עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

droriko

New member
אם צבר עוזב, אני לא רואה את שפרה נשארת

היא עצמה אמרה לצבר "המקום הזה זה פריק שואו שאני לא רוצה ליהות בו, ורק אם אני ואתה ניהיה ביחד נוכל לשרוד את המקום הזה" וכולם יסכימו איתי ששפרה כשהיא עם צבר היא הכי כנה בעולם.

omer719

New member
יכול להיות...

אבל איכשהו, אני לא רואה את שפרה פורשת, עם כול הכבוד לצבר אני חושב שהיא תישאר בשביל לאון ורנין.. את כול הדרך הזאת היא עברה בשביל לפרוש? וזה לא שקשה לה(ככה זה נראה לפחות).

droriko

New member
אני לא חושב שהיא מספיק חזקה נפשית

בכוונה ציינתי את צבר כי הוא מבחינתה הדמות החזקה שהיא יכולה להישען עליה בעת מצוקה , מה שאי אפשר להגיד על ליאון ורנין.

היא חזקה ועוד איך

הנוכחות של צבר מחלישה אותה.... אם הוא ילך יהיה לה קשה בהתחלה אך היא תתעשת ויחול בה שינוי...

צבר יפרוש ושיפרה תתחבר

לרנין וליאון, היחידים בוילה שמספיק אינטלגנטים להבין את הראש שלה. גם החצי האינטלגנטי של עינב (זה שמסתתר בתוך הפריחה) תצטרף לחבורה אבל כל עוד יוסי בתמונה היא תהיה חצויה. מסכנה הבחורה. אולי תהיה להפקה עכשיו הזדמנות להוציא אותה בתרוץ של טיפול שיניים.

אם צבר גבר הוא ייכנס איתה למיטה הלילה

ולפחות הם יישנו מחובקים. כי זה עלול להיות הלילה האחרון של שניהם ביחד בוילה. והוא חייב לקחת את זה בחשבון.

droriko

New member
מבט שני זאת תכנית דווקא מעניינת

הלוואי שמישהו מחברי הוילה היה אינטיליגנט ברמה של אנשים מהתוכנית הזאת

נכון, תכנית נהדרת

אז שיראו אותה ולא את האח הגדול ויוכלו לסרוג בנחת אח"כ בפסוקו של יום ולדב על סוגיות השעה ולעזוב אותנו בשקט עם הצרפתיה והמנוש!! ראבאק תכנית בידור, מה רוצים שהיא תהייה הנזירה ונסה?

droriko

New member
אני שמח שלא כולם בפורום חושבים כמוך

ושמבחינתם אינטיליגנציה היא לא מילה גסה כאן (בכלל היום כל מי שרק מעז להראות סימנים של אינטיליגנציה ישר קוראים לו "אשכנטוז" או "פרידמן" כאילו התגלתה אצלו מחלה נפשית) גם הגיע הזמן שתפנימי , בלי ש"צ יגמר גם הטראש שאת וכולנו אוהבים , ותקבלי על זה פירוט למטה באחת ההודעות שלי.

איזה אינטלגנציה?

צבר עושה נאומי שייטת זאת אינטלגנציה? "אני מאוד מקווה שהפנמתם מה שהסברתי לכם 60 יום", הימהם במלוא נפיחות עצמית אל תתבלבל בין אינטליגנציה לבין חשיבות עצמית ונפיחות. יש הבדל ענק ולצערי, אלה שאתה ל כך מגן עליהם - לוקים בעיקר במחלה שנקראת "שלשלת עצמית" שגורמית להם למשפטים "אנחנו יותר טובים. אנחנו יותר חכמים. אנחנו ואנחנו ואנחנו"

droriko

New member
אצם זה שאת מקשרת אותם ישר למבט שני

ואפילו על ידי קשר עקיף, אומר הכל הרי את לא תראי מישהו ששונא את בובלילה אומר עליה "שתלך לראות מבט שני "

לך תדע. אני עוד יכולה להפתיע

אה, ואגב. אני עובדת בתכנית כמו מבט שני אם היית סו קולד "אינטלגנט", היית מבין מה הכוונה בהפניה שלי לשם. אבל...אתה הרי בטח חושב שלצטט עמיחי זה נורא חכם ומיוחדג'. לא?

droriko

New member
אני לא יודע למה התכוונת

אני יודע מה משתמשע מהדברים שלך כשאת כותבת "שיצפו במבט שני ויסרגו " משתמע שמבט שני מאפיין אותם בדיוק כמו הסריגה אה ואת בעצם עבדת במערכת מבט שני? אז אני איתי לנדסברג , נעים מאד

למעלה