עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

droriko

New member
מאכזבת אותך?

זו הודעה טיפוסית של קמבילי, אפילו לא טרחתי להגיב לה

קמבילי

New member
אבל את לא מאכזבת אותי, פיה מכושפת שכמוך!

אני שמחה על ההודעה שלך, גם שפרה לא שמנה בעיניי, והייתי שמחה לראות בבית יותר אנשים "נורמלים": שמנים, נמוכים, חסרי ריבועים... מה שאמרתי הוא שחבל לי ששפרה מזניחה את עצמה כי מהאישה הכי סקסית בבית לפני שבוע היא הופכת להיות האישה הכי פחות סקסית, וזה עצוב לראות. מתלווה לזה גם שינוי בהתנהגות, זוכרת את הבכי שלה כשחשבה שאומרים שהיא שמנה? רואים שהגב התפוס מציק לה, ההליכה הזקופה והגאה שלה נעלמה, ובנוסף לזה היא מודרה בגללו השבוע מהמשימה החמודה שבטוח תהיה להיט בשידור. אני מודאגת שהיא מפסידה קולות, ואני מקווה בשבילה שתחזור לעצמה מהר.

קמבילי

New member
תיקון: "גם שפרה לא שמנה בעיניי" צריך להיות

"גם בעיניי שפרה לא שמנה".

insane sanity

New member
לדעתי..

היא די כתבה את זה בציניות חיבתית.. סה"כ מדובר בטלויזיה, אי אפשר להתעלם מזה. הרבה גברים מסמפטים אותה בשל סקסיותה המיוחדת (גם בזכות היותה לא אנורקטית). יותר בקטע שתראה את זה, את עצמה, את המקוריות שבה, הלבוש המעניין... וכל מה שמאפיין ומבליט אותה.

../images/Emo12.gifשפרה ללאון....

לאון הבריש את העגביות עם שמן... אז שפרה שואלת את לאון מה זה? לאון עונה לה:"השתן שלי" שפרה עונה:"יו אפשר לטעום"?
צופית גרנט...שפרה מאחורייך

mui mui

New member
שיסתכל על הבת שלו ואשר..

איך שהם מרכלים הם נראים כמו שני הזקנים של החבובות..

JasPoint

New member
צבר מלגלג על אשר

חושב שאנחנו לא ראינו שגם הוא הצביע נגד אשר אז שלא ישחק אותה נפגע. איזה צביעות מגעילה

Funk18

New member
עוד לא הבנת מה קרה אה?

העצבים שלו זה לא על העובדה שהוא הצביע נגדו, אלא על העובדה שאשר שכנע את עינב,יוסי וקרן. וחבל שאתה מפספס את הצבוע האמיתי. שומר מסורת עלק, ביזיון של בנאדם.

JasPoint

New member
אתה רציני?

איך צבר יכול לבוא בטענות כשבשבועיים הראשונים הוא תיאם הצבעות עם שי וערן נגד יוסי ועינב ובשבוע השלישי נגד קרן ונעמה. רק לו מותר לעבור על החוקים? זה מה שמרגיז מילא שפרה קיבלה פטור זה הוגן כי שפרה משחקת נקי, אבל צבר עבר על החוקים מלא פעמים ולא מגיע לו לזכות מן ההפקר.

LIA07

New member
אז זהו

שהוא לא שיכנע את עינב.... עינב הלכה לדבר הוא אמר לה לא! לא צריך

למעלה