מגוכחת עכשיו, שאני כבר לא יודעת מי אני רוצה שיעוף. בהתחלה רציתי ששפרה וצבר, אחר כך ונסה, ועכשיו אני שוב בהתלבטות. אחחח... שיפי, שיפי, ההיית או חלמתי חלום?
מה אתם מחפשים בתוכנית ? צחוקים ? סקס {שגם ככה מצונזר}? מסיבות בריכה ? מה חשבתם לעצמכם שהתחלתם לצפות בתוכנית ? אז בסדר יש צחוקים יש חירמונים אבל זה המשחק ? המשחק לא סובב סביב זה. מה שעינב עשתה מקודם עם החדשים זאת אסטרטגיה אבל אסטרטגיה מגעילה למדי שכוללת שקרים וסילופי דברים. מה שצבר שפרה רנין ולאון עשו עכשיו-זאת התוכנית,תבינו זה ה-משחק. אפשר לחשוב שהם ליכלכו על מישהו בצורה נבזית או משהו בסגנון.דיברו אסטרטגית נטו. מה אתם רוצים שיהיה כול היום בוילה בחודשיים הקרובים ? את ונסה מתחרמנת עם יוני ואיתי מתמסכן בצד ? את הצחוקים של יוסי ? לפחות ליוסי יש ערך מוסף על הצחוקים שהוא מביא,הוא גם שחקן אסטרטגי וזה כיף לראות אותו {לפעמים הוא פועל מגעיל בעיני אבל עדיין פועל} גם עינב פועלת אסטרטגית. אז מה אתם רוצים לראות את ונסה ? שכל היום מתמזמזת עם יוני ? ולא "מתחברת" לאף קבוצה ? סבבה לעכשיו אולי זה מעניין תחשבו הלאה אם יהיה לכם כיף לראות את זה חודש שלם מעכשיו...את מי זה יעניין ? בסדר אתם לא סובלים את שרל"צ ואת ונסה אתם לא בדיוק אוהבים אלא מצבעים לה מסיבות אחרות אבל תחשבו מה זה יעשה למשחק.. אני נהנה לראות כל אחד מדיירי הבית מפעיל אסטרטגיה כי זאת התוכנית.