עידכונים מהוילה - יום 17, 17.9

יניבל1

New member
ותעני לי על השאלה מלמטה

אני רוצה לדעת איך הם מארגנים את זה שהוא לא יכלה על זה שאנשים לא באמת נכנסים לחדרים בתורם

קפרי

New member
חלק מהצלחתך להצליח בתפקיד זה לדעת להיות

חלק מקבוצה ולא ללכת נגדה. אם אתה מהמתמרדים או רגיש מידי, זה לא תמיד יצליח לך לזכות ואף אחד לא רוצה להיחשב ביצ' כאן אפילו לא עינב, כולם רוצים לזכות כפי שהוא עם הכספת היה מוכן ללכת נגד הקבוצה, אין בעיה לקבוצה ולעינב ללכת נגדו.

דורוN

New member
אבל

אחרי משימת הכספת כולם יצאו עליו, שי צרח שעות שכאן זה לא הישרדות, כאן לא משחקים, כאן כל אחד צריך להיות אמיתי. גם וונסה כל שיחה שלה מזכירה שהיא אמיתית בלה בלה בלה המשימה הזו די מבריקה, אם חושבים על זה.

יניבל1

New member
שי הוא אפס

ואני מודה שטעיתי כשחשבתי שבאמת הוא רואה באנשי הוילה חברים, לאט לאט אני מתחיל להבין את הזיוף של הבן אדם הזה .

קפרי

New member
אוקיי, אני לא צופה כי החלטתי להגביל את עצמי

אבל כדבריכם, אם זה באמת בא כנקמה למרות שאני לא בטוחה-זה לא יפה ואיפה הבת שלו כאן? הגנה עליו בצרחות על כולם אבל כעת לאינטרס שלה שותקת? ואולי כולנו כאן עושים מזה עניין כשהוא לוקח זאת בקלות אם לא נהנה. לא יודעת, אולי אם היה משהו אחר היו מתנהגים אותו דבר ומשהו מהפורום אם הבנתי נכון כתב ששאלו מי לוקח משימה או משהו כזה מס' אחד והוא צעק "אני". תאמינו לי שהבת שלו לא כזו שקטה ואם הייתה רואה או רוצה הייתה בולעת את כולם (או אולי היא כמו כולם?).

יניבל1

New member
תגידו

האם רק לי זה נראה שההפקה הטילה עליהם את המשימה עם המפעל כדי להכשיר את ערן לעבודה הבאה שלו?

פינליש

New member
מישהו יכול לספר על המשימה

לטובת אלה שיושבים בעבודה בלי גישה לשידור החי?

realitycheck1

New member
הם לבשו סרבלים שחורים. כמו נידונים לעבודות

שירות של השב"ס. המשימה עצמה לא ברורה עדיין, הם עומדים לעבוד במשמרות במשהו לא ידוע... אולי לסלול כביש :)

יניבל1

New member
בטח הם עושים עבודת בניה לאיזה קבלן

ולפי תרבות הקומבינה הישראלית, אומרים לך 3 יום עבודה , בסוף תמצאי אותם עובדים בפרך חצי שנה .

COSMIX2004

New member
לכל מי שפספס

הדיירים קיבלו משימה- לעבוד במפעל 3 ימים , בחדרים נפרדים. עליהם ללבוש את הסרבלים ולחכות עד שאחרון הדיירים יסיים לעבוד. אם יצליחו-יגדילו את התקציב ב 35% אם לא -יפסידו 35% מהתקציב(הייתה להם אופציה לבחור בין 30 ל 70 אחוז ) אבל הם חננות..

tomerit

New member
המשימה

האח הגדול הקים עבורכם מפעל. בשלושת הימים הקרובים תעבדו במפעל זה בחדרים נפרדים במשמרת עבודה יומית. בכל יום העבודה תהיה שונה. הכניסה למשמרת היא חובה ואין לאחר בכל יום כאשר ישמע צליל הצופר יעמדו לרשותכם עשר דקות ללבוש את סרבלי העבודה שנמצאים בחדר השירות ולהתרכז בסלון. עליכם להשאר עם סרבלי העבודה עד אשר כל העובדים יסיימו את משמרתם האישית במפעל. אם עובד מאחר למשמרת הוא יצבור פסילה לקבוצה המשמרת מתחילה בהתכנסות בסלון עם השמע הצופר על מנת להצליח במשימה יש לעמוד בכלליה הקפדניים ולהשמע להוראות האח הגדול.

tomerit

New member
המשך המשימה

דלת המפעל נמצאת בקצה המסדרון. הבית של האח הגדול דוגל בסביבה ירוקה ולכן במשמרת היום כל עובד יעבוד לבד ויעסוק באיסוף תולעי קומפוסט (זבל אורגני) והכנתם לייצוא. בכל חדר עבודה יעמוד לרשות העובד מיכל ובו תולעים. על כל עובד להעביר את התולעים לתוך הצנצנות המונחות על המדף. יש להכניס עשרים תולעים בדיוק לתוך כל צנצנצת, להוסיף מעט קומפוסט לסגור אותה היטב ולהחזירה למדף. עד סוף משמרת עליכם כקבוצה להכניס יותר משמונים אחוז מכלל התולעים לתוך הצנצנות. אם הקבוצה לא תגיע ליעד זה היא תצבור פסילה. בכל חדר עבודה תמצאו אוזניות בהן תושמע מוסיקה. אתם חייבים לשים את האוזניות על אוזניכם לאורך כל המשמרת. אם עובד יסיר את האוזניות זו תהיה פסילה. חוקים: העובדים חייבים לעבוד בצורה אינדב' אסור לתקשר זה עם זה לעבוד ללא הרף עובדים לא יורשו לעזוב את חדר העבודה מרגע תחילת המשמרת. כל משמרת תמשך שעתיים בקירוב.

shiiiiira

New member
פיספסתי, על מה היתה המשימה עכשיו? למה הם עם

החליפות האלה?

למעלה