עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

taltalon3

New member
הוא ממש לא רוצה את המגע של שיפרה

רואים שהוא רוצה להיות רק ידיד. היא ממש לא עושה לו את זה.

m i r u s h i

New member
אני דווקא חושבת

שיש שתי אופציות - 1. מחכה לו מישהי מחוץ לוילה.. 2. הוא..ממ..מהסוג של לאון[?] הוא דיי קריר לכל הבחורות שם. P:

גם אני בחרתי ב-2

והיום היתה לשפרה פליטת פה כשישבו בחדר של הבנות שבסוף האנשים יצאו מהארון ולאון אומר לה על מה את מדברת : אני יצאתי. יכול להיות שבגלל זה צבר מתרחק ממנה.

בובה 1983

New member
אוי, אני חייבת להגיד על זה משהו....

בין שלל השמועות אודות זהותם של המתמודדים החדשים שיכנסו לוילה, יש שמועה אחת שהגיעה לאוזניי אשר טוענת כי אחד הדיירים החדשים הוא האקס של צבר!!!!! מה שגורם לתהות האם מס' 2 אולי עשוי להתברר כנכון... (אגב, את השמועה הזו אמרה לי מישהי שצופה מדי פעם בתוכנית, אבל ממש לא מכורה ולא קוראת בפורומים וכו' כך שזה לא משהו שנאמר בגלל ספקולציות כאלה ואחרות שצבר אולי הומו, כפי שהועלה פה בפורום...) אני מניחה שזו רק שמועה שתיתבדה מחר, אבל מי יודע...?

superjets

New member
איך הדיירים הגיבו כשלא היתה הדחה היום ?

האם אמרו להם במפורש או שהם לא הבינו מה קורה ?

taltalon3

New member
בהתחלה הם לא הבינו, ואח"כ האח הגדול

קרא אחד אחד והסביר שמחר יגידו להם על המודחים.

blur2

New member
../images/Emo6.gif

על שם השרשור
תכל'ס שיפרה הפכה לסוג של הווארד סטרן.

a10a

New member
שר"צ ממש חוסכים באוכל-שהם לא מפסיקים לאכול..

צבר מהשעה 21 בערב הספיק לאכול צלחת ענקית של אורז ומפרום ואז עבר לשבת בחצר עם תה ומלא עוגיות פתי בר ואחרי חצי שעה שוב יצא עם תה ופתיבר ועכשיו ב2 בלילה הוא דופק קערה ענקית של אוכל לא מוגדר של שפרה משהו כמו אורז ורסק עגבניות+4 פרוסות לחם+מלפפון! אבל מסכן הוא ממש חוסך תראו איך הוא רזה! שפרה גם כן מהשעה 20 דפקה במבה וקוסמת של ליאון ועכשיו הוא אוכלת אורז ומלפפון ופרוסות לחם! ליאון הכי מורעב-גם במבה וגם פרוסות לחם ואז קוסמת מהסיר ואז ישב בחוץ על הבר והמשיך לאכול מסיר ועכשיו הוא אוכל אורז עם רסק ו2 ביצים עם פרוסות לחם! ואז הם יגידו שהאחרים לא חוסחים ושהם לא אוכלים כלום!!! תשימו לב כמה ליאו ושפרה אוכלים ביום ותיהיו בשוקקקקקקקקקקק איך ליאון כל כך רזה???

a10a

New member
ובדיוק עכשיו צבר אמר שאחרי האוכל הם יצאו החוצ

החוצה עם תה ועוגיות..והלילה עוד ארוך, הם עוד לא הלכו לישון, עד הבוקר לא ישאר אוכל בבית!!! גועל נפששששששששששששש

a10a

New member
הנה אפילו ליאון הודה הרגע:"אוי כמה אכלתי היום

אכלתי, מרק עם אורז ואז מרק עם פתיתים ואז אורז ולחם ובין לבין פרוסות עם נוטלה,ושניצל טבעול ועכשיו את זה(אורז וביצים עם לחם)" בקיצור אפילו הוא שם לב שהוא לא מפסיק לאכול ואז באמצע השבוע שיגמר האוכל הוא יבכה ויאשים את עינב שבגללה אין אוכל, למרות ש"בגללה" רק הורידו תפו"א ורסק! בקיצור נמאססס לי מרשל"צ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט אנשים מגעילים!!!!!!!!!!!!!!!!! חבל על ליאון שהוא התקלקל ככה, הוא היה הימור בטוח על המיליון!!! הוא הרס הכל!

blur2

New member
אז זהו? עינב ויתרה על האוכל והתחלנו מעקב אחרי

כל הדיירים?

rinatt1

New member
ממש חוסכים!! כל הזמן הם ככה גם אני שמה לב לזה

אני בשוק מהם .. זה ממש לא לעניין שהם אוכלים את כל התקציב, ובזמן שאני כותבת את ההודעה לאון, מספר מה הוא אכל.חחחחח, וזה הרבה. אז דיי כבר כל המתנגדים של המעשנים, הם לא אוכלים כמוהם! שיפרה מהבוקר עד הלילה רק אוכלת וככה גם צבר שמת על האוכל של עינב, ולאון. עינב היא היחידה בבית שתמיד דואגת לאכול לכולם לעומת שר"צ שדואגים רק לעצמם, וככה גומרים את התקציב. וגם אני בשוק איך לאון רזה..חחחחח

למעלה