עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

Lomsahne

New member
סבבה...

לדעתך זאת אסטרטגיה לדעתי זה מי שהוא וזה לא אסטרטגיה-זכותך לחשוב אחרת.

מקובל

אין לי שום בעיה עם הדעות שלך אבל בהחלט מתכוונת להמשיך להביע את שלי לפחות שנינו עושים את זה בלי לערבב מחנות ריכוז, הצעות למוות ושאר זוועות שכמה אנשים פה שהתחלק להם קצת השכל עושים

והנה הדוגמא הכי טובה

תראה את שי ולאון שוכבים אחד לפני השני שי מנחש מי הצביע לו לאון שוכב וחולב אותו ומספר לו איך הוא לא יכול לסמוך על אף אחד ראית פה מישהו כותב על זה או מגנה את לאון אין מצב יש לו מין מסך קסמים וקוראים לו אסטרטגיה מכשפת לאון הכי מחושב וקר רוח רגשן ? מניפולטור

24 שעות 1

New member
שי ללאון אני מחזיק סכין ביום שלישי

שי ללאון ביום שלישי אני מחזיק סכין נגדך ואם אני נשאר אחרי שלישי אני מסובב אותה בבטן שלך

הייתי דוקר אותה שלוש מאות פעם

שי מסביר מה הוא חושב על ברוק מהיפים והאמיצים שהלכה עם האבא ושלוש בנים שלו פחד אלוהים הבחור הזה

bibaso

New member
בהתחלה חשבתי שזה אינטואיציות

אבל במחשבה שניה נראה לי ששי מנסה להציג את עצמו כחושד בו, כדי להכריח אותו להראות נאמנות בכך שיבחר סופית קבותה (שלו).

bibaso

New member
אבל אין לו סיבה אמיתית לחשוד

הוא יודע שיש 4 שהוא לא סומך עליהם (יוסי, עינב, איתי, וונסה) אז ברור שאם הוא לא סומך עליהם אין לו סיבה אמיתית לחשוד בליאון. זה לדעתי הצגה לליאון שבמקרה היא נכונה. וליאון משיב בהצגה נגדית ...

24 שעות 1

New member
שי חושד במישהו מהקבוצה שלו ומהמר על ליאון

שי מבין שעוד מישהו הצביע עבורו רק לא יודע על מי לשים את היד יתכן אפילו שיחשוד בשפרה כי שיפרה ידעה שתהייה מועמדת ופחדה להיות מועמדת מול עינב ויוסי שלא תיפול לכן הוא בודק את ליאון

bibaso

New member
את לא מתייחסת למה שכתבתי

הוא בעצמו אמר בשיחה הנ"ל לליאון שיש 4 שהוא לא סומך עליהם (יוסי, עינב, איתי, וונסה). ואז הוא אמר שיתכן והצביעו לו 3 מאלו שהוא לא סומך עליהם, או מהם 2 ואחד מאלו שהוא כן סומך. אם תסתכלי על המשמעות של הניסוח הזה - המשמעות היחידה זה שהצביעו לו 3 מתוך ה -8 מהוילה. (כי הוא כולל את כל הדיירים כחשודים). הניתוח הזה לא אומר שום דבר. לכן נראה לי שהוא מנסה להלחיץ את ליאון כדי שייאלץ להפגין נאמנות ולעבור סופית לקבוצה שלו. מעבר לזה לפי איך שאני רואה את שי - מהרגע שעלה לגריל יחשוד בטרוף בכל מה שזז, ויהיה שתלטן כלפי קבוצתו אף יותר מבעבר (אם יישאר).

Elaa56

New member
שי צודק.

לשי הרבה זכויות יוצרים על ליאון המסכן ,החלש והרגיש...

24 שעות 1

New member
במשך חודש וחצי שי מלקק לעינב

ובכל הצבעה מצביע נגדה (מלבד ההצבעה נגד נעמה) מספר לחברים שלו כמה הוא נגעל ממנה אבל יושב איתה שעות ומחמם אותה על השאר צבוע מה פתאום

את צודקת

ההתייחסות של שפרה ללאון היא התייחסות כאל אדם שווה בכל. לצערי, הילדים כאן עדיין לא מצליחים להבין את המורכבות הזאת. מה שהם יודעים כאן לעשות, זה רק לנבל את הפה ולכנות אותה בכל מיני שמות. וזה הדור החדש שיש לנו לתפארת מדינת ישראל. נותר רק להתפלל שיש לנו גם נוער אחר.

idodo cohen

New member
אתה רק מוכיח לי שהיא האמיתית היחידה שם

היא לא פוחדת להגיד את האמת, גם אם זה לא כל כך ויזואלי. כל מילה שהיא אמרה, ואומרת, היא אמת. לפחות האמת שאני מאמין בה. כל הדברים שעינב אומרת מבחינתי הם עדות, לפעמים מזעזעת, לדברים שעושה לי רע שקיימים בארץ. קודם כל, היא די הצהירה שיש לה "שנאת חוזרים בשאלה". ואומר, לא מפריע לה שאנשים שנולדו חילונים יתנהגו כמו חילונים, אבל כשזו שפרה- זה מקום להיסטריה ולקללות. שנית, לא ראיתי בחיים שלי דבר יותר שחצן ומתנשא ממנה, היא אומרת בקול גדול שאף אחד שם לא יותר טוב ממנה, היא הכי טובה וכל השאר לא. לזה לא קוראים מתנשאת? שלישית, כל ההתמסכנות שלה בנושא מזרחים אשכנזים היא מגוחכת ומבחילה- הבחורה מפונקת מא' ועד ת', יש לה את כל מה שהיא רוצה, ואם היא רק הייתה צועקת פחות ומשכילה לייצר קשר עם כל האנשים בבית, אולי היא מעולם לא הייתה מועמדת להדחה. היא לא המזרחייה היחידה בבית, ואם הייתה לה טיפת בגרות, היא הייתה מבינה שלא בגלל זה היא מועמדת. בדק בית? רביעית, היא הצהירה אתמול שהיא רק מחכה ששפרה תגיד משהו קטן והיא תוכל להתפוצץ עלייה. ככה היא כל הזמן, מחפשת מאיזה דבר קטן ושולי לעשות את הצגת חוג הדרמה השבועית שלה, באופן לא פרופורציונלי ולפעמים אכזרי. ונושא הדת.. צרם לי ברמות שאי אפשר להסביר, שבחורה כמוה שהיא הדבר האחרון בעולם שאפשר לקרוא לו דתי [בין בצורת הלבוש, הגדלת החזה, השבועות כשהיא משקרת, האמירה שה' מזיז לה כוסות כשהיא מבקשת..], מצביעה נגד אנשים על זה שהם חילונים. מי שזו האמת שלו- כנראה המצפנים שלנו מכוונים שונה. אגב, על יוסי אין לי אף מילה רעה כמעט.. אני אשמח אם הוא יישאר עוד הרבה. חבל שהוא מועמד עכשיו ולא היא [כלומר, שפרה/שי הולכ/ת].

אכדית

New member
אז שיפרה לא אמרה "בת שרמוטה"

אבל עושה אותו דבר רק במילים גבוהות. וואו. מדהים איך זה עובד על אנשים וגורם לה להיראות מלאכית.

קפרי

New member
לכן אחת נראית אצילית והאחרת ברברית. גם לקללות

יש סגנון, את לא יודעת? האם ידעת שגם גאוני הדור קללו פעם? אבל גם כשקיללו הבנת שיש להם רמה גבוהה מסויימת.

אכדית

New member
אני לא מצדיקה אמירות כאלה בכל מקרה

אני לא משתמשת בלקסיקון הזה וצורם לי גם לשמוע קללות ברמות גבוהות יותר מ"מטומטם" אבל לא לעשות משיפרה מלאכית, נכון היא אינטליגנטית ואצילית אבל מכניסה לכולם בהפוכה וגם לה יש פליטות (להיכנס לה לחור של התחת???)

קפרי

New member
אני בכלל לא עושה משיפרה, אין לי כלום איתה,

באמת, אני הכי נייטרלית כאן אני חושבת מאחר שאין לי קרבה אפילו ברמת הכרות עם אף אחד, אני צופה בתוכנית, מקשיבה, יוצא לי לצערי הרב הרב (מתוך הרגל ובעיני מגונה) לשוחח עם אנשים ובהתאם אני מגיבה. גם אני לא אוהבת לשמוע קללות, לא בעד בשום רמה אבל, אנחנו בני אדם ושיקום משהו שלא פלט בחיים מילה לא יפה על משהו (ילדים, מורים, חברים בפנים או מאחורי הגב ועוד), ואני לא מצדדת בקללה של שיפרה אבל בשביל זה לא הייתי עושה לה רצח אופי כפי שעשו לה אתמול, כמעט הוצאת דיבה, ידיעות לא מבוססות, כמעט בכיתי בשבילה, ואם אני, משהו חשב על מה האחיות המסכנות שלה מרגישות? אחותן הגדולה שהחליפה את האמא והייתה לאם, "חוטפת" על הראש בלי רחם . תאמיני לי שוב, אין לי לאף אחד, לכן הדיעות שלי הכי אובייקטיביות, ובאיזה כמות אדם משתמש עם הקללות וההכפשות? האם כל מילה שניה? מימי תצפי יותר לאיפוק? מבוגר או צעיר? הורה או ילד? מורה או תלמיד? כל טוב.

למעלה