אוי איזה איום מצד ונסה על יוני.
תיזהר מה תיזהר, אני אומרת לך בפנים. לא הספקתי להבין על מה ולמה. היא כנראה חשבה שהוא עבר לרגע לצחוק עליה ולא איתה. השידור הופסק. לא ברור למה. עידכון על רסיסי השיחה של הרשלצים מלפני כחצי שעה: רנין שרק אתמול אמרה לצבר באומץ שעינב היא חברה טובה שלה והיא אוהבת אותה בכל ליבה מתיישרת מהר מאוד ושוב מודיעה שהיא לא יכולה לשהות לידה יותר ממספר דקות וטוענת שהיא מבחינתה אחת הסיבות העיקריות ששי לא נמצא כאן. כשהיא תעיף את עינב, אומרת רנין, היא תודיע לה בפנים שזה בשביל שי. לאון, כרגיל כשמדברים על מי העיף את שי, מנסה לשמור על פנים חתומות. לצבר יש הערה על הפרצוף של לאון, אבל הוא לא באמת מנחש את האמת. מין סוג של אינטואיציה לא ברורה. שוקלים לצרף את אינה ובכלל להתקרב לאנשים מחוץ לקבוצה. שיפרה טוענת שחד משמעית זו לא הסיבה שהם על הגריל. היא ניסתה להתקרב בהתחלה היא אומרת, אבל לא פיתחו איתה שיחות משמעותיות ולא הבינו את ההומור המתוחכם שלה. בשורה התחתונה היא מצהירה שאם היא תחליט להתחבב על מישהו אין מצב שהוא לא יאהב אותה (צבר שותק...) אבל היא החליטה החלטה אסטרטגית לא לנסות להתחבר לאף אחד כדי להישאר ולא להיות מועמדת שוב להדחה. כרגע יש הסכמה בין רנין לשיפרה שאם צבר מודח שתיהן לא נשארות בבית. אם מוציאים אותך, אומרת שיפרה לצבר, זאת אומרת שמעדיפים את ה"דבר האחר". אם מעדיפים את "הדבר האחר" אני לא רוצה להיות פה. רנין מצטרפת: אם יוציאו אותך אחרי שהוציאו את שי זה אומר הרבה מאוד על מה שקורה בחוץ ואיך הדברים נראים בחוץ. במצב כזה אני מעדיפה להיות עם החבר שלי בבית. לו רק ידעה כמה היא צודקת. רק המסקנה שהיא מסיקה היא עקומה. היא לא סומכת על שיקול הדעת של קהל הצופים שאולי רואה משהו שהיא לא רואה. חבל. זאת אפשרות שהיא אמורה לקחת בחשבון. צבר מנסה להעביר להם את מורשת צבר כמו (ששי עשה עם מורשת הקקי שלו) ואת חובתם להמשיך ולהישאר על אפם ועל חמתם של כל הגויים. הבעיה של צבר היא שאין לו את הכריזמה של שי. התקווה הגדולה שלו היא שלא נודף ממנו סירחון הרוע של שי. לכן, כשהוא ייצא, יש סיכוי טוב שיסלחו לו ויראו בו קורבן לא חכם במיוחד שזקוק לעזרה ולמחילה, כפי שהוא באמת.