הרעיון הזה... ועכשיו עינב נאבקת בשבילה, והיא רואה את המאבק של עינב ואת התגובות של האנשים, אם הם יתנגדו היא תמשיך לשתוק ואם הם יסכימו היא תצטרף אליה! עכשיו הציעו לה למכור את היין ולכן היא שותקת ומוכרת את היין אבל אם לא היא הייתה מצטרפת לעינב!!
גם סיפקה את צרכיה הדחופים ביותר וגם העמידה במבחן את עקרונותיהם של צבר ושפרה לגבי מהות הדמוקרטיה - הדאגה לפרט, גם אם הוא שונה ואחר - כל עוד אינו פוגע בשאר הפרטים בקבוצה ובסופו של דבר השיגה את מטרתה מבלי לפגוע בדימוייה. ולעומתה - הפירוש של ונסה למושג "חזק" הוא לדפוק שוב ושוב את הראש בקיר...
היא פשוט יודעת שההפקה רוצה וצריכה אותה עד הסוף!!!!אתם זוכרים שהיא רצתה ללכת?????????????אז היא מנצלת את זה פשוט!!!אם היא היתה יודעת שהיא בסכנת הדחה היא היתה מיתנהגת אחרת!!!!
מה ההבדל בין שפרה שקונה לעצמה חלב סויה ? או רנין שקונה לעצמה שניצל תירס ? ברור שיהיה לה יותר קשה לעמוד בהבטחות שלה, אבל זה כבר עניין שלה, והאחריות שלה לעמוד בזה. ואם היא לא תצליח, אז היא סתם מעמידה את עצמה בסכנה גדולה, וכבר ראינו שהיא לא כזאת טיפשה מבחינת המשחק.. ובלי קשר, אני ממש יכול להבין אותה (למרות שאני לא מעשן), שבתור אחת שמעשנת כבד, קשה להפסיק במכה, בייחוד אם זה משפיעה עליה - כל היום במיטה, אוכלת עוד יותר מהרגיל..
היא טוענת שהיא לא מסכימה עם עינב כי היא לא רוצה לראות את עינב סובלת ולא אוכלת, אבל לראות אותה אוכלת אבל בדיכאון כי אין לה סיגריות ובגלל זה היא כול היום ישנה ונראית כמו חצי מתה??!! לונסה יש ראש בקיר!! היא גם אומרת ליוסי שהוא אבא חרא שאם זה היה אבא שלה הוא היה נותן לה כפה ומדביק אותה לקיר, מה קרה ונסה כשיוסי אמר לעינב כלבה כעסת עליה שאבא שלה מדבר ככה לבת שלו, אבל לתת כפה ולהדביק אותך לקיר זה בסדר???? גם אמרת שאבא שלך לא צריך להתערב לך בחיים כי את בת 24 וכאן פתאום הוא כן צריך להתערב לך בחיים??? לונסה אין דעה אחת שממשיכה איתה אורך כל הדרך!! אני חייבת לציין שהיא בחורה דיי טיפשהההההההההה
שאמרו להם שמחר הם יגלו להם בשידור חי מה קורה.לא אמרו להם שהם ימסרו בשידור חי גם כי לא שמעתי שהם אמרו את זה וגם כי הם מעלים ספקולציות לגבי מחר זאת אומרת שלא אמרו להם שהם יגידו את השמות בשידור חי. מה שלא יהיה אני מאוד מקווה ששבוע הבא רק החדשים יעלו על הגריל ובכלל שכל החדשים יעופו לפני כל מישהו אחר,אפילו אם עינב ויוסי שאני פחות מחבב יעמדו מול החדשים אני אצביע להם רק כי זה לא פייר ב-כ-ל-ל