עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

אם היא היתה..

רואה את התוכנית, היא היתה יודעת\מבינה ששפרה פופולארית ויש לה סיכוי יותר גדול מצבר וונסה להישאר, אז גם אם היא נותנת מידע כזה, הוא שגוי.

tinko

New member
הפער גדול מידי,ונסה הולכת הביתה.

שיפרה ראשונה,צבר שני,ונסה שלישית בהפרש בלתי ניתן לסגירה בשעות שנותרו, תגידו שלום לצרפתיה הבלתי נסבלת.

danab12

New member
סת םסקר עשו מלא סקרים וצבר יצא שרוצים שילך

והוא היה מקום אחרון וזה סתם צבר הולך.

danab12

New member
זאת בת. ותראה רוב הסקרים שעשו חוצמאחד..

שצבר רוצים שילך מקום אחרון. ובאינטרנט אפשר להבין את מי אוהבים ומי לא.. למשל בפורום של קשת. וכך אפשר לדעת גם בסקרים למי לדעתכם ילך.. ואינטרנט זה דבר גדול שאפשר לראות מה הצופים חושבים וכולה אתר אחד הצביעו שונסה הולכת אבל כולם נגד צבר תאמינו לי וזאת הרגשה כזאת שהצופים פחות אוהבים אותו.

oritr69

New member
סגירה או סריגה?מה ניסרג סליחה ניסגר??????????

מצחיק לא???????????????

מוזר איך לא הוזכר פה הקטע של "סוכת הנחשים 2"

אומנם כבר אין סוכה, אבל ישיבת הנחשים היתה דומה מאוד לזאתי שהיתה בסוכה. רנין, ליאון, צבר ושפרה ישבו מודאגים בפינת ההתנשאות הקבוע שלהם צבר הסביר שאין ברירה "לחבר" את אינה אליהם כדי לצבור כוח רנין וליאון אמרו שהם שונאים אותה במילים דיי מפורשות, אך שפרה הידועה במהלכי הנחש שלה הצליחה כרגיל להתל בצופה הפשוט והעבירה גם כן את המסר לליאון ורנין בהתייפיפות הקבוע שלהם בקבוצה. שפרה הוסיפה שיש לה כישור מיוחד והיא "יכולה להתחבב על כל מי שהיא רוצה" החברים בקבוצה התקשו לקבל את העובדה שייצטרכו לסבול את אינה במחנה שלהם באותה התנשאות וסנוביות האופיינית להם. צבר המשיך ללחוץ שזה מהלך שניתן לעשות, כלומר "המטרה מקדשת את האמצעים". צבר הנחש מתייחס לאינה ככלי משחק. אומנם הבחורה לוקה במספר חסרונות, אך האם זהו התירוץ להשתמש בה ככה?

ושכחתי לציין איך צבר שלח את החייל ליאון לתקוף

ליאון ציין שהוא לא סובל אף אחד בבית, ואם עדיין הוא צריך להסתובב בין כולם ולהתחנחן - אז צבר אמר לו שכן, וזה מה שהוא צריך לעשות למענם

Sימה2

New member
אין לליאון בעיה להיתחנחן - יש לו את זה מעגלת

התינוק כשישב שם ביחד עם בוריס היתחנחן לאמא , גנב אותה ..... ונעשה מה שהוא .... אפס... תלותי ... כל פעם תפיל על מישהו אחר

רונה לי1

New member
ניראה לי שצבר הוא זה שילך בסוף הביתה היום

חצי נילחמים על שיפרה שבעיניי היא יותר טובה מצבר אך לא יותר טובה מונסה וחצי נילחמים על ונסה שלדעתי היא יותר טובה משניהם ואף אחד לא נילחם למען צבר רק מעטים מאוד אני חושבת שהוא זה שילך הביתה היום יש לי הרגשה כזו שהוא זה שיודח הערב ושיהיה לו בהצלחה בחוץ

ליאורי13

New member
ההודעה של רונית עוז הקשורה לנתוני ההצבעות

לא מצאתי אותה מישהו יכול להביא לי לינק? תודה

droriko

New member
היא באמת פירסמה את זה??

תראו הייתי מוכן להבליג על זה שהיא העלתה סקר שחושף את שמות המועמדים ,ובאמת הבלגתי אבל כאן היא כבר עברה את כל הגבולות! היר כל אחד יודע שפירסום תוצאות ההצבעה יכולות להשפיע על קהל הבוחרים , ככה שהיא בעצם פוגעת באופן התקין של ההצבעות . אין ספק שגרמתם לה לנפתח את האגו(הוירטואלי) שלה ועכשיו היא מרשה לעצמה לעצמה לפרסם כל דבר מבית היוצר של ההפקה, חטא הגאווה הוא החטא החמור ביותר ולכן גם ההתרסקות בעקבותיו היא הגדולה ביותר . את הולכת לשלם על זה בגדול רונית עוז

clearer

New member
היא פירסמה

שיש 'קרב צמוד' ושונסה כרגע הכי חלשה, ואמרה שנשקול את צעדינו, כביכול קוראת לפורום להצביע לה...

droriko

New member
הבנתי כבר משני אנשים שהם התלוננו עליה

לקשת לא למנהלים אני שוקל ברצינות גם לעשות זאת הגיע הזמן שהיא תשלם על מעשה , אני כבר לא מדבר בשם קשת שהיא חתרה מתחתם אי אלף פעמים, אני מדבר בתור צופה של התוכנית שהיא הרסה לו את כל ההנאה בו .

למעלה