עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

אני מתה על יוסי,הוא קולע כל כך נכון

בגלל זה אני אישית מתחברת אליו,נכון אין לו השכלה לימודית אבל הוא כזה חכם ב"משחק החיים"....קולע על כל אחד ואחד בול.

beep beep

New member
בכל בוקר כשיוסי קם ומשוחח בחצר הלב יוצא אליו

אל הניואנסים הקטנים של החכמה, ההומור, החום האנושי ונסיון החיים - בן אדם שלם, על הדבש, העוקץ, המר והמתוק שבו.

juspan

New member
קמבילי, אוהבת לקרוא אותך ../images/Emo140.gif

מסכימה עם כל מילה (חוץ מזה שאת עדיין ומראש מעריכה את שפרה קצת יותר ממני
)

שיפרה והמילה "מעניין" לא הולך ביחד

סורי אבל היא הבחורה הכי הכי הכי משעממת שראיתי בכל ימי חיי..

JasPoint

New member
שפרה אמרה לשי: נוח לי שאתה מדבר בשמי

כשאנשים התלוננו על "המנהיגות" שלו, יותר נכון הדיקטטורה שהוא הנהיג. שפרה הייתה שותפה מלאה לעליהום ששי עשה לנעמה. שפרה מוכשרת ומשכילה (יחסית לשאר) אבל הרוע נשפך ממנה בכמויות מסחריות

החיים הם לא שחור לבן

שבצד אחד של המתרס נמצאים רק הטובים, ובצידו השני רק הרעים. דוגמאות? בבקשה: ליאון אוהב את עינב, אבל גם את שיפרה וצבר. איתי אוהב את וונסה שכמעט קרעה את יוסי לגזרים בפרשת הסיגריות, אבל איתי גם אוהב את יוסי. רנין אוהבת לדבר עם יוסי, אבל גם מעמידה אותו להדחה. ליאון אוהב את עינב, אבל זה לא מפריע לו להעמיד שבוע אחר שבוע את אבא שלה להדחה. יוסי אהב את אשר, אבל העמיד אותו להדחה. ועוד ועוד ועוד.

איתך עד המליון של שפרה

כל מי שבעד עינב ונגד שפרה זה מי שבז להשכלה ומרוממם את הבורות, ולצערינו יש המון מהזן הזה כאן בפורום.

איתך האלמוני המאושר

אתמול העלתי את נושא הפרימיטיביות של יוסי ועינב, למרות שעינב בחורה מאוד אמיתית, אבל האבא שלה אללה יוסטור,מהצורה החיצונית שלו ועד הפה המלוכלכך שלו,כל הזמן עסוק בחתירות,

קמבילי

New member
../images/Emo2.gif מה זה הקשקוש הזה?

יוסי כל הזמן עסוק בחתירות? בטלי את השאלה ששאלתי אותך למעלה, את ככל הנראה לא הכתובת.

למעלה