עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

droriko

New member
ממש לא תלית אותה על אילנות גבוהים

תכף תגיד לי שגם יביימו עליה סרט ביוגרפי כמו לסטרן

יש לי שאלה];

אני מהאנשים האלו שאין להם דיגיטלי, אז או שהם צריכים לראות דרך האנטרנט או שהם מחכים למשדרים בערוץ 2... ולכן! כחלק מהעזרה למסכנים... יש לי כמה שאלות. אני קוראת את השרשורים שלכם, אבל אני כבר לא מבינה מה קורה, כי אתם ישר מדיינים על התוצאות וההשלכות של המעשים שלהם, ולא על מה שקרה ;( אסרו על עינב לאכול אוכל? ומה קרה עם ליאון? ועם הסגריות? וכל הסבר אחר יתקבל בברכה

rinatt1

New member
תשובות:

היתה ישיבה על התקציב ועינב החליטה שהיא תקנה סיגריות בתקציב שלה ולא תאכל מהאכול של התקציב החדש אלא רק ממשה שנאר בתקציב הקודם. מה קרה עם לאון?? הוא פשוט התעצבן על זה שלרנין ןלוונסה לא אישור למכור יין בשביל סיגריות

הן רצו למכור יין בשביל זה?

ומי לא הסכים שהן יעשו את זה? אז עכשיו עינב אוכל כמות מינימלית של אוכל? ויש לה סגריות? אז על מה הבלאגן שהיה איתה? אם יש לה סגריות, ז"א.. תודה רבה רבה :))

rinatt1

New member
האח הגדול לא הסכים לרנין וונסה למכור יין תמור

סיגריות. לעינב עדיין אין סיגריות כי עדיין לא הגיעו המצרכים

a10a

New member
אני אסביר מה קרה היום בקצרה..

הדיריים הפסידו במשימה והתקציב שלהם עמד על 532 ש"ח, הם קנו רק את המסט! לאחר מכן רנין עינב וכל המעשנים ישבו בחדר והתחילו לדבר על זה שאין להם סיגריות והתחילו לצחוק על זה שהם ימכרו את הבגדים שלהם בתמור לסיגריות ואז רנין אמרה שלא מעניין אותה כלום, היא מעדיפה לאכול רק לחם וגבינה כל היום ולקבל לפחות קופסת סיגריות, אבל לא עשתה כלום בקשר לזה, לעומת עינב שהלכה לשאול את האח הגדול אם זה אפשרי והוא הסכים, ואז עינב הלכה לשאול את צבר מה דעתו על זה, היא אמרה לו שהיא שואלת את דיעתו ואם הוא אומר שזה לא אפשרי היא לא תעשה את זה (הכוונה-לקחת את התקציב שלה ולקנות מה שהיא רוצה), צבר ענה לה שלא נראה לו שיש בעיה וגם שפרה ענתה לה ככה והם אמרו לה שתזמן את כולם ותשאל אותם, חוץ מונסה שהתנגדה על עיקרון של לא למכור אוכל בתמורה לסיגריות, אף אחד לא הראה התנגדות של ממש,רנין אמרה לצבר שגם היא רוצה ככה אבל אז נזכרה שיש לה בקבוק יין והחליטה שהיא רוצה להחליף את היין בתמורה לסיגריות, ואז הם הורידו תפו"T ורסק עגבניות ועינב לקחה חלק מהתקציב שלה וקנתה סיגריות והבטיחה שתוכל רק לחם וגבינה וחלק מהאוכל של שבוע שעבר שהוא גם שלה ואילו באוכל שיקבלו מחר היא לא תגע! ואז לאחר שסיימו את התקציב מחדש , רנין פנתה לאח הגדול ורצתה להחליף את היין והאח הגדול לא הסכים (היא לא שאלה אותו לפני כן) ואז היא התעצבנה ואמרה שעושים לעינב קומבינות בהפקה (למרות שהיתה לה גם את האפשרות לעשות כמו עינב והיא לא רצתה) ואילו צבר,ליאון ושפרה לאחר שנתנו לעינב לקנות סיגריות בהסכמתם!!!!! התחילו לרכל וללכלך עליה שהיא לא מתחשבת בקבוצה ושהיא יצאה מגעילה וליאון אמר שהוא יעשה לה את המוות השבוע ויבדוק כל דקה מה היא אוכלת!! םשוט אנשים מגעילים היא שאלה את עצתם הם הסכימו ולאחר שעשתה את זה הם מרכלים עליה!!בושה!! וחוץ מזה לכל אחד יש תקציב שבועי וכל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה עם התקציב שלו! ולכן זאת זכותה לקנות סיגריות ולא לאכול!! ובנוסף לכך מה כל הדרמה סה"כ הורידו רק תפו"א ורסק!!! אפשר לחשוב שהם לא יוכלו לחיות עכשיו בלי זה!!

זה לא הקושי בלחקות את ונסה

במסגרת המשימה הגדולה הזאת היו עוד 2 או 3 תתי משימות: 1)לשיר את LES MOI T'AIMER של מייק בראנט 2)לרכב על מתקן "השור הזועם" ובטח היה עוד איזה חלק שאני לא זוכר. והיה מותר להם במסגרת תתי המשימות האלה עד 6 פסילות-גם על השור הזועם וגם במשימה של השיר. לפי מה שהבנתי במשימה של השור הזועם היו להם לפחות 4 פסילות. מחר נראה את המשימה הזאת במשדר המרכזי

a10a

New member
זה גם נושא בפני עצמו..ומעצבן..

היום חסמו לנו את השידור ובזמן הזה הם הראו לדיירים למה הם הפסידו במשימה..אבל ההפקה בכוונה הראתה רק 6 פסילות ולא את כל הפסילות שהם עשות וב6 פסילות האלה הראו כמעט ורק את הפסילות של עינב ויוסי ככה כולם יתעצבנו עליהם! למרות שהיו הרבה הרבה פסילות וכולם ננפסלו! צבר-נפל מהשור שפרה-לא ידעה את המילים של השיר ליאון-נפל מהשור ואני גם בטוחה שלא ידע את המילים לשיר איתי-נפל מהשור וגם לא תמיד דיבר "ונסה" רנין-לא תמיד דיברה ונסה ואני לא בטוחה לגבי השיר, בתור דוברת צרפתית ראיתי שהיא ממש לא יודעת את המילים! וכן גם עינב ויוסי עשו פסילות, אבל למה הראו רק את הפבילות שלהם ולא את כל הפסחילות של כולם??? ההפקה רוצה בכוח שיהיה מריבות בבית!! חוץ מזה היה להם קנסות 400 על מיקרופון ו300 על ליחשושים! וברור ששפרה ישר קפצה ואמרה שזה רק בגלל עינב ויוסי כי תפסו אותם פעם כל אחד בלי מיקרופון, למרות שבתור מכורה אני בעצמי ראיתי שהעירו לשפרה על מיקרופון פעם אחת, וכן הליחשושים הם רק של צבר ושל ונסה ואיתי, וכן גם ליאון הודה בפני שפרה שהוא גם נתפס בלי מיקרופון, אבל שפרה ממשיכה עם הרוע והגועל שלה להמשיך לטעון שרק בגלל יוסי ועינב נכשלו במישמה ורק בגללם קיבלו קנסות! מה קרה למה היא לא טוענת שבגלל שי הם הפסידו שבוע שעבר??? פשוט בחורה מגעילה מיום ליום, אני לא יודעת איך בהתחלה האמניתי לה ושלחתי לה הודעות!! חבל על הכסף!

yuli26

New member
אי אפשר לתאר מה קרה

בלי ללכלך על שפרה וצבר ולהגיד שנטפלים ליוסי ועינב??

בובה 1983

New member
המשימה נכשלה בגלל שהיו להם טעיויות במילות הש

התקציב לא ירד בגלל שהם לא הצליחו להיות ונסה, את זה הם עשו בצורה טובה ומשעשעת למדי, אבל אחת מהמשימות במסגרת היותם "ונסה" הייתה לשיר שיר בצרפתית (לסמוואה ט'מה של מייק בראנט). לכל אחד מהדיירים ניתנו 3 שורות מהשיר אותן היה עליו ללמוד בע"פ והם נכנסו אחד אחד לחדר האח הגדול, שם התבקשו לשיר את השורות שלהם. לפי מה שהבנתי כנראה שיוסי ועינב לא שרו כמו שצריך והיו להם 10 פסילות במשימה כולה (בזמן שהיו יכולים להגיע ל6 פסילות) ולכן הם נכשלו במשימה והתקציב ירד ב50% (ובנוסף לכך הורידו להם עוד 300 ש"ח קנסות על זה שדיברו בלי מיקרופונים ובלחש).

מוסיפה ושואלת

שלשפרה וצבר היו המון תלונות לגבי החלק היחסי של עינב עבור נייר טואלט ומשחת שיניים ושחלילה היא לא תאכל יותר אורז משאר הימים אבל הלאוו שיפרה אוכלת בשביל 4 אנשים !!! האם מישהו הגביל אותה באוכל אי פעם???

innervision

New member
תגידו, מישהו כאן גר באיזור הכנרת?

יש אצלכם סופת גשמים-ברקים-רעמים כמו שיש כאן במרכז? אם אני לא מצליח להרדם עכשיו בגלל כל הרעש.. לפחות שהכנרת תתמלא קצת

למעלה