עידכוניי ערב - יום 55, ה- 25.10

א ח ת18

New member
היא קונה מהתקציב האישי שלה-

2 כיכרות לחם וגבינה ו-3 חפיסות סיגריות היא תאכל רק מהלחם, הגבינה והמצרכים שלא נקנו מהתקציב החדש (מה שנשאר מתקציבים קודמים)

אור2221

New member
היא אמרה שהיא תאכל אורז ופסטה מהתקציב הישן

אבל זה לא עובד ככה, כי התקציב הישן נבנה כדי שישאר, ומכיוון שהיא תאכל ממנו כמות כפולה יהיה פחות מאחרים. בדיוק כמו ששפרה לא יכולה להחליט שהיא זורקת את כל האוכל שנקנה בתקציב של שבוע שעבר לאסלה, כי האוכל כבר לא במאזן של תקציב שבוע זה, ככה עינב לא יכולה לאכול ממנו כמות כפולה. ולליאון יש נקודה טובה - האורז הזה יבושל ברסק ומצרכים שנקנו מתקציב שבוע זה, האם עינב לא תאכל אותו? זה לא עובד ככה, נו.

jud1001

New member
היא תתקע את כל המוצרים ../images/Emo41.gif

מתקציב השבוע הקודם... שאפו לונסה...היא צודקת בכל מילה...

א ח ת18

New member
הם אמרו את זה לעינב

והיא בתגובה אמרה שהיא תהיה מודעת לעצמה. אבל זה ברור שזה לא יכול להחזיק, במקום כלשהו היא כן תפגע בכלל..

jud1001

New member
מקווה מאוד מאוד ../images/Emo41.gif

שבובלילה תועמד הדחה בסיסוב הבא ותשלם את המחיר... היא אינה ראויה להיות חלק מקבוצה

mmm666

New member
אחחחחח הלואי ושיפרה תועמד להדחה../images/Emo188.gif

ותעוף, כל עם ישראל לחכה לה בסיבוב.

beep beep

New member
החטא הקדמון הוא ההתעלמות של הלא מעשנים

מהעובדה שעישון הוא צורך לא פחות קריטי מאוכל. הלא מעשנים, בניצוחו של שי דפקו בכוונה את המעשנים בכך שהזמינו כמות גדולה מהדרוש של אוכל שנקרא "must" ולא השאירו למעשנים כסף לסיגריות. עינב רק מחזירה את שנגזל ממנה.

jud1001

New member
חוקי קבוצה הם חוקי קבוצה...הדאגה ../images/Emo41.gif

בראש ובראשונה היא למלאי מזון ראוי... הבובלילה הינה התגלמות האנוכיות והפינוק... ושלא תהיה טעות אני מעשנת בעצמי...

jud1001

New member
דבר נוסף...בוא נראה למה תגרום ../images/Emo41.gif

כניעת דיירי הבית לגחמותיה של הבובלילה... זה התחיל בסגריות... מה הלאה? ונראה גם האם לא תהיה כאן גניבת דעת ו"השאלת" מזון על חשבון השבוע הבא...

nuno12

New member
סתם התייפיפות

גם פרופסורים ורופאים שאני מכיר שמכורים לסיגריות לא היו מחזיקים כמו יוסי ועינב שבוע את הפתרון שעינב מציעה היום - הם היו מציעים לפני שבוע כואב ככל שישמע - אשר הלך הביתה מוקדם ממה ששי שי הצליח בדבר אחד - לברוא חבורת זבל מושלמת עינב ויוסי נמצאים בחזית - וכל שביכולתנו הוא לחכות לסימסום המיוחל בעדם בינתיים הם יסבלו קשות עד שאיזשהוא נס (שכמעט התרחש היום - שיחה על הצבא) יפריד את מחנה שר"ץ

דוריתת

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo115.gif שאלה בקשר לסיגריות ולשתיה :

למה (וכמה) בכלל מלכתחילה יין ובירות נכנסו לרשימה וסיגריות לא ? יין נהפך פתאום ל MUST ? כי עד כמה שאני יודעת גם יוסי וגם עינב לא שותים. מה העלות בראיתי שהאח הגדול לא הסכים להחליף לרנין וונסה את היין בסיגריות. ערך של היין והבירות בתקציב ?

היא אמרה בפירוש שתאכל מעט מהמוצרים של

שבוע שעבר, היא רוצה לרדת מהמשקל, כי אמרה שהשמינה בוילה.

Yaki J

New member
על סמך מה בדיוק את קובעת שהיא תאכל ממנו כמות

כפולה? הבחורה אמרה שתתקצב את עצמה, וזה בניגוד לשפרע שלא יכולה לשלוט בעצמה עד כדי כך שהיא אוכלת מלפפונים טבולים בנוטלה. מאז ששפרע הרשתה לעצמה לדבר על המשקל של עינב כל מעריצי שר"צ התחילו לפתוח את הפה בפורום, וזה אותם אנשים פאתטיים שהפריע להם שדיברו על התקפי הזלילה הבולימיים של שפרע.

o r t a l i t

New member
דיי ! אין איך להתנגד בצורה ריאלית, אבל...

עינב מוליכה אותם שולל לחלוטין, "אני לא אגע במה שקנינו השבוע", על חשבון זה תאכלי עוד פסטה שלא תהיה בשבוע הבא ? תשתי יותר מהחלב הקודם ? זה לא פייר האגואיזם המפגר הזה, רציני. זה הגיוני אם היו מתחילים מ0 כל שבוע, לא ככה. ותוך כדי שאני כותבת את ההודעה - "בהתחלה את רוצה להגיד אני אוכל פחות, עכשיו את אומרת שתאכלי מהתקציב של שבוע שעבר" אומר צבר וצודק. ותודה גם לונסה על הנאום שלה. דיי עם הפינוק :\

o r t a l i t

New member
"אני אשתה מהחלב של שבוע שעבר,

וכשהוא יגמר..." *גמגום* ממש ירד לי מהם (כולם, רציני...) בידיעה שהם ויתרו לה. (תודה לצבר ששוב מנסה לתקן תוך כדי שאני כותבת)

rinatt1

New member
די, שכחת מה היה שבוע שעבר???

פינוק את קוראת לזה?? בלי סיגריות בלי לחם , רק עם מצרכים שכאילו מאסט, על איזה פינוק את מדברת?? הם כל הזמן מנסים בכוונה לגרום להם ולך (אולי) להרגיש שהם לא בסדר. וזה ממש לא נכון! יוסי אמר שכל שבוע הוא יכל להתנגד לאוכל שהציעו אבל הוא לא עשה את כל עוד יש לו סיגריות, מישהו בבית ויתר על אוכל או על איזה שהוא מצרך הכרחי כמו סיגריות??? אין אף אחד בבית הזה שויתר יותר מהמעשנים.. אז די כבר לחשוב שזה פינוק- כי זה לא פינוק זה צורך וזו התמכרות. וזה מאסט מבחינתם. וזהו. ועינב לא מוליכה אף אחד שולל אלא ההיפך, הם מוליכים אותם שולל, תופסים אותם מהביצים ואומרים להם שאין סיגריות כי אין תקציב. וגם שהיה תקציב הם לא היו בעד סיגריות אז עכשיו בכללל הם עושים בכוונה בכדי שיסבלו. ושיפרה כל היום אוכלת וגומרת את התקציב לבד!!!! לא ראיתי דבר כזה, בעוד עינב היא זו שמאכילה אותם ומבשלת לכלום בעוד ששיפרה כל הזמן מכינה אוכל רק לה, מבלי לחשוב על אף אחד אחר.

למעלה