עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

o r t a l i t

New member
רציתי להגיב ברצינות,

אבל לאט לאט הבנתי עם מי יש לי עסק. כל מה שאומר זה שאני כבר שנים במלחמה שדוגלת בכך שסיגריות זה לא MUST ואין שום סיכוי שהבובלילית ברב בהמיותה תשכנע אותי אחרת.

rinatt1

New member
לא רצית להגיב והגבת, אז תרשי לי לעדכן אותך..

שכמו שכוסמת וחלב סויה ששיפרה אומרת שזה MUST בשבילה, אז סיגריות זה MUST בשבילם. אין קשר בכלל לזה שהבובללים ישכנעו אותך אחרת, זה ה-MUST שלהם, בדיוק כמו כל אחד שיש לו MUST אחר. והמלחמה שלך נראת לי מיותרת בדיוק מהסיבה הזו, איש איש צרכיו ורצונותיו.

jud1001

New member
ממחר יאלצו דיירי הבית ../images/Emo41.gif

להעמיד שומר במטבח... בובלינה הבלסנית לא תעמוד בהתחיבותה.. כמו שהיא מכורה לסיגריות כך היא מכורה לזלילה...

h i l l e r

New member
הדיירים יודעים שמחר יכנסו דיירים חדשים- בושה!

שוב קשת משקרת את הצופים, עכשיו בדיון התקציב הדיירים דיברו על זה שמחר יבואו דיירים חדשים ואיך הם יסתדרו עם התקציב. בושה!

h i l l e r

New member
לפני כמה דקות

ועכשיו הם אמרו שמוזר שלא הייתה היום הצבעה להדחה

BeN ShaDe

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

איזו הפקה זולה אלוהים ישמור. מה הם יודעים מה?! זה היה אמור להיות הפתעה ענקית!
סעמק.

MissPop

New member
די לסלף מה שאומרים, אם מצטטים תצטטו נכון!

הם לא אמרו שהם יודעים, הם ניחשו. אמרו להם מראש שיכנס דייר אחד אבל הם לא יודעים מתי, ובגלל שהם לא הצביעו הם התחילו לנחש למה: אחת מהסיבות היתה שאולי יכנס מודח לשעבר או דייר חדש או שכולם יועמדו להדחה (מה שנראה לי שיקרה). בכל מקרה, תפסיקו להוציא דברים מהקשרם, תצטטו נכון ובלי להיסחף. הם חשבו שהדייר החדש יכנס ביום שלישי והוא לא נכנס. הם לא יודעים מתי וכמה דיירים יכנסו.

קמבילי

New member
שפרה וצבר משוחחים על ההתרחקות של רנין

למי שלא שם לב (אני למשל) ביום וחצי האחרונים רנין מתרחקת משפרה וצבר. ליאון, שפרה וצבר מנהלים שיחה בחצר. ליאון פותח את השיחה אבל נדמה לי שבאיזה שלב הוא התחפף. ליאון: נכון שעם שי היה הרבה יותר טוב פה? שפרה: נכון. צבר: כן. שי היה אחד וחצי, מבחינה זאת שהוא בעצמו הצליח להחזיק את רנין. היתה לו השפעה מאד חיובית על רנין. מאז ששי לא כאן היא לא מתפקדת. הלכתי ורבתי איתה בחדר של האח הגדול: מה הקטע שלך, למה את לא מתנהגת כמו שצריך. זה בגלל ההרצאה? היא אומרת לי "לא כיבדתם אותי". תגידי מה זה את שייח, מה זה השטויות האלה של כבוד? קראת לנו, לא התאים, לא באנו, נדבר אחר כך. "לא, פגעתם בי העלבתם אותי, אמרתי את זה לליאון אמרתי את זה לשפרה". אז למה את לא אומרת לי, למה את מסתובבת כל היום עם פרצוף של אבוקדו ולא אומרת כלום? אנחנו חברים או לא? שפרה: היא אמרה לי שהיא נפגעה. על הבוקר פניתי אליה ואמרתי לה: "תקשיבי אתמול לא קלטתי שאת חיכית לנו, אני אשמח לשמוע בהמשך היום את ההרצאה". אז היא חיפפה את זה כאילו כלום. צבר: גם אני פניתי אליה והיא לא אמרה לי כלום. רק "פגעתם בי בכבוד". עוד פעם משחקי הכבוד האלה של אנשים. היא לא אומרת כלום - פגעתם בי בכבוד הזהו. שפרה: יו נמאס לי מהכבוד הזה של אנשים. צבר: ממש קזבלן. ש: כבוד כבוד כבוד. צבר: ומעבר לזה, בואי ותגידי לי. מה אנחנו הכרנו אתמול פה. אני אומר לך שהיא עושה לי דווקא. היא החליטה שהיא רוצה ששי יהיה שם כל חמש דקות ויעשה לה קוצי מוצי. לי זה לא מתאים והיא גם לא רוצה. אולי היא רוצה שאת תעשי. שפרה: I wont do it baby צבר: אז נראה לי שהיא עושה קולות של סוליקו. אני לא לא יכול לדבר איתה. היא עושה לי פרצופים. יענו התהפך העולם. השאלה מה הקטע, האם זה סתם וזה עובר לה או ש... נראה לי טיפשי להכריח מישהו להיות חבר אם הוא שומר טינה על דברים כאלה. שפרה: היא לא שומרת טינה על זה. צבר: אז על מה, אני לא יודע על מה. שפרה: אני אדבר איתה. אני אזמן אותה בדרכים המקובלות. - הפסקה מהורהרת בשיחה - שפרה: אני כן חושבת שהיה אלמנט של מה שאסור לדבר עליו מבחינת התקשרות רגשית. צבר: מה התקשרות רגשית, זה מעבר, זאת תלות. שפרה: סבבה, אבל אני כן כאילו... צבר: ברור שזה לא עשה טוב. שפרה: נראה לי שזה חלק מהספירלה.

אור2221

New member
האמת דווקא אני קצת מסכימה עם רנין

למרות שאני לא חושבת ששפרה וצבר לא הגיעו בכוונה והם לא הבינו את החשיבות שלהם. היא הכינה את הנאום שלה ודווקא הם לא באו, מבינה למה זה כואב לה.

אכדית

New member
זה רק מראה את הפרצוף שלהם

את שיפרה מעניין רק צבר, המיליון ואהבת הקהל. למה צבר לא הלך לשמוע את ההרצאה לא ברור. החברים שלה בבית לא שמו עליה. מי שבאמת טרח להקשיב הם אנשים טובים ודווקא אלה שלא חייבים לה כלום.

luluz

New member
כל כך מצחיק שליאון זרק מילה והתחילה שיחה

והוא בכלל לא מעורב בה! אני רק קוראת את התיאור של השיחה [תודה דרך אגב!] ואני מדמיינת את שפרא וצבר מדברים בלהט (של קולורבי יבש) וליאון יושב בצד, מקשיב, ומנסה לחשוב.. לא בטוח שמצליח לו.

למעלה