עדכוני צהריים/ערב היום ה- 60, ה- 30.10

אינה חשבה..

שעינב רצינית כשהיא אמרה לה לשטוף כלים, אינה לא הבינה שזה היה בצחוק ויצאה עליה, אחרי זה עינב הסבירה לה שהיא אמרה לה את זה בצחוק, אז אינה אמרה "אם זה היה בצחוק, אני מתנצלת".

אף אחד לא יכול להעיף אותה, יש לה חסינות

ותוך שבוע-שבועיים יהיה לה את הרייטינג הכי גבוה מבין דיירי הוילה. אני יודע, כי זה גם מה שאמרתי על בובליל כבר מהשבוע הראשון.

Lomsahne

New member
אתם יודעים מה הכי מעצבן ?

האתר המעאפן החדש של קשת. רק צרות מהרגע שהוא עלה... למה החליפו? פעם אחת לא הייתה לי בעיה עם האתר הקודם עכשיו אני כבר יומיים לא היה לי ועכשיו שוב הודעה מטומטמת שלכו תדעו מתי היא תתוקן.

eli7r

New member
חבר'ה תעדכנו בבקשה את אלה שאין להם ערוץ 20

כי האתר המשוכלל והמדהים של קשת כרגיל נפל.....

רiנה 2

New member
תעברו להוט שם רואים כל הזמן בלי

שום בעיות.. האתר החדש של האח הגדול פשוט נורא.. התמונה תקועה הפורום תקוע הדוח יומי תקוע. באתר הקודם לא היתה שום בעייה.. כמו שאומרים.." כל המוסיף גורע".

לא יודע אם שמתם לב, אבל אפילו שחר נכנע לאינה

קודם כל נראה לי שהספיק לו מה שהיה לו בסוויטה איתה שעד עכשיו הוא מספר על הסיוט הזה לכל מי שרק רוצה לשמוע... וחוץ מזה הוא לא יכול מול מטח המילים ההיפראקטיבי הבלתי נגמר שלה. אז הוא פשוט הרים ידיים ונכנע.

נועה21

New member
אינה הפכה באופן רשמי ל"חדשה" השנואה עליי

היא לא מבינה שברגע שהיא מתהפכת על עינב, אנחנו נתהפך עליה

איכשהו, תמיד יוצא שהחולצות של לאון פשוט

הורסות על צבר!!! הוא נראה ממש טוב בחולצות של לאון...

שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת

את אינה הזאת!!!!! מטורף עד כמה שהיא סתומה.....!! כל שניה מביאה את הרעמת שיער שלה קדימה ומדברת שטויות!!! היא חייבת לעוף!!!אני לא יסבול אותה... וחבל שטיפשה כזאת תוריד את הרייטינג...!!!

למעלה