עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

ח מ ס ה

New member
שפרה הפכה קשה לצפייה ../images/Emo153.gif

לא מסוגלת לשמוע את הקול המונוטוני והמנסר שלה. מעדיפה לראות אותה אוכל כי אז לפחות היא שותקת. ונסה לעומתה, ממש חמודה וספונטנית והיא משתפרת מיום ליום.

SnowKing

New member
חחחחחחח

היא אומרת לו מה להגיד לעינב?? זה ציטוט מדויק של מה שהוא אמר לה בסוכה. היא אומרת לו להיות מספיק גבר בשביל להיות אמיתי, במקום להעמיד פנים ואחר כך לבוא אליה ולהתלונן על זה. אם היא היתה פותחת את הנושא היא באמת היתה יוצאת מגעילה, אבל לאון פתח אותו לפני שבוע. למה אתה עד כדי כך מזלזל בלאון שאתה חושב ששפרה מכוונת אותו בכל דבר?

Jones

New member
ליאון - כל כך מאוס

השירה הבלתי נסבלת שלו, ההידבקות, הצביעות, האופי המכוער וה"סתם.." שלו אחרי כל משפט. אתמול איתי אמר משהו מאוד נכון - ליאון עובד קשה מאוד בוילה. הוא משווק את עצמו נונ-סטופ. שר, רוקד, מאוהב בעצמו ובפתטיות שלו.

ח מ ס ה

New member
לאון מאבד גובה בגלל שפרה וחבל...

שפרה מחלישה את לאון ומרדימה אותו ! היא עושה מניפולציות רבות על לאון ומחבלת בסיכוייו להגיע לגמר: שפרה מסרסת אותו, מכתיבה לו מה לעשות, עם מי לדבר , מה לומר ועם מי לא להתחבר. הגדולה של לאון היא בספונטניות שלו, ושפרה הרסה אותה. דווקא הקשר עם עינב, העצים את לאון, כי עם עינב הבמה היתה של לאון ועינב היתה הליווי שלו ואילו עכשיו, הוא כל היום צמוד לשפרה. ושפרה מה עושה? סורגת וסורגת, אוכלת ואוכלת, מדברת ומדברת, ולא משאירה טיפת מקום או סיכוי ללאון. חבל!!!!!!

Jones

New member
ליאון הוא הבובה של שפרה וצבר,

הוא אומר "אמן" לכל דבר שהם אומרים. הם מצידם לא סופרים אותו או את דעותיו.

גם אני בהתחלה זלזלתי בלאון

אבל מאז שהוא בחר להדיח את שי התחלתי להסתכל עליו אחרת ואני לא אתפלא אם הוא יבחר להדיח השבוע את שפרה. הוא הנחש הכי גדול שם מסתבר.

וואו,

מסכימה לגמרי. כתבת בדיוק את מה שאני חושבת. בנוסף, עינב התייחסה ללאון בכבוד ובגובה העיניים, לא הפכה אותו לילד שלה או לבובת רותי סמרטוטי לחיבוקי חנק. שפרה מחלישה את לאון בכוונה. שיהיה כר נוח ל"חינוך" ולהתלכלכויות שלה.

תעשה:

סססס, כמו נחש ותבגוד בחברה האמיתית היחידה שלך בבית. תהפוך את המוח שלך לדייסה, כדי שתתנהג כמו טמבאל וכדי ששפרה תוכל לאכול עוד קצת. אני אעשה: בלון נפוח כמו שפרה. ואהיה מניפולטיבית מגעילה בהכחשה. כמו כן, צריך שיהיו מצלמות, גברים בשטח או פרס כספי שצריך את התמיכה שלך בגללו והמון המון רוע לב והתנשאות. ואז, כמאמר ה"משוררת", סבבה. כאילו.

קמבילי

New member
אוף איתך, הכלבה שלי נבהלה מהצחוק הפתאומי

שפרץ בשורה האחרונה: "כמאמר המשוררת, סבבה, כאילו".* *אני חייבת לברר שלא צחקתי סתם: המשוררת היא למעשה הסופרת, נכון?

חלילה לי

מלהבהיל כלבים, למרות הכינוי שלי. היתה לי מתוקה אחת כזאת שהלכה ממני לא מזמן אחרי 15 שנות אושר גדול. לא יודעת למה את מתכוונת, אבל סופרת, אני בהחלט סופרת - עד עתה ספרתי בממוצע כ-30 'כאילו' (ואני לא מגזימה) שבחורה יהירה אחת, שנחשבת לאינטליגנטית-עלק מכניסה בכל נאום של פחות מחמש דקות. 'סבבות' עוד לא טרחתי לספור, גם לא 'מה זה?', 'בייבי', 'בוא נעשה rewind' ו'הבנת אותי?'. חוץ מכל הספירות האלה, אני לא סופרת אותה ממטר.

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif אה, שמעתי לפתע את קולה של נעמה מהדהד:

ס ב ב ה - ל ג מ ר י - כ א י ל ווווווווו

N o a m V

New member
לא יכול לשמוע אותו שר

ואיתי צודק, הוא חופשי משווק את עצמו כל היום שר (צורח יותר נכון) ורוקד וחושב שאחרי התוכנית הוא ישר הולך לאיזה פסטיגל/הצגה - נימאס לגמרי לראות אותו ובנוסף לכל זה הוא נחש מספר 2 אחרי רנין .

Yaki J

New member
ליאון חושב שהוא באודישן תמידי לערוץ הילדים

וחי בסרט שהוא יקבל תוכנית הנחייה כשהכל יסתיים. לא יאומן איך אף אחד מהדפרים בבית לא טרח אפילו לצפות באח הגדול או לקרוא על התופעה כדי להבין למה הוא נכנס (חוץ משפרע שחיפשה את הלוגו בגוגול והעירה שהישראלי יותר יפה). בטח הוא חושב שסיורי הרימינג שלו והקרי לילה יהפכו אותו לדמות מופת וחיקוי.

למעלה