עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

24שעות1

New member
רנין הבטחת לשי שאת עולה איתו במדרגות שכחת...

אמרת לשי אם אתה הולך אני אורזת יחד איתך יהייה לכולם הפתעה אני עולה איתך במדרגות ויוצאת שכחת את ההבטחה שלך עכשיו גם שי מבין שאת נחש והוא סחב אותך על הגב לריק

פלדי1

New member
שום דבר לא ישווה בעיני

בסיוט שחוויתי בצפיה בתקופת שי. עכשיו זה מעצבן אבל לא גורם לי התקף לב .

היא בלתי נסבלת שמצלמים אותה אני מזפזפ ישר.

והדבר שהכי נורא הוא שהצלמים כל הזמן מצלמים רק אותה , די הם לא מבינים שלאף אחד לא איכפת מהשיחות נפש עם צבר ושלה ושלאף אחד לא איכפת שהיא הייתה בציריך ובניו יורק ושלאנשים כבר נמאס נמאס לראות אותה טוחנת כל היום .

BrokenWings16

New member
ככה היא אמרה לו?

קצת חוצפה מצידה...שפרה רנין וצבר הפכו את לאון לרובוט שלהם.

Jones

New member
כן, ומיד אחרי זה אמרה

"אני סתם נותנת לך טיפים מה אתה יכול להגיד לה..". הכל סתם. הרי הדעות שלה כולן שאולות ממקורות אחרים. היא פשוט שמעה "פעם" מ"מישהו שהיא מכירה" ש"מכר שלו סיפר את זה".

פלדי1

New member
עכשיו יש לשפרה רעיון גאוני

כדי שה"אחרים " לא ירגישו כמה טוב להם ביחד , ואיזו אידיליה שוררת ביניהם , היא מציעה לביים ריבים וצעקות. לכי כבר אשת מדנים.

קאראט

New member
שפרה מגעילה ברמות קשות ביותר

לא נעים לי יותר לצפות בה, היא אוכלת ללא הפסקה כמו
, ישבנה תופח מיום ליום, מלקקת את אצבעותיה בחושניות (כדי למשוך את תשומת ליבו של הצנום), שרה בצורה הכי מרגיזה, רכלנית, סכסכנית וסורגת כובע קסם של מזימו ותככנות. נראה לה שהיא זו שתזכה במליון, היא כבר בטוחה שהקהל אוהב אותה וימשיך להצביע לה

blur2

New member
לא שמעתי את השיחה

אבל זה לאון שאמר שהוא לא מתחבר לעינב ואין לו על מה לדבר איתה. שוב, אני לא מבין מה לא בסדר במה שהיא אמרה. אם לאון לא רוצה לדבר עם עינב אז הוא צריך להגיד לה שהוא לא רוצה וזהו.

ועל איתי היא אמרה

שיתפוס עמדה וישב בשקט 5 דקות, בגלל שהוא מנקה במטבח. אולי שהיא תשתוק חמש דקות?! לא מסוגלת לשמוע אותה ובשבועות האחרונים בסיום הצחוק המזוייף שלה, שהוא מעצבן גם ככה, היא מוסיפה סיומת של צליל חריקת דלת. יאללה, שתיצור קריסטל ענקי ותכנס בפנים. ואגב, שי כבר איננו אז למה צריך לשמוע עכשיו את לאון מחקה כל דקה את הגרעפסים שלו?

redflower1

New member
היום בבוקר שיפרע דיברה על איתי ואמרה

שהיא מתיחסת אליו מתוך רחמים, כאילו מי את בכלל שיפרע שצריך את היחס שלך? סתם בלון נפוח תרתי משמע

אני יכולה רק לנחש איזה טיפ עינב הייתה נותנת

'כוס אמא שלה אתה לא חייב לה דין וחשבון היא תתקרב אליך פשוט תקום ותלך'.

bibaso

New member
זה דוקא מתאים יותר לשיפרה

"שיילך להזדיין (אשר) למה מיהו בכלל שאתה צריך שיקבל אותך"

למעלה