עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

אכדית

New member
ומה מרגישה אמא של עינב?

ששומעת שקוראים לבת שלה בהמה ערסית? ועל בעלה שהוא עילג? צריך לראות את שני הצדדים
ואל תשכחי ששיפרה עצמה לא מעניין אותה הבושות שהיא עושה לאבא שלה והמשפחה שלה אז שתישא בתוצאות. הבובלילים (וגם ונסה אגב, ואת לא רואה כאלה חיצים מופנים אליה, למה? כי היא "בהירת עור" או מה? היא לא שונה מעינב במילימטר) אולי בטיפשותם ואולי בתמימותם, אומרים מה שהם חושבים ואולי הדיבור שלהם זה לא רמה אבל זה מה שהם וזה מה שיש. שיפרה לעומת זאת - וזה מה שמעצבן בה - משחקת אותה תמימה ומכניסה לאויבים שלה בשקט. לכן קל מאוד להגיד שאלו וולגרים וזאתי אינטליגנטים ואיך בכלל אפשר להעדיף את הבבונים על הנאורה והחסודה...

אני חושבת שחלק מהתקציב השבועי

צריך להיות מוקדש למימון הנסיעות השבועיות של אמא בובליל לאתר. הרי היא היחידה שצריכה לרוץ כל שבוע מחדש. קצת התחשבות . טוב , לא לזרוק עגבניות, הלכתי.

קפרי

New member
לא, זה מגעיל גם לגבי הבובלילים אבל יש כאן את

שאלת "התרנגולת והביצה" ואי אפשר לצפות שצד אחד יפגע והשני ישאר פגוע, יש אנשים כאן בלי קשר לקשר המשפחתי חשו מתקוממים כלפי החצים ללא רסן וכן נבהלתי בפעם הראשונה ונסחפתי, כשערן היה, אני גם לא אהבתי את הירידות שנעשו כולל רנין ובייחוד שהן לא נכונות כמו פרסום על כך שמפטרים אותו, שיש לו שיניים של שפן והוא אוכל בפה פתוח ויש לו גוף אי...כס כפי שכתבו כאן אנשים שתמכו ביוסי ועינב, מאוד לא אהבתי את האמירות שלו אבל בחייאת, ילד שבא לנסות לזכות ולהתפרסם ולא כולנו באמת סוגדים להומואים ולערבים רק שהוא אמר זאת בקול ולכי תדעי אם לא קיבל הנחיות ממהפקה כפי שאולי גם יוסי, אולי..נכון שזה בשם המשחק אבל גם למשחקים יש חוקים משלהם. רק כדי להוריד את שיפרה שהיא בואי נודה עם פחות תמיכה מיוסי ועינב עשו לה "רצח אופי" כמו שכינו אותה דובה (מעריצי יוסי ועינב התחילו וסליחה, קראתי), קראו לה מיס פיגי וכאשר כתבתי שיש לה פנים יפות ועדינות אך בגוף שמנה, היה מטר של ירידות כאילו רצחתי את הצד שהם אוהבים, באופן הכי טבעי כי אני בקדרה הזו (שוב לצערי), הגבתי בהתאם מה גם,והבנתי שהאחיות שלה חסרות אונים, הבנתי שהיו כמה הוצאות דיבה וזה הגיע לכדי המצאות על האבא והאמא אז די, כאילו מה, הבחורה עברה משברים אולי אפילו על כך קיבלו אותה שיש לה חוסן נפשי, עזבה את הדת ואולי לא בא לה יותר על ההורים כי זנחו אותה ואת כל המשפחה לכן מגיע לה רצח אופי? חשוב מה היא תורמת לבית, חשוב אם היא מסתדרת ואם בני הבית רוצים שתשאר ובהתחלה כן רצו, כולם שם מנסים לתרום וכל אחד בדרכו, יש מצליחים ויש לא, מי שלא מבין או לא מבחין יש לו בעיה אבל אי אפשר להגיד למשל, שרנין לא נוגעתבכלל במטבח כי כולם ראו שהיא כן נגעה, אי אפשר להגיד שעינב לא מבשלת כי היא כן בישלה אבל אם משהו מעדיף להעלים או להתייחס לבכי של רנין על ג'ני כדבר מאוד מוזר וכשעינב בכתה על אשר פתאום היא רגישה ומקסימה, זה מקומם, זה נראה לא הוגן ושווה תגובה. חג שמח

bibaso

New member
וונסה אולי וולגרית

אבל היא דוגמה ל-"אמיתית" - היא לא לכלכה על אף אחד מאחורי הגב, והיא היחידה שאומרת באמת את דעתה על מה שמפריע לה לבן-אדם מול הפרצוף, ולא עוסקת במנדרז'. היא האדם הכי ישר ו"אמיתי" בוילה.

קפרי

New member
שכחת איך התנפלה על יוסי ביום הראשון עם

הסגריות, ולא כי אני מצדיקה אותו אבל היא עשתה בלאגן ואז בעיני מעריצי יוסי היא הייתה מכשפה (כולל רבה עם עינב), לך תדע למה היא חברה שלהם עכשיו, האם היא בסדר עם איתי? אם הייתי מגלה שבן זוגי או חבר שלי או איך שתקרא לזה העדיף לישון בסויטה עם משהיא אחרת, הייתי מאוד נפגעת.

bibaso

New member
היא באמת האמינה שיוסי גנב לה את סיגריות בכוו

היא באמת האמינה שיוסי גנב לה את סיגריות בכוונה - היא התעמתה איתו בחדר וזה התגלגל לסלון כי שניהם רצו להראות שאין להם מה להסתיר (כך התרחש לפי מהלך הויכוח) - עם עינב רבה כי נפגעה מה"סתמי" ואח"כ למדה להכיר אותה, וגם עינב למדה ומאז הן מסתדרות. אצל וונסה היא רבה על מה שמפריע לה ואח"כ כשהעניין נסגר, לא שומרת טינה (בניגוד לאחרים בבית שבגלל שלא רבים על זה ישר הבלון מתנפח לסכסוכים גלובליים). איתי אולי יכול להעלב על זה שוונסה לא בחרה בו לסוויטה (היא לא נימקה) - אבל אל תשכחי שזה לא עם גבר אחר אלא עם עינב.

הכי נייטרלית כאן???? חחחחחחחח

איזה כיף שיפרה בגרילללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

חיאתחיי

New member
ממש טובי לב, פרס נובל לטוב לב

כולם יכולים להסכים שאיתי הוא בחור טוב ומקסים, אם הם כאלה טובי לב מדוע הם לועגים לו??? והכי גרוע שזה לא בפניו. שי שחצן ואין לו על מה, מאוהב בעצמו לדוגמא: "צבר בוא גבר ואני גבר גבר", "אני הסקסי", "אני המנהיג" בחייך אחי אפילו לאון שהוא כביכול חבר טוב של שי קלט שהוא מניפולטיבי, שקרן וצבוע. את שיפרה הוא יקלוט בהמשך. עינב ביא הכי ישרה בבית הזה לא מתביישת לומר מה שהיא חושבת לדוגמה: שפרה אמרה לה שהיא מרגישה שיש לעינב משהוא אישי נגדה. עינב ענתה לה בשיא הישירות "כן יש לי משהו אישי נגדך" לעומת זאת שיפרה את כל מה שיש לה היא מוציאה בריכולים מאחורי הגב. אחרי ש"ישרה את ההדורים עם אשר" כביכול הלכה הצבועה והתחילה ללכלך עליו שאיזה מין דתי זה שבא לתוכנית כזאת, מי היא שתשפוט מיהו דתי? בזמן שאשר לא רצה לומר מילה רעה אחת. שלאון אמר שהיתה לו את הזכות ליהות עם אדם כמו אשר זה כאב לה כל כך שמיד התנפלה עליו. ממש ישרה, כמה רעל מוצאה עם צבר על כל מיני אנשים שהיא לא מסוגלת לומר להם בפנים מה היא חושבת עליהם בגלל שהיא צבועה. החטא היותר גדול שלה שהיא מתנשאת

bibaso

New member
וונסה היא הכי אמיתית בבית

ועינב יכולה ללמוד ממנה הרבה בנושא.

mooolly

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודק. אם מישהו מדבר שטויות אבל ב"שפה גבוהה", זה עושה את זה בסדר? אנשים הולכים שולל אחרי מתק שפתיים....

mooolly

New member
יואו, חשבתי לכתוב את זה! אבל אז חשבתי-

למה בכלל לטרוח???

קפרי

New member
הוא לא נשבר, עינב כבר הסבירה לו שיש לו המון

תמיכה מהחברות שלה ובני הדודים שיהיו בריאים כן? והם חתיכת קבוצה, אז הוא לא ישבר, הוא יגיע לגמר, אמרתי כבר בחסד?

חחח...קפרי ראיתם את הסקר של flix??

רוב עם ישראל איתך יוסק'ה....מי ראה ב-flix את הסקר רחוב של ה"אח הגדול"?? וכמובן מי זכה???????????????????? יוסי ועינב כמובן עכשו קפרי תגיד "בטח הם צילמו את כל המשפחה של יוסי ועינב"...

למעלה