עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

itaikadosi

New member
לגבי ההתנהגות זה לא דעה זה ברור מאליו... הוא לא עושה אקשן בבית, יותר שקט מכולם לגבי הדמות המשעממת... טוב אפשר להתדיין על זה.. אבל עדיין על טעם וריח אין מה להתווכח ../images/Emo13.gif

beep beep

New member
לאמשנה - עכשיו שאלת את שאלת השאלות

יש שמחפשים אקשן ותחבולנות אסטרטגית. יש שמחפשים חיזוקים לעמדותיהם המוסרניות יש שמתאהבים בדמות מסויימת ומלווים אותה כל הדרך - לא משנה מה תעשה. יש שמחפשים בידור וצחוק. ויש שמחפשים דברים אחרים ואת כל הנ"ל ביחד ולחוד - על פי מצב הרוח שלהם ברגע נתון. בסוף, כשנשאר מנצח אחד ניתן לשחזר לאחור את הסיבות שהביאו לנצחונו - אבל גם זה בערבון מוגבל. רק דבר אחד בטוח: אלה שמרוויחים הכי הרבה מסמטוחת הטראש הזו הם הקפיטליסטים החזירים שמפיקים ומשווקים לנו אותה.

Lomsahne

New member
מסכים איתך...

אני מצאתי מכל מה שאמרתי בצבר,הוא אסטרטג הוא מצחיק {אותי לפחות הוא מאוד מצחיק} התאהבתי בדמות שלו... נגיד אם אני שואל את עצמי על יוסי הוא גם מצחיק אותי והוא גם אסטרטג אומנם לא התאהבתי בדמות שלו אבל זה לפחות שתיים מתוך שלוש. ונסה ? לא אסטרטגית הצחוק שלה לא יחסר {יש את יוסי עינב ולאון אני חושב שזה מספיק} אז בשביל מה להשאיר אותה ? בשביל לראות אותה מתנשקת עם יוני ? לא יודע נראה לא הגיוני-קחו בחשבון שאם היא נשארת היא נשארת לפחות עוד שלושה שבועות וזה מה שנראה ממנה.

beep beep

New member
לאמשנה - עכשיו שאלת את שאלת השאלות

יש שמחפשים אקשן ותחבולנות אסטרטגית. יש שמחפשים חיזוקים לעמדותיהם המוסרניות יש שמתאהבים בדמות מסויימת ומלווים אותה כל הדרך - לא משנה מה תעשה. יש שמחפשים בידור וצחוק. ויש שמחפשים דברים אחרים ואת כל הנ"ל ביחד ולחוד - על פי מצב הרוח שלהם ברגע נתון. בסוף, כשנשאר מנצח אחד ניתן לשחזר לאחור את הסיבות שהביאו לנצחונו - אבל גם זה בערבון מוגבל. רק דבר אחד בטוח: אלה שמרוויחים הכי הרבה מסמטוחת הטראש הזו הם הקפיטליסטים החזירים שמפיקים ומשווקים לנו אותה.

frid1

New member
אין ספק שיש בעיתיות עם הייצוג

האשכנזי בבית, הביאו 3 נפיחות ומתרפס סדרתי אחד, ומנגד את המזרחיים מייצגת דמות קאלט שקל מאוד לחבב. חבל שלא הביאו אשכנזי יותר אותנטי, מישהו בטייפקאסט של ג'אקו איינזברג למשל מבחינת דיבור והתנהגות (חצי מצרי, אבל הרבה יותר מייצג)

בטהובן22

New member
חברים אני פונה אליכם

שלום אני פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה. הסיבה שהחלטתי לכתוב הפעם זה כי להגיד לכם ששפרה מגעילה אותי ברמות קשות.. אישה כזאת מתנשאת שחושבת שהיא יותר טובה מכולם מי זה כולם לידיה?סתם זבובים הם לא חשובים היא חשובה מגיע לה הכל ולהקשיב לה זה חובה.אתם אומרים שונסה ז..ה וכל זה אבל שכחתם דבר אחד וזה שהיא אוהבת חיות ומי שאוהב חיות יש לו חום ואהבה לכולם...פגעה באיתי?ונסה כבר הסבירה לו את העניינים בניהם אז מה אתם עושים רעש... תראו איך ונסה ושפרה קבלו את החדשים??ונסה באהבה ושפרה אה...נכון?ברועעעעעעע... אז תחליטו עם עצמכם מי צריכה לעוף הביתה..

My Little Fairy

New member
הייתי משנה ליוני את הלוק עוד קצת.

לדעתי יהיה לו מאוד יפה מחסום לפה, בעירום חלקי, כשהוא קשור בשלשלאות באיזה מרתף וגופו מלא פצעים פתוחים זבי דם. זה ילך יופי עם הקוצים שעשה לו וונסה.

LOL !

וזו גם סיבה לסמס 2, מי יצחיק אותנו ככה? מי יבעיר את הוילה? מי יגרום לנו לחשוב שאנשים בגילם עושים סקס? הצרפתיה ורק היא.

לגבי השאלות שהעלית ...

" מי יצחיק אותנו ככה? " ובכן , לאון , רנין , עינב וכמובן יוסי . " מי יבעיר את הוילה? " צבר ושפרה וכמובן תאייסיר בפעם הבאה שהוא ירצה לשלוח מסר לרנין . אני מניח שהשלב הבא שלו זה לכתוב לרנין מסר באמצעות כתובת אש מעל להרי ירושלים או משהו ... " מי יגרום לנו לחשוב שאנשים בגילם עושים סקס? " על פי המדגם של יושבי הפורום אני מתחיל לחשוב שאולי עדיף שחלק מהאנושות תפסיק לעשות סקס . ואני הייתי מתחיל להכיל את הכלל הזה על ונסה קודם . אחרי הכל קונדומים בטוחים ב97% בלבד ( במקרה הטוב ) .

בוני1010

New member
אוי איזה איום מצד ונסה על יוני.

תיזהר מה תיזהר, אני אומרת לך בפנים. לא הספקתי להבין על מה ולמה. היא כנראה חשבה שהוא עבר לרגע לצחוק עליה ולא איתה. השידור הופסק. לא ברור למה. עידכון על רסיסי השיחה של הרשלצים מלפני כחצי שעה: רנין שרק אתמול אמרה לצבר באומץ שעינב היא חברה טובה שלה והיא אוהבת אותה בכל ליבה מתיישרת מהר מאוד ושוב מודיעה שהיא לא יכולה לשהות לידה יותר ממספר דקות וטוענת שהיא מבחינתה אחת הסיבות העיקריות ששי לא נמצא כאן. כשהיא תעיף את עינב, אומרת רנין, היא תודיע לה בפנים שזה בשביל שי. לאון, כרגיל כשמדברים על מי העיף את שי, מנסה לשמור על פנים חתומות. לצבר יש הערה על הפרצוף של לאון, אבל הוא לא באמת מנחש את האמת. מין סוג של אינטואיציה לא ברורה. שוקלים לצרף את אינה ובכלל להתקרב לאנשים מחוץ לקבוצה. שיפרה טוענת שחד משמעית זו לא הסיבה שהם על הגריל. היא ניסתה להתקרב בהתחלה היא אומרת, אבל לא פיתחו איתה שיחות משמעותיות ולא הבינו את ההומור המתוחכם שלה. בשורה התחתונה היא מצהירה שאם היא תחליט להתחבב על מישהו אין מצב שהוא לא יאהב אותה (צבר שותק...) אבל היא החליטה החלטה אסטרטגית לא לנסות להתחבר לאף אחד כדי להישאר ולא להיות מועמדת שוב להדחה. כרגע יש הסכמה בין רנין לשיפרה שאם צבר מודח שתיהן לא נשארות בבית. אם מוציאים אותך, אומרת שיפרה לצבר, זאת אומרת שמעדיפים את ה"דבר האחר". אם מעדיפים את "הדבר האחר" אני לא רוצה להיות פה. רנין מצטרפת: אם יוציאו אותך אחרי שהוציאו את שי זה אומר הרבה מאוד על מה שקורה בחוץ ואיך הדברים נראים בחוץ. במצב כזה אני מעדיפה להיות עם החבר שלי בבית. לו רק ידעה כמה היא צודקת. רק המסקנה שהיא מסיקה היא עקומה. היא לא סומכת על שיקול הדעת של קהל הצופים שאולי רואה משהו שהיא לא רואה. חבל. זאת אפשרות שהיא אמורה לקחת בחשבון. צבר מנסה להעביר להם את מורשת צבר כמו (ששי עשה עם מורשת הקקי שלו) ואת חובתם להמשיך ולהישאר על אפם ועל חמתם של כל הגויים. הבעיה של צבר היא שאין לו את הכריזמה של שי. התקווה הגדולה שלו היא שלא נודף ממנו סירחון הרוע של שי. לכן, כשהוא ייצא, יש סיכוי טוב שיסלחו לו ויראו בו קורבן לא חכם במיוחד שזקוק לעזרה ולמחילה, כפי שהוא באמת.

S n o o k e r

New member
אחי, יש לך טעות היא דיברה על ונסה אבל זה לא..

מוריד מערך הצביעות שלה שהרי בצהריים שוחחה עם ונסה שיחת ידידים.

בוני1010

New member
אני אומר שוב שלדעתי שניכם טועים הריב של ונסה

עם שי היה לאחר שהוא כבר היה מועמד להדחה. זה היה היום שבו הוא היה כולו טעון ואיבד שליטה. צבר רואה בעינב את הגורם המרכזי להעמדתו של שי להדחה. אתמול היה לו עם רנין ויכוח גדול והזוי על מי אוהב יותר את שי ובין היתר הוא אמר לה על עינב, במפורש על עינב, אני לא מבין איך את יכולה להתחבר אל מי שגרם לזה ששי יעוף. לכן רנין מיישרת שורה עם שאר החיילים לאחר שאתמול צבר כינה אותה שחקנית והיא מנסה לעשות הכל על מנת שלא יהיה להם ספק באיזה צד היא נמצאת.

bibaso

New member
אתמול באמת רקה מה שתארת

אבל זה מסביר רק למה טעית לחשוב שהיא דברה על עינב.

בוני1010

New member
אוקיי יכול להיות שטעיתי. נזכרתי עכשיו

ששי ראה בונסה את הסיבה העיקרית לזה שהוא על הגריל כי היא דיברה על ה"מנהיג". אז יכול להיות שהם כן רואים בונסה את הגורם המרכזי להדחתו.

bibaso

New member
בהזדמנות זו אני רוצה לציין

שוונסה אפילו לא אמרה "מנהיג" או "מנהיגים". זו מניפולציה של רנין על שי שהיתה איזה יומיים קודם. שי הכניס את זה לשיחה של וונסה עם ליאון כדי להשתמש בזה כאילו דברה עליו

בוני1010

New member
שיפרה מנסה להגיד לצבר: אם תלך

מי יחבק אותי ככה, מי ישמע אותי בסוף היום, מי ינחם וירגיע רק אתה יודע. אבל קשה לה להביע רגשות אז יוצא לה רק: אם תלך, אני אתפחלץ. האמת גם יותר מתאים לה. אוי היא הפכה אותי לרשע מרושע...

carmit4

New member
זה מה שהיא אמרה לו באמת?

אני אתפחלץ? כי זה מה שצבר אמר לה כשהיא היתה מועמדת להדחה באחת הפעמים הראשונות.

למעלה