עדכוני צהריים/ערב - יום 56, ה-26.10

Preema

New member
אתן צודקות לגבי שי. ../images/Emo45.gif

הוא ממשיך להסתמן כפסיכי עם רשיונות. ממש התנהגות של סטאלין על אסיד. ולכל אלו שכותבים "די לדבר על שי" שיגידו את זה קודם לשי בעצמו. מי שגר בבית זכוכית שלא יזרוק אבנים .

MADRI

New member
לכל המעוניינות בזוגיות

מחפשת זוגיות? את עדיין לבד? הפתרון קרוב מתמיד. אני מזמינה אותך לצאת ל'מסע לגילוי עצמי' בו תתחילי את השינוי על מנת להגשים את חלומך. מה הוא ה'מסע לגילוי עצמי' ? המסע הוא תהליך שימקד, יכוון ויוביל אותך למצוא בן זוג שמתאים עבורך. מה כולל המסע ? במסע 6 מפגשים שכוללים ניתוח אסטרולוגי מקיף של מפת הלידה, דמיון מודרך, תיקשור ורייקי. איך זה עובד ? השיטה מבוססת על ידע וניסיון רב, ובמרכזה טמון הסוד כי, עלינו לחקור ולגלות מהי נקודת המוצא בה את נמצאת על מנת להשיג את מטרותייך. איך יוצאים למסע? לפרטים נוספים – http://www.adri.co.il טל : 052-3343848 מחני אדריאנה – מדריכת מסעות לגילוי עצמי

מכתב לאהוב,

ביום שיצאת ביקשת ממני בקשה לא הוגנת, להחבא אל הצללים להסתיר את קיומי וכל שביב מידע על אהבתנו הגדולה. אני ביגוני ואין לי לספר על הערגה לאהוב שאיננו לצידי, לפעמיים אני חושב שהייתה זו אנוכיות מצידך לבקש ממני לשתוק להפוך אילם. אני עדיין זוכר את הפעם הראשונה שנפגשנו אני והילד מבנימינה על מדשאות מכלללה יכולתי למות באותו רגע וזה היה בסדר. ולמרות ההכנות וההבטחות שרק אותי תאהב לנצח ושבעצם הכל יהיה משחק לא חשבתי לרגע שזה יכאב כל כך שאני רואה אתכם ביחד בטלויזיה הו אהובי תחזור כבר. חשבתי עליך... זה לא חדש אני חושב עליך כל שנייה כלום לא ישנה את מה שאני מרגיש הפעם כשחשבתי עליך חשבתי "אולי אני אעשה רשימה של כל הדברים שמזכירים לי אותך" ואז התחלתי אבל אחרי 2 ניסיונות עצרתי כי גיליתי שכל דבר מזכיר לי אותך! תמיד אמרתי שאם רוצים משהו מצליחים ושאם אני ירצה לשכוח אותך אני אצליח היום אני יודע שטעיתי... צבר מצטער שלא עמדתי בהבטחתי ואהבתי אלייך גדולה עד שלא יכולתי לשתוק

nokia 2008

New member
נראה לכם שכולם ילכו אחרי שי?

כי כוולם כאילו עברו לצד שלו לאון הצטרף כביכול לצד שלו

לונה 2

New member
תפסיקו לדבר על שי, הבנאדם התעופף מהמשחק

זה לא בריא להפוך אותו לגיבור תרבות. ממש לא.

בזמן האחרון רצות שמועות../images/Emo108.gif

שצבר הומו ושמכניסים לווילה את האקס שלו אז זה יענו "מכתב אהבה" מחבר שלו

aשרון

New member
היי.........

קודם כל, חשוב לי להגיד, שאני מזדהה עם מה שכתבת, זה קשה מאוד להתגבר על אהוב ועוד כזה ששומר על עצמו בתוך ארון עמוק. עכשיו, אני לא יודע אם להתייחס למה שכתבת כמשהו רציני שבא מהלב, או שפשוט אתה סתם צופה משועמם המנסה לשגע לכולם את השכל. בכל מקרה, אם תרצה לדבר על מה שאתה מרגיש ולפרוק טיפה את המתח(לא סקס), אתה מוזמן ליצור איתי קשר דרך המסרים, שרון
.

תודה רבה שרון

אני שמח שחושבים פה שאני מתלוצץ, כך אוכל לשמור על פרטיותו של אהובי שלה הוא כל כך קנאי ולי נשאר לקוות שינהג ולו רק בטיפה מאותן העוצמות לאהבה שלנו.... ולמרות שהבטחתי נמאס לי אני מתפרק פה, ואני רוצה שכל העולם ישמע!!! אתה בתוכי ותמיד תישאר שם אהוב יקר ואני סולח לך שאתה איתה שם

shy6

New member
5 מתמודדים בגמר.

לפחות 3 מתמודדים להדחה בכל שבוע... עכשיו אומרים ש-5 מתמודדים יגיעו לגמר... היו כבר אוספים את כל מי שבוילה עכשיו ומביאים אותו לגמר ככה הורסים פורמט.

GK_FF

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif שאלה../images/Emo70.gif

מה מספר הפרק של המשימה עם ההליכונים? תודה

../images/Emo44.gifהאם ניתן לצפות בתכנית באינטרנט../images/Emo35.gif

אני עובד בערב ומעוניין לצפות בתכנית במחשב. איך עושים את זה? יש אתר כלשהו שמשדר? תודה מראש!

למעלה