עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

תראה לי בן אדם אחד ראוי

ומוכר שאמר את המשפט " בכי של רשעים מביא סיפוק לצדיקים שכן כל כלב בא יומו ". ואם אתה יכול , תביא לי ציטוט דומה מהמקורות . ( ולצורך העניין מכל מקור שאתה מוצא , אפילו מהמשרדים של "מקורות" לצורך העניין ) . עד אז , אני אצטט כמובן את איינשטיין שטען : " 2 דברים הם נצחיים , היקום והטימטום האנושי . ואני לא בטוח לגבי הראשון " .

shy6

New member
אתה מעוות את המציאות בכל הודעה שלך.

"אפשר לחשוב שהם ליכלכו על מישהו בצורה נבזית או משהו בסגנון"(כאן כבר הפסקתי לקרוא) 70 אחוז מהשיחה הזו הייתה מה שתארת עכשיו, לכלוכים. בין היתר "הלוואי שונסה תעוף מחר, לפני שתעלה במדרגות אני אגיד לה שזה בשביל שי" רנין. "אני יודע שאתם לא סובלים אותה, אבל אני חושב שכדאי לצרף את אינה אלינו" צבר ועוד מלא......

Lomsahne

New member
תגיד לי אתה רציני ?

כנראה ההגדרה שלי ושלך לליכלוכים ממש שונה. הדוגמאות שאתה הבאת זה ריכול ולא יותר מזה,וזה בערך מה שכולם עושים כי אין ממש משהו אחר לעשות באותה תדירות פחות או יותר.וזה גם אסטרטגיה.

shy6

New member
אתה כתבת

"אפשר לחשוב שהם ליכלכו על מישהו בצורה נבזית או משהו בסגנון" המשפטים שבחרתי לצטט הם לא נבזיים מספיק? להגיד למישהו שיצאה מהמשחק במקום "להתראות" משהו כמו "זה בשביל שי". זה לא נבזי? להגיד לקבוצה של כמה אנשים "אני יודע שאתם לא סובלים אותה אבל היא יכולה להועיל לנו אסטרטגי" זה לא נבזי?

Lomsahne

New member
זה נבזי בתאוריה...

היא אמרה את זה ? אם היא תגיד את זה זה באמת יהיה מגעיל אבל היא עוד לא אמרה את זה. מה נבזי במשפט השני ? עזוב שזה לא היה ככה אבל מה נבזי פה? אז כל צעד אסטרטגי הוא נבזי ? זה כמו שתגיד שכל מי שצבוע הוא נבזי...אז כולם בבית נבזיים...

נדמה לי ...

שבאיזשהו שלב עינב ( נשמה טובה ) בובליל אמרה שהיא מתה לומר " תמסור ד"ש לאשר " לאחד המודחים ( אם זיכרוני לא מתעתע בי אז לשי ) ולא מתוך כוונה טובה . אבל הזיכרון שלי הוא לא כמו פעם ...

Lomsahne

New member
זה היה מיועד לשפרה...

בשבוע שיוסי שי ושפרה היו מועמדים והיא חשבה ששפרה תלך. התלבטתי איזה דקה אם לרשום את זה או לא אבל בסוף החלטתי שלא כי זה יראה כמו גן ילדים-רנין אמרה ככה ועינב אמרה ככה אבל אני בכל זאת שמח שאתה רשמת את זה.

צא מהדימוי של גן ילדים .

את השלב הזה כבר עברנו ממזמן ... עכשיו זה יותר כמו הבריכה של הקטנים שכולם משתינים בתוכה . אתה לא רואה כמה כינויים כאן מסתובבים עם מצופים על הזרועות וארשת של סיפוק לא ברור על הפנים ?

droriko

New member
ונגיד שכן (לא צפיתי בכל השיחה)

אתה עדיין מעדיף לראות את ונסה מתחרמנת על יוני חודש שלם?

Lomsahne

New member
אני אחות של שפרה?חחחחח

נעים מאוד אני בן 17 אני זכר ואין לי שום קשר לשפרה.סתם אוהב אותה.

itaikadosi

New member
ולמה להצביע לצבר? הוא הדמות הכי משעממת שהייתה על פני הטלווזיה בארץ... הוא לא מעניין, שעה עד שהוא מוציא מילה מהפה... ובאמת שמראים אותו אני לא יכול לסבול את הנוכחות שלו בבית אז אני מעביר ערוץ... אין סיבה לא להצביע לוונסה בייחוד שלפחות עליה מדברים ומלוננים לא כמו צבר...

למעלה