אתה רק מוכיח לי שהיא האמיתית היחידה שם
היא לא פוחדת להגיד את האמת, גם אם זה לא כל כך ויזואלי. כל מילה שהיא אמרה, ואומרת, היא אמת. לפחות האמת שאני מאמין בה. כל הדברים שעינב אומרת מבחינתי הם עדות, לפעמים מזעזעת, לדברים שעושה לי רע שקיימים בארץ. קודם כל, היא די הצהירה שיש לה "שנאת חוזרים בשאלה". ואומר, לא מפריע לה שאנשים שנולדו חילונים יתנהגו כמו חילונים, אבל כשזו שפרה- זה מקום להיסטריה ולקללות. שנית, לא ראיתי בחיים שלי דבר יותר שחצן ומתנשא ממנה, היא אומרת בקול גדול שאף אחד שם לא יותר טוב ממנה, היא הכי טובה וכל השאר לא. לזה לא קוראים מתנשאת? שלישית, כל ההתמסכנות שלה בנושא מזרחים אשכנזים היא מגוחכת ומבחילה- הבחורה מפונקת מא' ועד ת', יש לה את כל מה שהיא רוצה, ואם היא רק הייתה צועקת פחות ומשכילה לייצר קשר עם כל האנשים בבית, אולי היא מעולם לא הייתה מועמדת להדחה. היא לא המזרחייה היחידה בבית, ואם הייתה לה טיפת בגרות, היא הייתה מבינה שלא בגלל זה היא מועמדת. בדק בית? רביעית, היא הצהירה אתמול שהיא רק מחכה ששפרה תגיד משהו קטן והיא תוכל להתפוצץ עלייה. ככה היא כל הזמן, מחפשת מאיזה דבר קטן ושולי לעשות את הצגת חוג הדרמה השבועית שלה, באופן לא פרופורציונלי ולפעמים אכזרי. ונושא הדת.. צרם לי ברמות שאי אפשר להסביר, שבחורה כמוה שהיא הדבר האחרון בעולם שאפשר לקרוא לו דתי [בין בצורת הלבוש, הגדלת החזה, השבועות כשהיא משקרת, האמירה שה' מזיז לה כוסות כשהיא מבקשת..], מצביעה נגד אנשים על זה שהם חילונים. מי שזו האמת שלו- כנראה המצפנים שלנו מכוונים שונה. אגב, על יוסי אין לי אף מילה רעה כמעט.. אני אשמח אם הוא יישאר עוד הרבה. חבל שהוא מועמד עכשיו ולא היא [כלומר, שפרה/שי הולכ/ת].