עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

חחחח אתה אומר שטויות ואז לא מוכן להסביר

את עצמך? טוב.
טענת שצבר משתמש בשיפרה, אני אישית ממש לא מבינה על מה ביססת את הטענה הזאת. עזוב את זה שבהודעה הקודמת סתרת את עצמך כי כתבת ששיפרה "מלקקת לצבר את התחת" וזה במילים אחרות - מנסה להתחנף אליו. ואז שאמרתי לך שהיא באמת מתה עליו ונחמד לה בחברתו, כתבת שהוא זה שמשתמש בה. אז למה לא להתחנף אליו ו"ללקק לו את התחת"?

ליאורי13

New member
מוכנה לא מוכן

צבר מחזיק אותה קרוב אליו שלא תצביע לו הוא לא באמת מעוניין בה כי הוא הומו

צבר הומו?

והוא לא מחזיק אותה קרוב אליו כדי שלא תצביע לו, הוא למעשה בכלל לא מחזיק אותה! היא לידו כי היא רוצה, כי נוח לה בחברתו, כי היא מסתדרת איתו. וכנ"ל לגביו. נוח לו עם שיפרה אז הוא קרוב אליה. מה הפאקינג בעיה? למה להתחיל להגיד שהוא משתמש בה ומנצל אותה בשביל שלא תצביע לו? אתה לא שוכן במוח שלו, נכון? אין לך בכלל על מה לבסס את הטענה הזאת.

ליטליקSD

New member
בתור מישהי שמכיר בקטנה

(ממש בקטנה) את המשפחה של צבר, אני יכולה להגיד בפה מלא שהוא ממש לא הומו. וזה לא שהוא מעוניין בה או לא, הוא פשוט לא מעוניין להתמזמז עם מי שלא תהיה בוילה.

../images/Emo45.gif מה שהיא אמרה עכשיו

רק מראה שהיא ניסתה להשתיק את אשר ועינב - בשקר
"זרקו לך את הקציצות כי אולי בישלת אותם בשבת" בציניות מגעילה. ושי עוד מנסה לחמם את האווירה....איך הוא מפחד לדבר ליד עינב. לא סתם הוא מדיח אותה כל פעם מחדש...(היא היחידה שהוא מפחד ממנה)

eli7r

New member
מבקשת פרשנות מתי היא אמרה את זה? ואיזה קציצות

חשבתי שהם בישלו בראש השנה, סתם, פשוט הייתי חייבת להראות טמבלית

סתונית5

New member
אבל זה בדיוק מה שקרה!

עינב נקתה ביום ראשון את כל הבית ובעיקר את המטבח. היא התנפלה על המקרר והשליכה לפח את כל האוכל שלא היא או אשר הכינו. היא גם סיפרה על זה לאשר בגאווה שהשליכה את כל האוכל המגעיל שלהם. אתמול איתי חיפש קציצות שהכין והיו במקפיא. שפרה הסבירה לו שעינב זרקה את כל האוכל והוסיפה שבגלל שבושל בשבת. איתי אמר שהקציצות לא בושלו בשבת. אבל בפועל כמובן עינב השליכה הכל והכריזה שכל האוכל "שלהם" מגעיל ומלא עובש....

Fairywitch

New member
../images/Emo2.gifאת רצינית?!

זה נורא עצוב גם בשביל עינב- כי כלים שבושל בהם אוכל בשבת/בחג הם לא כשרים בין כה- אז גם אוכל אחר אסור לה לאכול בהם. באיזו זכות היא זורקת אוכל של אחרים?!

u r a n i a

New member
תגידו - מה עם "חזני"?../images/Emo9.gif

קראתי פה היום משהו על זה שהוא כנראה יצטרף לווילה. זה נכון? ולמה ואיך ? ומה קורה עם עינב? נשארת?..

mui mui

New member
תפסו אותם במערומיהם.. הם עשו עבירה אחרונים

ולכן הם נתפסו! ומשלמים.. אני מאמינה ששניהם ישארו.. וקרן תלך חח כל אנשי צדיקי אשר ועינב שעובדים בפורומים השונים..

u r a n i a

New member
ואיך זה עונה על מה ששאלתי?../images/Emo3.gif

"חזני" זה החזן של בית הכנסת שעינב התאהבה בו.

Fairywitch

New member
את שואלת ברצינות?

בוא נחשוב על המיני הזול, המחשופים שבקושי מכסים את הפטמות, הפה המלוכלך, או העובדה שהיא אמרה לחבר שלה שהוא יכול ללכת לנערת ליווי כשהיא איננה (היא אמרה את זה), או שהפנטזיה הכי פרועה שלה היא לעשות את זה במטוס. דתי לא היה יוצא עם מישהי שמתלבשת (או מתנהגת) ככה, וזאת עובדה. מי שלא יודע את זה לא מכיר דתיים.

u r a n i a

New member
תראי, אולי סגנון הדיבור והלבוש שלה לא לטעמך,

ולמען האמת גם לא לטעמי, אבל להגיד עליה "מופקרת" זה קצת מרחיק לכת בעיני.

Fairywitch

New member
טעמי האישי בכלל לא רלוונטי- אבל דתי לא היה

מקבל את זה. זה עובר על כל הלכת צניעות מינימלית.

u r a n i a

New member
יכול להיות שדתי לא היה מקבל את זה,

אבל את זו שמכנה אותה "מופקרת". אם את דתיה, אני איכשהו יכולה להבין את זה, אבל לזרוק מילה כמו "מופקרת" סתם מתוך התנשאות, זה לא לעניין.

למעלה