עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

דינה128

New member
מי יכול להסביר מה זה קבלן רשום אבל לא מוכר

בכרטיס של יוסי בפנקס הקבלנים, כתוב שיוסי רשום בסיווג של קבלן מוכר לעבודות ממשלתיות. אבל הוא בונה בתים פרטיים? זה נקרא עבודה ממשלתית? והוא לא רשום כקבלן מוכר. מי יודע מה זה אומר?

דורון

New member
זה אומר שאין לך חיים

אני לא מאמין שאשכרה התחלת לחפש אם הוא קבלן מוכר או לא.

דינה128

New member
טעות בידך

מישהו העלה כאן פוסט שבו הוא כותב שלא יכול להיות שיוסי קבלן באמת. מאחר ואני אוהבת לחפש בגוגל, חיפשתי את הכרטיס והעלתי על מנת לסתום לכולם את הפה. אבל כשקראתי אני שואלת באמת כדי ללמוד לא כדי לנגח חלילה מה ההבדל בין קבלן רשום לקבלן רשום אבל לא מוכר? ואני שמחה שלך יש חיים , כאן בפורום לפחות.

תשובה

לא כל קבלן יכול לזכות בעבודות שמציעים משרדים ממשלתיים. רק קבלן שרשום כמוכר לעבודות ממשלתיות. כדי לקבל הכרה כזאת צרילךשיהיה לך וותק מסויים בענף אליו אתה משתייך, נסיון של 5 שנים לפחות בדרך כלל, איתנות פיננסית ועוד. וזה אומר שהבובליל נחשב קבלן טוב. ואין קשר בין זה לבין בניית בתים פרטיים. הוא יכול לבנות בתים פרטיים, ומדי פעם להשתתף במכרזי בניה ממשלתיים.

nuno12

New member
זה אומר שלושה דברים בעיקר

אתה יכול להשתתף במכרזים ממשלתיים אתה לא יכול לחתום לטופס 4 יש לך הרבה יותר כסף כי יש עליך פחות ביקורת ואתה פחות מפחד שיקחו לך את הרשיון - חופש פעולה כמו שאני רואה את יוסי ומכיר קבלנים מהאיזור שלי עם ובלי רשיון - קטן עליו הנושא - הוא עושה ים כסף וסוחר כמו ענק כבר הרבה שנים

היי רציתי לשמוע את דעתכם,

מי שמכיר אותי מהפורום יודע, שלעולם לא הפצתי שמועה סתם ואני גם לא מתכוון לעשות כך עכשיו. לכן אספר את הסיפור כמו שהוא, אחותי היא ידידה טובה של ערן זילבמן (אדם שאני מתעב) לא יצא לי לפגוש אותם לעולם לשמחתי, אבל אתם יודעים חברים תל אביבים כאלה... היום אחותי בא אליי בידיעה מרעישה, ערן סיפר לה שהיה מכות ב"אח", לאחר שלא האמנתי וגם דרשתי ממנה שתפסיק לשקר היא הרימה טלפון לערן שהיה על ספייקר. ערן גם אחרי דיבור עם שי ידע את הפרטים, עינב ניגשה לשי לאחר ההודעה המצערת ואמרה משהו לא במקום והוא העיף לה סטירה לאח"כ ההפקה התערבה ועשתה סולחה בבית ודרשה מהדיירים לא לדבר על כך... אוףףף למרות, ששמעתי את זה מערן ואני נשבע נראה לכם שזה אמיתי, אולי הוא מותח ידידה

BMCB

New member
לי זה נשמע מאוד הגיוני. מכמה סיבות:

1. אחריי שהצינזור באותו יום הופסק, הראו שיחה בין עינב ויוסי. יוסי אמר לה "הוא יסלח, יסלח... לא יסלח, לא יסלח...", והיא מיד אמרה "דיי אבא, אסור לנו לדבר על זה". 2. היו הרבה אנשים שאמרו שראו שוטרים באיזור הבית באותו יום. 3. נאמר בכמה מקומות שהיו מכות בבית בגלל מילה לא במקום של עינב.... אז זו לא פעם ראשונה ששומעים על כך.

אני לא רוצה לצאת בהצהרות,

הדבר היחיד שאני מוכן להישבע עליו זה שזה יצא מפיו של ערן מה שנקרא שבועת צוופים..

קופנגן

New member
קשה לי להאמין שזה נכון

סופו של דבר כזה להתגלות. ואם ההפקה מסתירה מהקהל דבר שכזה, מדובר בפגיעה אנושה בתדמית של התוכנית, שכל מטרתה לחשוף ולהראות הכל.

mooolly

New member
זה יכול להיות...

שמעתי את זה ממקור מוטל בספק, אז התעלמתי, אבל אם אתה אומר שערן בעצמו אומר... ואולי זה גם מסביר את השוטרים שכמה אנשים כאן כתבו שהם ראו לשנייה באחת המצלמות... אבל חשבתי שמכות באח הגדול= רייטינג. אז למה להם לצנזר?

shy6

New member
כי זה שי

בדרך כלל מתעלמים מהאלימות שלו במשדר המרכזי. למרות שבמקרה הזה,אם הוא באמת קרה, היו צריכים לצנזר בעקבות האירוע הטרגי.

נועה21

New member
אולי כי הם רצו פרק קורע לב וזה היה הורס להם

אחרת איך כולם היו מתרגשים מהדמעות של שי כשהם יודעים שכמה דקות לפני הוא העיף מכות לאישה

א ח ת18

New member
לא נראה לי

לא נראה לי שעינב הייתה מסכימה לשתוק במקרה כזה, ובטח שלא יוסי

droriko

New member
אני לא אומר שאתה שקרן

אבל משהו נשמע לי תמוה אם שי באמת הוריד לעינב סטירה, אז איך זה שכל הבית הגיע אחרי זה וניחם אותו בחדר שלו . עם כל חוסר האהבה שלהם לעינב , בכל זאת להכות אישה זה אירוע קיצוני , זה היה אמור לגרום לחלק גדול מהם להתרחק ממנו .........ועוד יוסי בובליל בכבודו ובעצמו משתתף בצערו של שי לעיני המצלמות ........ לא יודע נשמע תמוה מצד שני כמה אנשים פה באמת אמרו שהם ראו שוטרים בחצר.......

למעלה