עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

insane sanity

New member
התכוונו..

שיכול להיות שהוא אחד מבין השלושה שייכנסו לוילה.. ועינב לבינתיים נשארת.. היא עושה דרמות :)

הקשר ברור מאד...

כשהיא אומרת שכל האחרים טיפשים זה אומר שהיא חושבת על עצמה שהיא יותר חכמה מכולם אז רק טענתי שהציטוט הזה מיותר כי היא לא בדיוק הוכיחה את זה שהיא יותר חכמה מכולם.

ShukyD

New member
האמת

היא לא אמרה כולם טיפשים חוץ ממני היא לא הסתמכה על הוכחה כלשהי שהיא יותר חכמה ולא תמיד משפטים שנאמרים על אחרים עובדים על "יחסית אליי"

נו באמת..

היא גם לא אמרה "כולם טיפשים וגם אני" ,מה הקשר? אתה באמת תמים בקשר אל עינב ,בקשר לאחרים אתה לא תמים ככה. לכולם שישבו שם היתה ברורה הכוונה שלה , ואפילו אשר אמר לה "אל יתהלל חוגר כמפתח" כדי להרגיע אותה והיא ישר פתחה עליו פה .

ShukyD

New member
סתם הקטנתי ראש

אבל אני לא חושב שכולם שם חכמים יותר ממנה כמו שאני לא חושב שהיא חכמה שם יותר מכולם להגיד שכולם טיפשים זו הכללה אבל אם היא הייתה אומרת שהרוב טיפשים <ואני בטוח שלזה התכוונה ויצא לה אחרת מתוך עצבים על העולם>, זה היה מדוייק יותר

אגב ,

אני לא אמרתי ולא קבעתי מי יותר חכם ממי , פשוט המשפט שהיא הוציאה מהפה שלה היה מאד מיותר.

Fairywitch

New member
האמת שהיא אמרה באחת הפעמים לפני שבועיים בערך-

"רנין וג'ני הרי 100 רמות מתחתיי כשזה נוגע לשיחות..." ואני נקרעתי מצחוק על הרצפה

Fairywitch

New member
היא הוכיחה את חוכמתה בתכנית ההדחה הראשונה:

"מה ז"א יש לי חצי דקה? הלו??? האח הגדול?" שלא לדבר על "החתולה נובחת". החכמה שלה מדברת בעד עצמה- אין לנו צורך להוכיח כלום.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif ו ../images/Emo31.gif

היא צודקת בזה שהם כנראה יישארו, לפחות עינב, אבל בטוח היא טועה בזה שכולם טיפשים...בכלל לא נראה התבטאות לעניין כשזה בא ממנה.
היא באמת חושבת שהיא גאון הדור?

ShukyD

New member
נכון, יש שם משכילים

יש שם עורך דין, יש שם איש עסקים מצליח <כביכול, אני מתייחס לפרסומים> היה שם את ערן שהיה איש הייטק <או אולי עדיין איש הייטק?> באמת אנשים משכילים מהטופ של החברה הישראלית אבל אלה מה שנקרא חכמים על הנייר, טיפשים בחיים עינב מבינה הרבה יותר מבחינת להסתגל ועדיין לשמור על האמת שלה גם אם זה אומר לצעוק על כולם מסביב ולזרוק בולבול על מה שאחרים יחשבו על זה.

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif בנאדם עם תואר לא עושה אותו

טוב יותר מחסרי תואר עם חוכמה נולדים, השכלה רוכשים {גם בהעתקות,קניית תארים,זיוף תעודות}

יNOT

New member
אז את אומרת שעינב היא אדם חכם? ../images/Emo4.gif

(אני רק רוצה לדעת באיזה עולם אנחנו חיים?! )

ShukyD

New member
בעולם מפוצץ באגו

שלא מקבל אנשים שונים ממנו ושלא מבין איך אנשים הם לא הסטריאוטיפים שגדלנו עליהם.. עולם שהתחביב העיקרי בו הוא לשנוא ולבקר כל דבר שהחסרון הכי בולט בו הוא חוסר היכולת לפרגן עולם שפעם שאף להיות מוסרי והוגן אבל פשט את הרגל.. עונה לך על השאלה?

יNOT

New member
../images/Emo9.gif לא , חשבתי אתה כותב חמשיר

רוצה לנסות שוב?

ShukyD

New member
כשזה יהיה שווה את המאמץ

או לחלופין - מצחיק, אז נחשוב על זה.

למעלה