עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

JasPoint

New member
הוא אמר שנתנו לאשר מיקרופון חזק

כדי שישמעו אותו מדבר בראשי תיבות, ואז הוא צחק בערמומיות. יאללה יאללה הצבר הזה, אשר עשה לך מה שאתה עשית לאחרים, וגם צבר הצביע נגד אשר ומשחק אותה נפגע איך אשר חבר שלו ומצביע נגדו... מגעיל פשוט מגעיל.

Fairywitch

New member
אוי, זה היה ענק!!../images/Emo6.gifכ"כ בצדק וכ"כ צחקתי פה../images/Emo6.gif

אפילו אשר גחגך.

ליאורי13

New member
בערמומיות? ממש לא, נכון לומר בצורה שטנית

אנשים כאלה נתקלים בהרבה קשיים בחיים

ליאורי13

New member
ש.ח של הלינץ על נעמה...צבר מתנשא בטירוף../images/Emo31.gif

נראה כי אשר יאכל לינץ' מצבר עד שהוא יודח יש גבול להתעללות,אשר לא בסדר,סבבה הבנו, אבל איפה האנושיות? חייבים לרקוד על הדם? יהודי לא רומש יהודי !

ליאורי13

New member
הוא כבר לא שונא אותה, אחרי "שהבהירה" לו

הוא מעריך אותה הייתה לו שיחה עם שי ועינב בה אמר שהיום הוא רואה שיפרה אחרת, ושהוא מסיר את הכובע על ההתנהגות הבוגרת שלה אבל היא ממשיכה לרכל עליו, עלק היא שכחה ופתחה איתו דף חדש {לדבריה}

חחח אשר לא ממשיך לרכל? נו באמת.

"לצבר לב קר רע של אשכנזי חרא ,לב של שטן." ואת זה כתבו כמה תגובות מעליך.

mui mui

New member
שניה לפני כן הוא אמר שהוא לא מאמין לה שהיא לא

ידעה ולא חשבה את זה.. ולאון ענה לו אני בטוח שהיא לא עשתה בכוונה.. אתה מביא חצי משפט והופך אותו לצדיק.. די כולם ראו את פניו.. אם היה צדיק ונחמד אני הראשונה שהייתה מצביעה לו...רציני..

ליאורי13

New member
הוא לא צדיק ולא בטיח,הוא דתי בדרך שלו

מהתחלה לא אהבתי את אשר על דעותיו הליהוק לטעמי בכלל לא רמה, הדיירים חסרי תכלית-זו דעתי

BeN ShaDe

New member
אני חייב להגיד שזה יום מאכזב מאוד.

אחרי הסיום של התוכנית אתמול הייתי בטוח שנזכה ליום עם הרבה אקשן עם כל הצעקות והריבים שיבואו בגלל הוידיאו ששודר אתמול ומה קיבלנו? צעקות רק בדיון התקציב השבועי , דבר שאנחנו רואים כל שבוע ושבוע.

JasPoint

New member
כי כולם עשו את מה שאשר ועינב עשו

אז חוץ מצבר הצבוע אף אחד לא מחפש לריב איתם. אפילו שי המומחה לעבירות על החוקים לא התעמת עם אשר ועינב. הוא יודע שיש להפקה הרבה חומר עליו ומעדיף לשבת בשקט. למען האמת הגילוי הזה שההפקה עשתה אפילו הוריד את כמות העניין בבית ולא הוסיף כלום.

ליאורי13

New member
צודק מאוד ../images/Emo45.gif צבר לא ישתוק לאשר ועינב

הוא יזרוק לעברם מילים כואבות

ליאורי13

New member
שיפרה../images/Emo153.gif חלאס ללקק את התחת של צבר

עלק מדברת בעדינות "מאמי שלי" פחחחחח... בחורה צבועה וגועלית

ליאורי13

New member
האמת? לא בא לי בכלל להכנס לדיונים/ויכוחים

יש לי דיעה על ההפקה, ועל כל אחד מדיירי הבית, לי זה מספיק