עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

angle1985

New member
מסכים איתך דרוריקו

הבחורה הורסת את כל ההנאה של התוכנית. זה באסה לעקוב שבוע שלם אחרי האח הגדול רק בשביל שגברת רונית עוז תהרוס את הכול בהודעה אחת. אני גם מתכנן להתלונן לקשת עליה וכולי תקווה שאחרים יצטרפו ובכך לא נראה אותה יותר בפורום חושפת הדחות וכו'

opiras

New member
לצערי נראה לי שהרחקתם אותה מדי מדי

איומי תביעות ועוד כאלה הכנסות אורחים, אני חיכיתי למילותיה, באסה איתכם

droriko

New member
הכנסת אורחים?

למה , הזמנתי אותה לכאן? רונית עוז רוצה לעבור על החוק ? שתעשה את זה בפורום /בלוג משלה, למה היא צריכה להיכנס לכאן ולהרוס לאנשים (ושוב זה אנשים, אתה יכול לראות שזה ממש לא רק אני ). ובמקרה האחרון זה כבר לא רק להרוס לנו את המתח , זה גם להטות את ההצבעה , בן אדם שאכפת לו מהצבעות תקינות צריך להתקומם על כך.

הבעיה זה לא אצלה

אנשים יכולים לקרוא את ההודעה שלה אם הם רוצים וזהו. אבל הם חוזרים על הספויילרים האלה בכותרות ופותחים פה שרשורים במשך יום שלם מי יעוף מבין מי שהיא רשמה הם אלה שהורסים. אם הם ישמרו על דיסקרטיות היא תוכל להמשיך לרשום פה ומי שלא רוצה שלא יקרא.

droriko

New member
הבעיה היא שהמנהלים לא יכולים לטפל בהם

כי הם כותבים בהמוניהם , ואפילו אם המנהל יצליח למחוק הכל זה גם יהיה באיחור (אפילו איחור של דקה זה מספיק בשביל שיותר מדי אנשים יקראו) וגם על כל אחד שאתה מוחק צצים עוד 10 אידיוטים אחרים . זה בנוגע לפירסום זהות המועמדים להדחה הדרך היחידה לטפל בזה היא לטפל בשורש ולא בסימפטום , כלומר לחסום את רונית עוז.

דנה1982

New member
מסכימה

זה הרס לי את המתח שהיה השבוע כשארז ואסי חלקו את המתמודדים לשתי קבוצות, וגם היה ברור שלאון לא יהיה אחד מהמועמדים. גם ברור שאם ונסה אכן חלשה כרגע, אז כנראה שאותה רונית תומכת בונסה ורוצה לחזק אותה. יש גם את האפשרות, הלא כ"כ הגיונית בעיניי, שהיא סתם רוצה שנמשיך לסמס ולממן את המשכורת שלה ;)

צודק דרוריקו

וכתבתי את זה בתגובה אליה יש הבדל עצום בין להתרברב ולפרסם את שמות המודחים לפני התכנית לבין פרסום מצב הסמסים - דבר שיכול להשפיע ישירות על התוצאות

../images/Emo45.gifהפרסום של מצב ההצבעה הוא חד משמעי לא חוקי

וכן, צריך לתבוע אותה כי מה שהיא עושה זה להטות את ההצבעות. תראו לאיזה טירוף נכנס הפורום מאז שכתבה שנכון לעכשיו לונסה הכי פחות קולות. ומצד שני, כשאחרים רואים את הטרוף שנכנס פה באלה שרוצים את שפרה בחוץ, מצביעים יותר לש"צ , .. בקיצור, היחידים שנהנים מההדלפות שלה אלה קשת והאח הגדול והנה הסיבה למה הם לא נוקטים פעולה כדי לגלות מיהי. ברור שההפקה יודעת על כך, כי אין ספק שהם גם עוקבים אחרי הנעשה בפורום. אם היו רוצים, היו פונים לתפוז ובשנייה מקבלים עליה את כל הפרטים דרך האיי די שלה.

droriko

New member
זה רק מראה לך את אופי הכותבים כאן

הם מוכנים לעודד עבירה חמורה על החוק רק כדי לעזור למועמד מטעם להצליח .

אני אסביר לכם למה אנחנו כן מתערבים:

ההפקה אשמה בזה שהיא מציגה את שפרה כפרה הקדושה!! זה למה?! למה לא מראים את הצד השלילי שלה? כי רוצים אותה בגמר וטוב שיש אנשים טובים שזה צורם להם לשפרה וצבר לא מגיע כי הם מתנשאים וסולדים מכל אחד מהדיירים בבית וההפקה לא מראה את זה

droriko

New member
זה מלוכלך אבל חוקי

ואני אומר לך את זה בתור שונא-שיפרה ואתה מה שאתם מעודדים הוא כלל לא חוקי ,וזה ההבדל, ולא משנהכמה תסובב את זה זה עדיין נשאר לא חוקי. מעניין באמת איך הייתם מגיבים אם הייתם מגלים שההפקה מטה הצבעות על מנת להדיח את ונסה.

בוא נאמר ככה:

מישהי שמאוד אוהבת את ונסה כינתה את עצמה בשם שלא קיים בכלל נניח רונית עוז והחלה להפיץ הודעות מי שרוצה להאמין שיאמין מי שלא לא יאמין זה חלק מהמשחק

droriko

New member
פתאום אתה מיתמם אה?

מקודם שמחת וצהלת כאן בפורום על זהשהגיעה המושיעה מההפקה רונית עוז כדי להזכיר לנו להצביע לונסה ופתאום להודעות שלה אין תוקף? תעשה לי טובה......

חשבת אולי שקשת בעצמה מפרסמת את זה כאן בפורום

תפוז? לדעתי כן, אבל התגובות שלכם מצחיקות, אתם רוצים למחות בפני מי שמפרסם זאת בעצמו.

droriko

New member
זה לא הגיוני

ההפקה ידועה כפרו-ש"צ , רואים את זה היטב בעריכה של התכונית. לא נשמע לי הגיוני שהם ישלחו מישהי לשכנע אותנו להצביע לונסה דווקא.

SONIAR

New member
../images/Emo88.gifתגידו מה נפלתם על ../images/Emo88.gif

|הראש
אתם רציניים שמחקתם את רונית
היא היחידה שנתנה קצת ענין בפורום הזה. זה היה קלף חזק של פורום תפוז לעומת הפורום של קשת, תסלחו לי - אבל באמת התחלקתם על השכל.

droriko

New member
אם לא מעניין לך בלעדיה אתה מוזמן לעזוב

אני לא ארגיש בחסרונך (והאמת שלא הרגשתי בנוכחותך עד כה, כי זה נראה כאילו אני נתקל בניק ניים שלך בפעם הראשונה)

מה מעניין בזה שאתה יודע את הסוף?

מוריד את המתח של הציפייה.... ובמקרה של הSMS גם מוריד את האמינות. לעניות דעתי הדברים הללו מתפרסמים בהרבה מקומות ויש להם השפעה. זה לא לעניין. מיותר. מי שרוצה לדעת מה הסוף שיראה את התכנית יום לאחר השידור.

זה בדיוק זה!

עלה לי בבוקר הרעיון שרונית עוז שתולת הפקה. להפקה לא ממש חשוב שנדע מי מועמד להדחה, חשוב לה שיסמסו. אם יודעים בבוקר כבר ונכנסים לאטרף זה עוד SMS = טונות כסף שנכנס. זה כ"כ שקוף. זה השבוע הראשון, שאני לא מסמסת רק כי חבל על הכסף. ההפקה גורמת לתוצאת ההדחה וזהו.

למעלה