עידכונים מהבית AM ,היום ה-31, 1.10

דורון

New member
ההפקה התכוונה לטוב, הדיירים ניצלו את זה והרסו

את כל הפורמט. כל אחד שם שטיפה לא טוב לו מתחיל לאיים שהוא פורש. אשר - תביאו לי מניין ומקום להתפלל אם לא אני פורש. רנין - תביאו לי מסרים מתייסיר אחרת אני פורשת. עכשיו גם ונסה התחילה עם השטויות שלה, היא רוצה שיביאו את התוכי שלה לוילה. אני רוצה לראות את הפרצופים שלהם ברגע שיכניסו שלושה דיירים חדשים לוילה. אז הם יבינו שאף אחד בהפקה לא שם על איומי הפרישה שלהם. אתם רוצים לפרוש? לא טוב לכם? ביקשתם פלייסטשיין, חוות סוסים, שיחות טלפון על בסיס יומי לקרובים שלכם ולא הביאו לכם? תפרשו! יכניסו מישהו אחר במקומכם.

זה לא הדיירים, זה האנשים שההפקה הביאה לתפילה

אם לא היה עם מי לדבר הדיירים לא היו מדברים איתם.. אני לא יודע מה אמרו להם אבל כנראה שלא אמרו להם במפורש "אסור לכם להוציא מילה לדיירים!" בנתיים הם מוציאים לא רק מילה אלא גם סיפורים שלמים..

יNOT

New member
אוליי בשביל לראות את הביזיון בשידור חי שווה

להדליק את הטלוויזיה
רוב הסיכויים שמה שייקרה הוא שיחליפו את הדיירים שמדליפים את מה שקורה בבית כנסת בדיירים חדשים לווילה, מעניין אם מישהוא ירגיש?!

יNOT

New member
אז זה בעצם הפעם השלישית?! ביומיים שזה קורה

טוב, נראה לי הפיתרון הכי נוח להפקה , זה להגיד שבית הכנסת הוא החדר החדש של ה"אח הגדול" , ולכן מותר למשתתפי התוכנית לנהל שמה שיחות פרטיות עם אנשים שלא מדיירי הווילה.
אני מבטיח לך שרוב הציבור יאמין לזה.

JasPoint

New member
הרב אמר לו שיוסי הכי פופולרי, ושי הכי שנוא

זה הדבר היחידי שיכול לגרום לצבר להיות מוטרד. פתאום הוא הבין שכל האסטרטגיה שלו לחבור לשי הייתה מוטעית. טעות קולוסאלית של ההפקה לתת לדיירים לדבר עם אנשים מבחוץ, כל הפורמט של התוכנית נהרס. הרי כל הקטע בתוכנית זה הניתוק, אם עכשיו הם יודעים מה חושבים על כל אחד מהם בחוץ הם יתחילו להשתנות ולהתאים את עצמם למה שהקהל רוצה לראות. ביזיון של הפקה

no nick 1989

New member
דוגרי. אני ממש מקווה שהוא לא אמר לו

על יוסי שכולם אוהבים אותו כי אני לא רוצה שזה יפגע ביוסי ואז הם יעלו אותו להדחה כל הזמן בגלל שהם יודעים שהוא חזק בחוץ. מצד שני,אם הם ידעו כמה אהוב הוא בחוץ,אז אין ממש טעם להעמיד אותו להדחה לא?.. בכל אופן,זה ממש לא בסדר כל העניין הזה עם הבית כנסת.

קמבילי

New member
אם את צודקת אנחנו ניווכח בזה מהר מאד

כשצבר פתאום יתחיל להתחמק מהקומבינות של שי. אני מהמרת שזה לא מה שאמרו לו.

ta li ba li

New member
גם יכול להיות שהוא אמר לו ..

שצפויים להכנס עוד אנשים לוילה - זה גם מטריד....

droriko

New member
למה לעזזל שרב יגיד דבר כזה?

אני בספק אם הרב בכלל שמע על האח הגדול עד שהזמינו אותו לבוא

matankzr

New member
אני לא מאמין!

מישהו שלח להם מייל? תגובה או משהו על הבושה הזאת? העיקר שאשר יהיה מאושר והשלימו לו את המניין הזה. מה הם מכניסים אנשים מבחוץ?! איזה דפוקים. הם לא חשבו שאחרים ידברו איתם? הם אמרו רק לאשר שאסור לו לדבר איתם.

מאיה982

New member
לא כיף כבר לראות את העונה הזאת

נקווה שבעונה השניה יפיקו לקחים.

quarantine

New member
*** לא הבנתם נכון ***

כתבתי זאת קודם אבל אני אכתוב שוב. לגבי הרב אתמול אשר אמר לעינב שהרב תפס אותו לשיחה. הרב אמר לאשר שהוא תיכנן לעשות את ראש השנה עם הישיבה הגדולה שלו. אבל הוא חלם חלום ונאמר לו שהוא לא יעשה א ת ראש השנה עם הישיבה אלה אדם חשוב צריך אותו. הוא ראה בחלום את אותו אדם נאה מאוד פנים יפות. למחרת התקשרו מההפקה וביקשו ממנו לעשות את החג עם בית האח הגדול. והוא ניסה להבין מיהם דיירי הבית כדי שידע מיהו הבן אדם החשוב. בסוף מסתבר שמדובר בצבר. הרבי התרגש כשהבין שמדובר בנין של הנין של הבעל שם טוב (שהוא מייסד חב"ד ותורת החסידות)) שזאת נשמה עילאית ביותר. בשביל הרב לעשות את ראש השנה עם צאצא של הבעל שם טוב זה דבר ענק. הרב אמר לאשר אם הוא יכול לעשות שצבר יבוא ואשר אמר שהוא לא יכול לשכנע אותו אם לא יבוא לו. לדעתי הרבה רק חיכה שצבר יבוא בלי קשר לתוכנית לדעתי לא מזיז לו רק העיקר שישהה בנוכחותו. הדבר האחרון שיעניין את הרב בעל הישיבה זה המשחק הטיפשי הזה. הוא שם כדי לשהות לצד צבר בעל הנשמה הגבוהה. (זה לפי מה שהבנתי) אתם הלכתם רחוק מידי עם התיאוריות שלכם שהם מגלים להם דברים לגבי התוכנית. ממש לא.

קמבילי

New member
סוף סוף, לקח להם חודש לאלתר משחקים.

מתחילת התוכנית אני תוהה מתי יבוא למישהו הרעיון הזה. מניין לליאון יש גיר? בכל מקרה אפשר לאלתר גיר מקמח ומים, ויותר טוב אפילו מקורנפלור. עכשיו אני תוהה כמה זמן ייקח להם לארגן חבל קפיצה כדי לשחק "חבל". זה משחק נורא נחמד, הייתי בשמחה מצטרפת אליהם, ואין בעיה לקלוע חבל משקיות ניילון.

קמבילי

New member
ועד עכשיו הם לא עלו על זה?

הרי כל ילדותי ציירנו קלאס עם אבנים כאלה.

JasPoint

New member
חחחחח

בחו"ל נותנים להם קלפים והם משחקים סטריפ פוקר, אצלנו משחקים דמקה

cordelia2

New member
תרבות

מאוד הטריד אותי שעד עכשיו הם התמכרו לצרכים הכי ראשוניים- אכילה, לחולשות- עישון קומבינות ורכילות , ולא התחילו לפתח איזו תרבות: סיפור סיפורים, שיעורים בנושא שמישהו טוב בו או אפילו ספורט יותר מאורגן. משחק הדמקה הזה הוא כמעט כמו הרגע שבו האדם הקדמון הרים אבן והבין שהוא יכול לעשות ממנה סכין. יש תקוה ליושבי הוילה!

למעלה