עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

shy6

New member
חבל שהסקר הוא לא

"מי אתם רוצים שישאר?" כרגע הסקר לא נותן כלום. אני הצבעתי לונסה כי אני חושב שתודח, למרות שאני ממש לא רוצה.

omer719

New member
זהו בדיוק מה שכתבתי.

אבל אתה לא אמור להצביע ככה.. אתה אמור להצביע למי שאתה רוצה שיודח, אבל עכשיו אי אפשר לשנות ניסוח, פעם הבא זה יהיה ברור יותר

shy6

New member
להצביע ונסה!

תראו את השיחה עכשיו בין שפרה וצבר. זה מה שאתם רוצים עוד חודשיים? שיחות על כמה שהם יותר מדי טובים בשביל העולם הזה כמה אפשר?

11134

New member
ההתנהגות של שפרה וצבר כל כך...

מגוכחת עכשיו, שאני כבר לא יודעת מי אני רוצה שיעוף. בהתחלה רציתי ששפרה וצבר, אחר כך ונסה, ועכשיו אני שוב בהתלבטות. אחחח... שיפי, שיפי, ההיית או חלמתי חלום?

S n o o k e r

New member
זה חוקי מה שחבורת שרל"ץ עושים עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ordiki

New member
חוקי לגמרי

הם לא אומרים שמות ולא אומרים את מי להדיח.

אור2221

New member
למה שלא יהיה חוקי?

הם בסה"כ אמרו שכדאי להתחבר לחדשים קצת יותר.

N o a m V

New member
מותר לבנות קבוצה ?

הם אמרו שכדאי להם לצרף את אינה למרות שהם לא מחבבים אותה

N o a m V

New member
סוף סוף ניזכרו שקיימים עוד דיירים בבית

חוץ מרשל"צ המשעממים האלה

d a n 6

New member
אני מקווה שונסה תישאר

יהיה כיף לראות את הפרצוף של רנין המכשפה

ליאורי13

New member
אמא של ליאון אמרה לו להזהר מערפדים

כי הם שוללים את הכוחות הנפשיים { ציטוט לא מדוייק, תקנו אם אני טועה} ומי הערפדים? לא אחרת משפרה וצבר שימו לב שרנין איתם,מייד נכנסה לדיכאון

לונה 2

New member
לא נכון

ההגיון אומר שהמשפחה של ליאון מתכוונת לעינב. כי עינב העלתה את בוריס להדחה פעמיים, למרות שליאון היה חבר שלה. הם לא יסלחו לה.

Lomsahne

New member
אני חייב לשאול שאלה...

מה אתם מחפשים בתוכנית ? צחוקים ? סקס {שגם ככה מצונזר}? מסיבות בריכה ? מה חשבתם לעצמכם שהתחלתם לצפות בתוכנית ? אז בסדר יש צחוקים יש חירמונים אבל זה המשחק ? המשחק לא סובב סביב זה. מה שעינב עשתה מקודם עם החדשים זאת אסטרטגיה אבל אסטרטגיה מגעילה למדי שכוללת שקרים וסילופי דברים. מה שצבר שפרה רנין ולאון עשו עכשיו-זאת התוכנית,תבינו זה ה-משחק. אפשר לחשוב שהם ליכלכו על מישהו בצורה נבזית או משהו בסגנון.דיברו אסטרטגית נטו. מה אתם רוצים שיהיה כול היום בוילה בחודשיים הקרובים ? את ונסה מתחרמנת עם יוני ואיתי מתמסכן בצד ? את הצחוקים של יוסי ? לפחות ליוסי יש ערך מוסף על הצחוקים שהוא מביא,הוא גם שחקן אסטרטגי וזה כיף לראות אותו {לפעמים הוא פועל מגעיל בעיני אבל עדיין פועל} גם עינב פועלת אסטרטגית. אז מה אתם רוצים לראות את ונסה ? שכל היום מתמזמזת עם יוני ? ולא "מתחברת" לאף קבוצה ? סבבה לעכשיו אולי זה מעניין תחשבו הלאה אם יהיה לכם כיף לראות את זה חודש שלם מעכשיו...את מי זה יעניין ? בסדר אתם לא סובלים את שרל"צ ואת ונסה אתם לא בדיוק אוהבים אלא מצבעים לה מסיבות אחרות אבל תחשבו מה זה יעשה למשחק.. אני נהנה לראות כל אחד מדיירי הבית מפעיל אסטרטגיה כי זאת התוכנית.

קודם נפרק את ש"צ

אחרי זה וונסה תהיה חופשיה לחזור הביתה השמחה שתבוא לעם ישראל לראות את דמעות התנין של רנין צבר שפרה וליאון תביא סיפוק לעם שלם

Lomsahne

New member
../images/Emo4.gifאת לא חושב שזה אומר עליך משהו כבנאדם ?

שבכי של אנשים מביא אותך לידי סיפוק ?

למעלה