עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

קרמפה

New member
או! תגובה לעניין.

תודה על ההשקעה. ברשותך אענה בסעיפים: -"איך הגעת למצב כזה? שים לב, אתה כותב בשרשור רווי אוירה לא אוהדת ( בלשון המעטה) לשפרה, אימרותיה ודעותיה. אני סופרת לפחות 10 אנשים שונים מעליי ומתחתיי שמתרעמים בדיוק על אותם דברים שאני כעסתי עליהם ועדיין אתה בוחר להתעלם מכך על ידי זה שאתה מגיב אליי כאילו אני היחידה שחושבת כך." לא הבנתי לגמרי. ממה אני מתעלם? מזה שהרבה אנשים כותבים חושבים כמוך? אני לא יכול לענות לכולם. צריך להתחיל מאיפשהו. ואם זה מעודד אותך אז תסתכלי שוב ותראי שבדף הנוכחי עניתי לעוד מספר אנשים. -" יש משפט שאם שניים אומרים לך שאתה שיכור אז לך לישון. לא נראה לך מוזר שכל כך הרבה אנשים כועסים עליה? מביעים עליה כל הזמן ביקורת?" תסלחי לי, אבל המשפט הזה לא יכול להוות טיעון בשום דיון שהוא טיפ'לה יותר מתוחכם מהשאלה אם אני שיכור או לא. לא חסרות דוגמאות בהיסטוריה האנושית שבתוך קבוצת אנשים הרוב הוביל את הקבוצה לדעות ומעשים שגויים ומטורפים. ובכלל לא משנה אם מדובר בקבוצה קטנה (דוגמה-אונס קבוצתי) או מדינות שלמות ואפילו יותר מזה. אלף שנים באירופה שרפו מכשפות. מי פה המטורף? הרוב או המיעוט? -"תמיד התגובה שלכם למה שנכתב היא התקפה אישית על הכותב או הצהרה בדבר נמיכות הקומה שלהם בשל שנאתם לשפרה. הלוא אתה כבר קבעת שאני שונאת אותה אישית." "אני מסתכלת ואם תוקעים לי את שפרה מול הפרצוף אני מקשיבה ומגיבה. אשר לקביעה שלך שאני שונאת אותה היא ממש טיפשית." עכשיו אנחנו מגיעים לעניין. אז ככה, את כל המתמודדים תוקעים לך מול הפנים, וכולם ללא יוצא מהכלל מדברים שטויות, אבל רפרוף קטן בעמוד הזה מראה שרק השטויות של שפרה מעצבנות אותך. מלבד זאת ברגע שאדם "מתפלץ" בגלל הערה חסרת כל משמעות של אדם אחר על עירבוב של משקה(!!!), תהרגי אותי, אבל אני מוצא בזה יותר מהתרעמות על ההערה הסתמית. וברגע שהערתי לך על חוסר הפרופורציה בין המשפט הסתמי לתגובה שלך, החלטת לענות לי בעזרת לקט של עוד משפטים חסרי משמעות לחלוטין שכולם גרמו לך להתפלץ כדברייך. לפי נסיון החיים שלי, ההתפלצות נובעת מרגש, ולא מרציונליזם טהור. יכול להיות שאני טועה, אבל לא נראה לי. בטח לא אם נזכור גם את המשפט הזה: "אני מתעבת את ההתנהלות הפסיבית אגרסיבית שלה... אני כועסת על מסע ההתנכלויות שלה..."
וזה גם המקום לשאול ולבקש שתתני לי דוגמה אם אפשר, לאותן התנכלויות מצדה של שפרה. כי אני לא ראיתי כאלה. -"ענין הביצים הובא כדוגמא לכמה עם כל הכבוד לכך שהיא מחזיקה מעצמה שופוני יא נאס היא ממש לא." תסלחי לי, אבל הדוגמה לא עבדה. כל המתמודדים מדברים שטויות. איך הערה חסרת כל חשיבות על ביצים אמורה להראות לי גם ששפרה תופסת מעצמה, וגם שהיא ממש לא אותו הדבר שהיא תופסת מעצמה? זה לגמרי נשגב מבינתי. זהו בינתיים. מחכה לתשובה ובעיקר לדוגמאות ל"מסע ההתנכליויות".

חן חן על התגובה האקדמית המלומדת

לכבוד הוא לי שבחרת לצטט מדבריי ולהתייחס אליהם . אני אענה לך כעת בקצרה כי למרבה הבושה יש לי כמה עינינים דחופים כרגע ואני נאלצת לפרוש / אבל ברצינות אתה גורם לי לגחך ( האקדמיה מאשרת "מגחיך אותי" ?)נוכח ההתעקשות/ שכנוע שלך שאני שונאת את שפרה . כבר אמרתי, אני לא אשבור לך את המילה. אשר לכך שציינתי שרבים חושבים כמוני, המטרה הייתה להראות שיכול להיות שיש דברים בגו? שאכן היא נוטה לעצבן " קלות" את קהל צופיה? אבל איך אפשר להתווכח מול טיעון רב משקל כמו המכשפות בימי הביניים? אפילו את אל בנדי כל תושבי קרלטון התחתונה רצו לשרוף כי האמינו שבגללו הם בחשיכה תמידית. נוח לך להדבק לענין הביצים ולא להתייחס לענין העקרוני שהוא :שפרה תמיד חושבת שהיא יודעת הכל! הטון שלה, הדרך שבה היא מבטלת דברי אחרים, הלגלוג על מי שמעז לומר משהו שונה משלה . לטענתך כולם מדברים שם שטויות? נכון מאוד! וגם היא צריכה להבין את זה כבר אך היא בוחרת להתכחש. ולכן הבאתי את הדוגמא הזו ועוד כמה אלא שאולי נוח להתעלם. לי צרמה יותר מכל ההערה לחם שחור= לחם אתיופי, אבל זה בקטנה למול שאריות אדם, מעניין מה יש לך להגיד על הביטוי הזה . תראה, אנחנו לא נצא מהויכוח הזה. אתה לא תשכנע אותי ואני לא אשכנע אותך. די לי לקרוא תגובה שנכתבה פה בצהריים על כך שזה חיובי ששפרה אמרה על אשר שילך להזדיין כי זה מתוך רצון טוב לתת ללאון מוטיבציה לחשוב שהוא בזכות עצמו. נו באמת. בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים ונפרוש לשאר בילויי הערב. אני בכל אופן נחושה בדעתי לכבות עכשיו את המחשב ולצאת מהבית( נראה כמה זמן זה יחזיק מעמד.... ) אז פוטרת אותך מעונשי לשעות הבאות אבל איך שוונצנגר אמר I'LL BE BACK

קרמפה

New member
תעשי חיים

אני גם אענה בקצרה. זה שרבים חושבים כמוך זה נהיר ובהיר, לא צריך להיות אינשטיין בשביל לראות את זה. אבל כפי שציינתי, זה לא אומר שזה נכון, ולמרות כל הציניות אני חושב שהמכשפות בימי הביניים כמו עליית המפלגה הנאצית בגרמניה וכמו גם אופנת המכנסיים בגזרה נמוכה, כולן דוגמאות מעולות לכך שגם אם הרוב המוחלט בקבוצה מסויימת מחזיק בדעה אחת, אין הדבר אומר שהדעה נכונה כלל וכלל. ולכן העובדה שרבים חושבים ששפרה מעצבנת אינה מהווה בדל ראייה כנגד ההתנהגות של שפרה. העובדה הזאת מצביעה אך ורק על דבר אחד, או שיש בעיה בשפרה, או שיש בקהל הישראלי, שתי האופציות סבירות באותה מידה, ולדעתי האופציה השניה היא הנכונה. יתרה מזאת, אם קיים אדם אובייקטיבי ורציונלי לחלוטין בעולמנו, הוא לא יתעצבן מכלום, בטח לא משפרה מ"האח הגדול". עצם ההתעצבנות מהתנהגות של אחרים היא פגם, ואם הייתי אדם מושלם לא הייתי מתעצבן אפילו מעינב בובליל. הלוואי ואגיע ליום הזה. אבל פה אנחנו כבר גולשים לעניינים של הרוח, ומה לזה ולפורום המכובד הזה? "נוח לך להדבק לענין הביצים ולא להתייחס לענין העקרוני שהוא :שפרה תמיד חושבת שהיא יודעת הכל! הטון שלה, הדרך שבה היא מבטלת דברי אחרים, הלגלוג על מי שמעז לומר משהו שונה משלה . לטענתך כולם מדברים שם שטויות? נכון מאוד! וגם היא צריכה להבין את זה כבר אך היא בוחרת להתכחש. ולכן הבאתי את הדוגמא הזו ועוד כמה אלא שאולי נוח להתעלם. לי צרמה יותר מכל ההערה לחם שחור= לחם אתיופי, אבל זה בקטנה למול שאריות אדם, מעניין מה יש לך להגיד על הביטוי הזה." הויכוח עד כאן היה, ועודנו, מהו אותו עניין עקרוני. כי לדעתי העניין העקרוני הוא שאת כמו אנשים רבים פה בפורום, מתעצבנים מכל דבר ששפרה תגיד, בין אם הוא חכם או מטופש. שפרה ממש לא חושבת שהיא יודעת הכל! אם היא הייתה חושבת כך היא לא איתה אומרת "נראה לי", "אני חושבת" ו"כאילו" כל כך הרבה פעמים בכל שיחה. אנשים שמשתמשים בביטויים האלו הם אנשים שמודעים לעובדה שהדעה שלהם היא בסך הכל דעה. לגבי האמרה על שאריות האדם, לא שמעתי אותה. ולפי איך שאנשים בפורום נוטים לסלף, להוציא מהקשר ואפילו לשקר על דברים ששפרה אמרה ("שפרה מחקה את הלחם", "איחלה שלאשר יהיה בן הומו" ועוד אינספור שטויות מומצאות), אני לא מייחס שום חשיבות למה ששמעתי. אחרי שאצפה בקטע, אם הוא מתועד, אוכל להתייחס ברצינות.

קרמפה

New member
כמעט שכחתי

לגבי הפסקה האחרונה. אני חושב שבהודעה הזאת לגמרי רקדת על שתי חתונות. אם לא יותר. מצד אחד לא הבאת שום טיעון ענייני נגד שפרה מלבד הטיעון שהרבה אנשים חושבים כמוני. ומצד שני התרעמת על כך ש"אוהדי שפרה" מתייחסים ל"שונאי שפרה" (שלפי דברייך את בכלל לא נמנית עליהם! אז מה הקשר?) כגוף אחד. במלכוד 22 אין כל כך הרבה סתירות כמו בהודעה שלך.

Yaki J

New member
צודקת במאה אחוז, הרטוריקה של הש"רצים בפורום

היא תמיד לנסות לפגוע באינטילגנציה של הכותב, לחשוד במניעים, לרמוז על זיופי SMSים וכמובן לדבר על ניקים מזוייפים (כשרובם של הניקים של חובבי ש"רצ הם מהחודש האחרון).

mooolly

New member
זה נכון שגם עינב פולטת שטויות בצרורות

אבל אני חושב שדווקא השטויות של שפרה הן שמעצבנות בגלל ההתנשאות שבהן...

חבל להטעות .

ועוד יותר מכך להטעות מתוך ידיעה . שתיית אלכוהול מקררת את הגוף ( בדיוק מהסיבה שאת כתבת ) כי כלי הדם מתרחבים ואז נפלט יותר חום מהגוף החוצה ( עניין של שטח פנים ) . ובגלל שהטמפרטורה בחוץ ברוב חלקי העולם נמוכה מהטמפרטורה של גוף האדם . אז אלכוהול מצנן את הגוף . אבל בזמן שתיית אלכוהול קיימת אשליה שאלכוהול מחמם . ולכן שפרה צדקה כאשר טענה את מה שטענה . ולראיה הקישור הבא בגוגל : http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=אלכוהול+השפעה+על+טמפרטורת+גוף+&btnG=חיפוש+ב-Google&meta= תיכנסי לקישור תחת הכותרת :[DOC] "קום והתהלך בגוף האדם"פורמט קובץ: Microsoft Word - צפה כ- HTML הרחבת כלי דם היקפיים (תת עוריים), ירידת טמפרטורת הגוף ... ( השפעת אלכוהול הכרטיסיות / קום והתהלך בגוף האדם / מטלות משתתפים / sadna 2002) bioteach.snunit.k12.il/upload/.word3/alcoholcards.doc - דפים דומים אבל העיקר , שפרה טועה .

אם רק היית יודע כמה אבק אתה

אוכל ונושם ביום אחד . לא היית מעלה את הטענה שצריך לשטוף בגלל אבק . ויתכן שגם לא היית יוצא מהבית שלך יותר ... או שזה בעצם כבר קרה ? בכל מקרה , אם תשטוף ואם לא אתה לא חי בעולם סטרילי ואתה בולע אבק בכמויות כך סתם מהאויר . אני יכול להרגיע אותך שהגוף ערוך להתמודד עם זה אגב .

Jones

New member
שפרה נותנת לליאון טיפים מה להגיד לעינב

שפרה: " תאמר לה 'את לא מעניינת אותי, ואין לי נושאי שיחה משותפים איתך, לכן אני מרתחק ממך' " מיד לאחר מכן, פוצחת בשורה - "And I think to myself, what a wonderful..." בקול מתחנחן.

redflower1

New member
ורנין

שעכשיו מלכלכת על המדינה שלא משקיעה בכפרים ערביים רק שכחה שהם לא משלמים מיסים שם כמעט.

למעלה