עדכוני צהריים/ערב היום ה- 60, ה- 30.10

Yaki J

New member
נפטר אומרים אך ורק על יהודי. גוי שמת הוא מת

או הלך לעולמו או כל ביטוי אחר. מקור המילה נפטר - הוא בכך שנפטר מעול מצוות. מכיוון שהגויים אינם מחוייבים לתרי"ג מצוות הם לא נפטרים כי לא היה להם את עול המצוות מלכתחילה.

איזה שטויות...

אבל גם אם נגיד שזה נכון, מאיפה אתה מצפה שערביה נוצריה תדע את השטות הזאת? אני מוכן לחתום לך שיותר מחצי מהיהודים לא יודעים את זה. וזה כמובן, רק בהנחה שזה בכלל נכון...

jaycom

New member
האמת שאני בשוק

שאתם לא יודעים את זה... הייתי בטוח שכולם יודעים כי לימדו אותי את זה בשיעור תנ"ך בבית ספר חילוני לכל דבר.. אבל שיהיה מה אני יגיד לך.. אם אנשים לא יודעים את זה, לא הופך אותי לאיזה משוגע שממציא דברים.. ואחי חלאס חלאס חלאס להגיד לא על כל דבר שאני אומר... שיגעת את רבי..

jaycom

New member
../images/Emo127.gif אני שמח שיש כאלה שיודעים את זה

כי כבר אין לי כוח לריב בנושא..

EMC1

New member
בשבילך זה אלמנטרי אבל לא אצל הרוב.

הרוב לא יודעים על מושגים הרבה יותר פשוטים.

איתי בל

New member
וואי אחי יצאת אידיוט

כאילו רציני... גם אני זוכר משיעורי תנ"ך שלמדנו שבכל העולם רק על יהודים אומרים נפטרים קשור משהו לעולם הבא רק יהודים נפטרים השאר מתים מושג שלקחנו על עצמנו אבל מה אתה מדבר שטויות בחייך... יצאת צודק אבל אתה יודע לפעמים לא צריך להיות צודק צריך להיות חכם

jaycom

New member
וואי אחי יצאת עוד יותר אידיוט

קודם כל מושג שלקחנו על עצמנו? זה כתוב בתנ"ך... מה לקחנו על עצמנו פה? וגם אם כן... אז מה??? כולה ציינתי שאומרים את זה רק על יהודים.. אם יצאתי צודק מה הבעיה שלך בדיוק? שאני אומר דברים נכונים? קשה לך אה..? אתה דפוק ואין לי כוונה יותר לענות לך.. אז חבל שתכתוב שוב.. ילד מסכן :/

BEAUTY האחת

New member
חחחחחחח רוכב הכוכבים הצחקת אותי../images/Emo6.gif

היא דמות תטוס ביעף די מהר

דווקא בהתחלה שהיא הגיעה לא סבלתי אותה

אבל מהיום היא הוכיחה שהיא מלכה. המלכה החדשה בבית. מה שאומר שעינב ושפרה אאוט ואינה אין.

היא לא אמרה סליחה

היא רק הסבירה לכולם וגם לחלעינב למה היא כעסה עליה. בחורה כמו אינה לא תגיד סליחה לאף אחת. זה לא באופי שלה.

למעלה