עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

כאב שיניים יותר גרוע !

לעיתים תיעוב של אנשים מסוג מסויים מהווה מחמאה גדולה . ותיעוב של אנשים שיושבים ורואים תוכנית רק על מנת לשפוך ארס . תיעוב של אנשים שמלקטים פיסות מידע , משבשים אותו ואז " רצים לספר לחבר'ה " . תיעוב של אנשים שלא מסוגלים לעשות את ההפרדה בין תוכנית , משחק וחיים אמיתיים . תיעוב כזה הוא מטופש כמו האנשים שמתעבים . אז האמיני לי , כאב שיניים הרבה יותר גרוע מחבורה של אנשים שמלאים בטיפשות של עצמם ועסוקים בתיעוב שיעלם בעוד חודשיים כלעומת שבא . * הדובר אינו רופא שיניים .

Preema

New member
../images/Emo31.gifאני מתפללת ששפרה תצא, עוד לא ראיתי

כזה תמהיל של התנשאות,התחסדות,מביעות ורוע לב כמו שפרה,רנין ולאון. צבר מבחינתי יכול להשאר,אני חושבת שמבחינה ערכית הוא לא עד כדי כך מדורדר.

../images/Emo45.gif יאללה שיפרה הבייתה!!! אל תצביעו לה!!../images/Emo41.gif|

שכחתם איזה צבועה ורכלנית שהיא..מנסה לחנך שם את כולם ולשלוט בלאון מי היא בכלל???

rinatt1

New member
אני מתפללת שש"ץ יפרדו אחת ולתמיד- כמה אפשר../images/Emo46.gif

אני כבר לא רואה ערוץ 20 ולא רואה באינטרנט - כי נמאס לי לראות את שיפרה צבר - מרכלים כל הזמן כמו זקנות... ראיתי עכשיו לרגע ובדיוק צבר אומר לשיפרה "את תפסיקי להתלונן מתי שהו"? כנראה שגם לו נמאס כבר מכל התלונות והריכולים האין סופיים האלו. אז יאללה הגיע הזמן להפריד את הכוחות ולעשות קצת שמח. מסכן לאון מדוכא כל פעם שהוא עם שיפרה, תמיד אני שומעת את שיפרה ללאון "אתה תתגבר, אתה יפה, מוכשר, בלה בלה בלה"... חלאס שלאון בלעדיה הוא פשוא שמח זוהר שר רוקד.. כשהוא איתה זה דכאון. הבחורה הזאת עושה רע לאנשים מספיקקקקקקקקקקק. אבל בסופו של דבר אני מעדיפה שצבר יועף ביום שלישי ואח"כ שיפרה שיפרה גם אמרה שאם צבר ילך היא תתפחלץ, אז שתתפחלץ כבר

אני גם ראיתי...שמת לב איך היא אמרה ללאון../images/Emo46.gif

על אינה אחרי שהיא הביאה לצבר ולשיפרה תה וקפה שהיא רק עושה צלצולים ורעש אבל כשנתקרב אליה היא תירגע כאילו הם איזה מי יודע שצריך את הקירבה שלהם כ"כ..אין האישה הזו חיה בסרט חושבת שהיא מי יודע מה מתנשאת ברמות שאי אפשר לתאר..ואת יודעת מה אני גם אשכנזיה ואם היא מנסה לייצג פה את העדה האשכנזית אז בושה וחרפה!

זברה17

New member
בקשה מהאח הגדול

תזכירו לשפרה בבקשה שלא תשכח לקחת את המסרגות כשהיא עולה במדרגות מחר. אחרת , היא עוד עלולה לחזור לקחת אותם.

תגיד ...

איך מתמנים לדובר של " עם ישראל " ? ועוד שאלה , " עם ישראל " זה כולל גם מיעוטים ? או רק יהודים ? האם זה כולל גם את היהודים בתפוצה ? רק את היורדים מבין היהודים שבתפוצה ? או שעם ישראל אלה רק התושבים היהודים בארץ ? ועוד דבר . אתה יודע מה יפה בביטוי " התקווה בת שנות אלפיים " ? שמי שמקווה רצוי שיתאזר גם בסבלנות . אבל בסופו של דבר , הבשורה הטובה היא : שעוד חודשיים לערך הכל יגמר ועם ישראל לא יצטרך לקוות ואולי יתפנה לדברים חשובים מעט יותר .

איזה כדור בלעת

ו\או מאיזה חללית נפלת? קראתי מספר תגובות שלך והחלטתי לא לנמק תגובה אלייך מפני שאתה ככל הנראה טרול מזן חדש, זן השי(פרה) המשוגעת בע"ה אתה תומך במיעוט(בתכנית) שהעם ישראל ידיח בקרוב ניפגש בקלפי

האמתתת

New member
חחחחחחחחחח חזקק גרים

אוהדי שיפרה מתפוצצים בגלל שהם יודעים שהמתמודדת שלהם שנואה על כל העם.. אופס אמרתי אוהדי שיפרה? התכוונתי למשפחה וחברים שלה :]

התגובה שלך הפחידה אותי .

אתה בא לומר לי שאתה כבר בגיל בו אתה רשאי להצביע בבחירות ? ( " ניפגש בקלפי " ) או שהתכוונת למשהו בסגנון של ניפגש בהדחות של התוכנית ? האם כנציג של עם ישראל אתה מוכן לבצע איתי התערבות ג'נטלמנית ? אם שפרה מודחת השבוע אני לא אגיב כאן בפורום שבוע שלם . אם שפרה נשארת בתוכנית אתה לא מגיב כאן בפורום שבוע שלם . כמובן שהכוונה היא לא להגיב תחת אף כינוי וזו התערבות ג'נטלמנית . מה אתה אומר נציג העם ?

estilom

New member
לא נשכח לא ניסלח

שיפרע הרוע בהתגלמותו כמה רוע כמה התנשאות כמה צביעות כמה חזירות כמה אגוצנטריה כמה דיבור מרגיז כמה זלזול באנשים מבוגרים כמה צחוק מעצבן ואפשר להוסיף עוד ועוד לראות אותה על המסך דוחה ממש מאז שעלתה להדחה התהפך עורה שופעת טוב לב נחמדה שבא להקיא אם תשאר חלילה וחס תוריד שוב את המסכות ותחזור לעצמה שוב וחוזר חלילה נא לשלוח אותה הביתה ומהר ואז צבר יחזור לעצמו ליאון יקיא את כל הרעל שהזריקה לו וישוב להיות כמו שהיה את עינב ויסי תקלל תשמיץ וכנ"ל את כולם אז תחשבו טוב טוב לפני ההצבעה את מי רוצים לראות על המירקע ולהינות

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאתם מוזמנים להצביע בסקר הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני רק מזכיר שוב, כדי שנדע עד כמה אנחנו משקפים את התוצאות האמיתיות, כבר צדקנו פעם אחת, בואו נראה אם נצליח לשחזר את זה. אז בצד שמאל בתפריטים במשבצת הסקר
תודה על שיתוף הפעולה

droriko

New member
הסקר בעייתי

כשאתה שואל "מי יודח יום שלישי" אז זה מטעה, גורם לחשוב שאתה שואל מי אני חושב שיעלה, ולא מי אני רוצה שיעלה.

omer719

New member
יעלה לאן?

זה לא מי יעלה להדחה, זה מי יודח. ואחרי זה חשבתי על בעייתיות מבחינה אחרת, כי רצינו לשקף הצבעות, אז היינו צריכים לכתוב מי אתה רוצה שיישאר, כי מצביעים למי שאתה רוצה שיישאר, פעם הבאה כבר.

למעלה