טוב בוילה. הכי יפה בוילה ועם הגוף הכי יפה בוילה, מהשנייה שהיא נכנסה דרך הדלת.

ליאורי13

New member
נו אז? אין לה זכות קיום?...אגב...............

אם שיפרה,אשר,עינב וצבר באמת סלחו אחד לשני? ולא ירכלו אחד על השני,תהייה אווחה {עד כמה שניתן לטוב} אני אחזיק מהם כאחלה אנשים

hamershlag

New member
היא אשה שנראית מצויין. אבל באמת נראה שבבית

היא עולה במשקל. לא יודעת, צריך לחזור אחורה חמישה שבועות ולהשוות אבל פתאום זה נראה שהיד שלה יותר רחבה והאחוריים שלה מעט יותר רחבים (באמת נראה שהיא אוכלת הרבה...)

ליטליקSD

New member
לא סתם היא שמחה שנשאר הליכון בבית

היא הרי אמרה ללאון "אפילו מכון כושר נורמלי אין לי פה".. זה ממש לא בתור ירידה וכדי להרגיחש טוב עם עצמם (וערן יסכים איתי
) הם צריכים אמצעי לכושר שהוא קצ יותר מבריכה ואימוני יוגה/קרקס.

טלטוש

New member
גם לדעתי היא בכלל לא שמנה

אבל אל תשכחי שהרבה ממי שכותבים כאן הם ילדים עם תפיסת גוף מעוותת שרזה אנורקטי = יפה. שפרה בדיוק כמו שצריך להיות, ל אנורקטית ולא שמנה.

תקשיבו, למי שאין ערוץ 20 ורואה רק בנט:

המצלמה באינטרנט מאוד מאוד משמינה אבל מאוד משמינה לעומת מה שרואים באיכות של טלויזיה בערוץ 20.... ככה שהיא ממש אבל ממש לא עולה על 65 קילו, מבטיחה לכם. אם כבר עינב שוקלת לפחות 75 קילו .

ליאורי13

New member
יוסי והפתגמים שלו

בחוג לפיזיקיה שבו אני לומדת,הרבה אוהבים את ההגיגים של יוסי,מדובר באנשים ברמה ואינטליגנטים ביותר הרבה משתמשים בהגיגים שלו אז כל אלה שחושבים שיוסי משדר רק לאנשים תת רמה טועה ביג טיים

BeN ShaDe

New member
שפרה פשוט לא מפסיקה לאכול.

נס קפה עם מלפפון חמוץ... יאמי. :S

ליאורי13

New member
מי שאוכל,אומרים עליו "כמה הוא אוכל"

מי שלא אוכל אומרים "אנורקס" שיאכלו לבריאות

למעלה