עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

קפרי

New member
אז אני מעריכה את יוסי ועינב שכועסים והם יותר

רגישים מהמגיבים, האם לנצל גבר חלש זה לא כמו לנצל מפגר או חסר אונים ילד או גבר או אחר? האם התנהגות כזו שעוברת מאחד לאחד (גם ליוני) זו תכונה ראויה להערצה? ואם שי שם בזכות ונסה, האם לא הגיע הזמן שיוכיח את עצמו? בוודאי שנהנה אבל תוך כדי נוצרת אהבה או התחברות שהופכת לרוב לקנאה וקשה לקבל את האחר לא? ואם התאהבת פעם (אם אני יודעת בטח גם את), יודעת שלפעמים גם אם אנחנו נופלים לרשתו של משהוא קשה אחר כך להשלים עם העובדה שהיינו סתם, ונשכח שידענו. אופייה הלא נחמד בעניין דבר אחד, העניין והסקרנות מכורח מעשיה הלא נחמדים, זה עניין אחר.

האמתתת

New member
קדימה ק-פר-י תלכלכי על חצי עולם../images/Emo202.gif

כמו ונסה כל שבוע מוצאת לך שעיר לעזאזל אחר, את תעשי הכל כדי להגיע למטרה גם אם זה לדרוך על אנשים.. את מהאנשים האלה שגונבים מההורים שלהם בשביל להשיג סמים ולא סופרים אף אחד.. במעטפת של עלק אינטיליגנטית.. את לא משפיעה על אף אחד שפוי.

TheUnstopable

New member
זה הסחורה של האוהדים של שיפרה ריכולים ורוע

מה אתה מצפה..לא הספקת להכיר את קפרי?

4.11.08 00:01 שפרה סומכת על פרוטקציה בהדחה!

4.11.08 00:01 שפרה סומכת על ההפקה שתתערב ותשאיר אותם!! בשעה ובתאריך הנ"ל שפרה ישבה עם צבר, רנין ולאון בחצר ואמרה להם באילו המילים בדיוק: "אני לא דואגת שמישהו מאיתונו יודח, אני סומכת על האינטיליגנציה של האנשים בבית, ובואו נהיה ריאליים - גם על ההפקה למעלה"

beep beep

New member
היא ורנין מאיימות על ההפקה בפרישה

חושבות שהן מנהלות את ערוץ 2.

זברה17

New member
ושוב רנין בסרט תורכי

והסצנה היא......... רנין מאיימת בפרישה , אם שצ יודחו ושוב, היא תשאר . למה היא לא משנה סצינות ?

omer719

New member
לשם שינוי זה לא מפתיע כ"כ.

בתכלס היא לא אמרה הרבה.. היא רק חושבת שההפקה מתערבת לטובת אנשים שעושים טוב לתוכנית, והיא ללא ספק אחת מהן, או שאוהבים אותה, או שאוהבים לשנוא אותה.

האמתתת

New member
או שמעבירים ערוץ כשרואים אותה מדברת

מה שלא כל כך טוב ואני מכיר הרבה כאלה.

Preema

New member
../images/Emo45.gifהכי מצחיק זה שהיא אמרה את זה באנגלית,אולי

כדיי שה"ילידים" (אנחנו) לא יבינו? ובמילותיה של הגברת: The people up-stairs (גלגול עיניים כלפי מעלה) לא יאפשרו את זה. גם על קהל הצופים יש לה טענות...אנחנו מאכזבים את שפרה,זה נורא (מנגינת כינורות ברקע) ,קודם החדשים באו ובחוצפתם לא הביאו לה מתנות וגרביים
ואח"כ הקהל החצוף שבגללו מביאים אנשים "בכזו רמה" לתוכנית. באמת,ב א מ ת שקשה לעבור את רמת ההתנשאות של האישה הזו, זה כבר כל כך אינהרנטי בתוכה, שלדעתי היא כלל לא חשה עד כמה שההתנהגות שלה פסיכית.

קפרי

New member
היא לא יודעת שההפקה כבר מכרה את המשחק

ליוסי ועינב, הם מנסים בינתיים להרוויח כסף מהסימוסים אבל היו כתבות שהמשחק מכור והבטיחו ליוסי שלא רצה בהתחלה להגיע לגמר, הפוקוס רובו עליו. יש רכילות בין אנשים ובעיתונות שנכתבו לפחות ברמז או עובדתית, נכון או לא, ההפקה יודעת ומי שמקורב. וזאת אחת הסיבות שאני לא מצביעה!

rinatt1

New member
איזה חמוד איתי../images/Emo140.gifאיך הוא דואג לעינב../images/Emo24.gif

איזה לב רחב יש לו...
אני ממש מחזיקה ממנו. ועינב תעזור לו להתגבר על ונסה.. וצבר או שיפרה יודחו ויהיה אחלה תוכנית. אולי אני אחזור לראות ערוץ 20 אם ש"ץ יודחו כמובן.

למעלה