עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

יNOT

New member
../images/Emo4.gif ברצינות?!

התוכנית לא השתפרה, וגם היא לא תשתפר
אתה יכול לראות את זה בפרומואים, אתה באמת רוצה לראות בנג'י הפוך?!
לא יותר הגיוני לראות "אפקט הפחד" במקום ?
התוכנית גוססת גסיסה איטית מבחינה רעיונית (ואני מדבר בעיקר על השידור החי, אני יודע שלך לא איכפת מזה יותר מדיי אבל בכל זאת ) , התוכנית המרכזית תמיד תצליח מבחינת רייטינג כי לכל מי שמכיר קצת את תחום "האשליות הזה" יודע שבעריכה ניתן ליצור איזה מציאות שרק רוצים
(כמו שכבר הגיבו על זה בפורום) ולמען האמת הבעסה היא לך שאתה נהנה, כי אתה מסתפק במועט מאוד
אבל כל אחד זה בחירה שלו.

איתי בל

New member
איפה אתה חי למען השם

יא חתיכת פחדן פוחד לפקוח חצי עין שלא תגלה קצת אמת תראה כמה סמיילים תראה איך אתה מת שהתוכנית לא תשתפר לא תצליח כי אתה אדם קטן שעסוק במלחמות אגו עם הפקה ורוצה להרגיש יותר חכם מקשת יותר חכם מהאח הגדול ויותר חכם מההולנדים אתה בקושי יותר חכם מחבל בנג'י בקושי ראית פרומו אתה כבר דופק 10 חיוכים שהתוכנית הייתה עלובה שבוע לפני שעשו אותה בכלל כדי שאם לא תהיה עלובה לפחות תספיק לצחוק שהיא כן אתה מסתפק ממועט אתה אפילו לא נותן צ'אנס ליותר מזה אני רוצה לראות בנג'י הפוך אני רוצה שעינב תלך לבנג'י ותחרבן במכנסיים אני רוצה שאשר ילך לבנג'י ויראה את אלוהים אני רוצה שונסה תלך לבנג'י ותקבל אורגזמה מזה השידור החי הוא 24 שעות אין מה לעשות איתו זה החיים אי אפשר לצפות שכל שניה תהיה מעניינת ואתה הזיין שכל הכי גדול מכולם ההפקה מתערכת מפעילה רעיונות אתה בוכה ההפקה לא מתערבת פשוט מצלמת אתה גם בוכה חתיכת בכיין תתחיל להסתכל על החיים שלך אפילו ל24 דקות גם תבכה אבל אולי תצא מזה עריכה יש בכל תוכנית אבל לא כל תוכנית מצליחה כנראה שיש משהו מעבר לעריכה כמו בשידור חי להראות לדיירי הבית מה שעינב ואשר דיברו על שפרה וצבר זו הייתה טלוויזיה טובה אתה לא מסתפק אתה בקושי מועט תפסיק להתבכיין כמו נקבה פולניה שגילתה שהחיים זה לא כל מה שהיא חלמה כשהייתה ילדה קטנה ותתבגר

יNOT

New member
כתבת הרבה בול../images/Emo93.gif אז לא טרחתי לקרוא בכלל

וגם בחרת לתקוף אותי אישית, שזה לא מכובד ולא שווה דיון נוסף.

איתי בל

New member
כן תקפתי אותך אישית

כי אתה לא מצליח להבין שהבעיה היא לא בהפקה הבעיה היא בך ואין טעם להסביר לך אם ההפקה היא בסדר או לא כי זה לא רלוונטי זה לא הדיון בכלל וזה לא שאתה לא מסוגל להבין את זה אתה פחדן מכדי להבין את זה אז אתה לא קורא בכלל ולא קראת גם עד עכשיו זה דווקא מכובד מאוד ושווה הרבה דיונים אלא אם כן אתה לא רואה את עצמך כשווה דיון אין טעם להמשיך לדבר איתך על ההפקה כי גם כשאתה אומר הפקה אתה אומר אני וכשאתה אומר העם פראייר אתה אומר אני פראייר וכשאתה אומר מפרה חוקים ומזלזלת זה אתה שמפר חוקים של בנאדם נורמלי ומזולזל ומזלזל בעצמך רציני תתבגר

ליטליקSD

New member
הרסת לך אפשרות של קוראת בפורום שתהנה

מהתגובות שלך בפורום, כי יצת ממש קטן הפעם. באמת תתבגר.

יNOT

New member
זה היה נראה כמו אחד שמנסה להטיף לדת ואחר ש...

שמנסה ל"התנגד" וע"י זה ליצור כביכול דיון
אז אוליי לא וויכוח סרק,אולי באמת לא ההגדרה הנכונה. יותר כמו שיחה על הרוח שנושבת , ואין אפשרות לתפוס אותה ברשת. אם יש לך הגדרה אחרת, בוא נשמע.

ShukyD

New member
הממ.. הבעת דעה, הקשבה לדעה של האחר

בסופו של דבר גם הסכמנו על המהות של יום כיפור ועל התפיסה שלה בעיני החברה... דברים שאתה מפספס כשאתה עסוק בלמצוא את האקשן והתככים

יNOT

New member
אני ממש לא מחפש אקשן ותככים, והסברתי כבר את

רוב ה"מהות" של השיחה שלכם, חבל שאתה הוא זה שרואה את הדברים אחרת. (אבל כרגיל נסכים לא להסכים גם על זה
)

איתי בל

New member
באמת חבל שוקי

חבל שאתה ואני לא מבינים את השיחה שעצמה ניהלו ואנחנו לא מודעים למה התכוונו ועל מה דיברנו אנא למד אותנו נותי הסבר לנו מהי מהות השיחה שלנו שנדע אני צריך להרביץ לשוקי? אני שונא אותו עכשיו? חבל שלא היית בשיחה אתמול הייתי כבר הולך איתו מכות עד עכשיו

ShukyD

New member
באמת חבל, אבל תראה את זה ככה

יום כיפור הוא יום של גילוי, של הבנה עצמית ברמה בלתי מובנת היינו צריכים להקשיב לאמת הפנימית שלנו, היא בטח הייתה אומרת לנו מה שנוטי אמר ואני לא מבין איך ישבתי מאתמול בערב ועד עכשיו וחשבתי, וניסיתי להבין, מה מהות השיחה, מה הפשר? אבל כמובן התשובה עמדה לי מול העיניים ונוטי רק בא וזרק אותה לאוויר הפורום נוטי - בזכותך אני שלם.

איתי בל

New member
לא זו הטעות הראשונית שעשינו

הסתכלנו לתוך האמת הפנימית שלנו איזו שטות היינו צריכים להסתכל באמת הפנימית של נוטי

יNOT

New member
../images/Emo3.gif אמת פנימית?

אתה מצחיק
אבל כמו שאמרתי, זה לא באמת משנה.... לא את הרייטנג ולא את דלות הדיון שלכם, ולא את התוכנית לטובה.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif שמחתי לעזור

(וכנראה אתם צודקים רוב הגולשים בפורום, כנראה יבינו את הדברים כפשוטם, אף אחד לא ייתעמק במניע, ברעיונות שעלו בשיחה הזו, ובמסקנותיה שבאו כביכול....מן האוויר ... )

ליטליקSD

New member
נוטי,

את תגובותיך אלה גם קראתי מוקדם יותר ולכן אני מגיבה להן אחרי שאמרתי שתגובותייך לא מעניינות אותי יותר. אחרי התגובה הזאת הן בהחלט לא יעניינו אותו ואני לא אטרח לפתוח אותן. בקשר להתפרצות הזו שלך בסיום השיחה של איתי ושוקי, אני רק אומר דבר אחד- השיחה שלהם הייתה השיחה הכי מעניינת שקראתי בפורום הזה עד כה, היא ממש לא הייתה 'דיון סרק' או מה שלא כינית אותה..

יNOT

New member
את רשאית לדעותייך ואני לדעותי ../images/Emo9.gif

אנחנו לא חייבים תמיד להיות בהסכמה. זה חלק מהיופי בדיון ציבורי שבו אנשים לא באו בשביל לנסות להטות דיעה לכיוון זה או אחר, אלא באו רק בשביל להתדיין
ולא ציפיתי שתביני את השיחה ההיא בצורה אחרת ממה שהבנת, וזה גם מה שכתבתי
והאגו שלי לא כזה גדול ולא כזה קטן, שקוראת אחת בפורום ווירטואלי תשפיע עליי לכאן או לכאן. (בזה למען האמת אני דיי דומה להפקה של התוכנית
)

ליטליקSD

New member
נכון.

אני אומנם לא שומרת בכלל, לא צמה, לא סוגרת חשמל וכו'.. מהסיבה הפשוטה שאיתי פחות או יותר הסביר. אני מרגישה מאוד מחוברת אל עצמי ביום יום ולא צריכה יום כיפור בשביל זה. בכלך ימות השנה יש שעה-שעתיים-שלוש שאני רק עם עצמי במחשבות על עצמי ועל מי אני וכל המשתמע מזה, רוב האנשים לא כאלה ולא מסוגלים להיות רגע אחד לבד וגם קוראים למחשבות הללו בזבוז זמן ומשהו לא בריא. בבצפר בו למדתי עד לא מזמן, מישהי טרחה לעדכן אותי שאני חושבת יותר מדי לדעתה, כשאני ראיתי בהתנהגות שלה מישהי שלאט חושבת בכלל על השלכות של מעשים ומשמעות של דברים.. בחיי שיותר פרחה מעינב בתחפושת שחורה של פריקית אוהבת רוק.. אז כן, פתאום אנשים שהם החברים הכי טובים שלה נעים לי יפי נפש ביום כיפור וצמים, ולובשים לבן ויוצאים לרחובות לדבר עם אנשים ומתנהגים כמו כולם כי לא נעים להם. אני חצי יום כיפור עם עצמי וחצי ישנה או במחשב/טלוויזיה. אני לא רואה בדרך הזאת שלי משהו רע, להיפך.

למעלה