עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

קפרי

New member
מי שרוצה לראות בה אדם מתנשא, יראה כך, מי

שרוצה לראות בה אדם נאור, מופנם או שקול או אחר-יראה כך. בעיני המסתכל.

../images/Emo46.gifשיפרה צבר רנין ולאון

הכי הכי מצחיקקקקקקקק ששיפרה וצבר בטוחים שאוהבים אותם בחוץ!!! הם לא מודעים שהם לא עפו עד עכשיו בגלל ששהמודחים האחרים שהיו איתם היו יותר מגעילים מהם (במיוחד שי) מסכנה שיפרה כשהיא תצא החוצה, כמה שונאים אותה... ממש כולם, משהו מדהים אני לא אתפלא אם היא תצטער על זה שהיא באה לתוכנית

אחוני

New member
רש"צ זחוחי דעת אבל חיים על זמן שאול....

בשבועיים הקרובים הם מתפרקים - וזה יהיה ממש משעשע

סאמוואן

New member
וואי בפעם הראשונה שהיא עולה על הגריל

מטיסים אותה קיבינימט חזרה לתייסיר! או לשי,למי שהיא תבחר...

GoLd FlOwEr

New member
אם תייסיר מחכה לה הוא יותר אדיוט ממנה.

טוב שהיא לא נמרחה על "שושי" בכל הזדמנות שהתאפשרה לה

היא דלוקה עליו רצח

מעניין מה יהיה מחר במשימה כששי יהיה שם... בטוח שהיא לא תעמיד פנים כאילו לא קרה כלום

GoLd FlOwEr

New member
רנין תקפוץ עליו בטוח ולאון יברח מהבית.

הוא יחשוב ששי בא לנקום בו על זה שהוא העמיד אותו להדחה. מסכן:p

a10a

New member
תגידו אף אחד לא מקליט בלילה?? חייבים להקליט

כל לילה בדיוק רשל"צ לא מפסיקים ללכלך ולתכנן אסטרטגיות.. חבל שאני לא יודעת להקליט!! איפה האנשים שמקליטים תמיד???? רשל"צ חושבים שבלילה כולם ישנים ואף אחד לא רואה אותם... צריך לקרוא להם "הערפדים".... אם מישהו היה מקליט את השיחה הזאת והיה מעלה אותם ליוטוב אולי אנשים היו מבינים סוף סוף מיהם "הערפדים".. כל כך צבועים ונחשים!! ההפקה הרי בחיים לא תראה את השיחות האלה בתוכנית ואפלו לא בדו"ח היומי... אבל ברגע שעינב מדברת על משהו כולם קופצים ומראים את זה מליון פעם בכל מקום!! פשוט נמאס מעורכי התוכנית והדוח היומי- חייבים לפטר אותם ...חחחחח

חבל שאין לי את התוכנה../images/Emo10.gif

הבעיה שרשל"צ מדברים בלילה ואילו הבובלינים מדברים ביום (וגם לא הרבה) אז הרבה חושבים שיוסי מדבר יותר .... לא פייר!

בד"כ אני מקליטה אבל אני כבר לא רואה את

התוכנית החל מאתמול לא יעזור לאף אחד המשחק מכור ההפקה דאגה למחוק את כל הסרטונים בהם רואים את הרש"לצים מרכלים ומתנהגים כמו חיות ולכן אין טעם להקליט חוץ מזה שמספר האנשים שרואים דרך האינטרנט קטן יחסית לכל אלה שצופים בערוץ 2 בימי א ו ג. וההפקה עורכת את התוכנית איך שבא לה לטובת מי שבא לה. אהבתי את ונסה והפכו אותה למפלצת

בוני1010

New member
נכון שיפרה אמרה היום שהיא הכי מרחמת על אלו

שהודחו ראשונים בשלוש ההדחות הראשונות. ואני חשבתי לעצמי כמה חבל ואיך היא היתה מתה להיות מודחת ראשונה אם היא היתה יודעת מה הנזק שהשהייה הארוכה שלה גרמה לתדמית שלה. אני לא חושב ששמעתי פעם צחוק מזויף כמו שלה וזה כולל את הצחוק של ליאור שליין. ואני מקשיב לעניין המאולץ והמזוייף שהיא מגלה בדברים של אינה ושואל את עצמי אם הייתי מצליח לזהות אם מישהו היה מזייף ככה עניין וחיבה כלפיי אם לא הייתי מקבל דיווח מלא על כל המזימות שלה, והתשובה שלי היא לא. אני חושב שזה מקור השינאה כלפיה. כל אחד יכול לראות את עצמו בתפקיד הקורבן המנוצל של שיפרה. היא שחקנית טובה. עכשיו היא מספרת לאינה שהיא מזכירה לה שחקנית קולנוע מקסימה....

סאמוואן

New member
האמת,נכון? לא משנה כמה אנחנו שונאים את

שפרה צריך להגיד את האמת וזה שהיא שחקנית מצויינת...עם עד עכשיו יש אנשים שלא הצליחו לזהות את הפרצוף האמיתי והנחשי שלה זה אשכרה אומר שהיא יודעת לשחק יפה מאוד..

למעלה