עידכונים מהוילה - יום 29, ה- 29.9

Aeon

New member
אותה כותרת באותה דקה../images/Emo70.gif

וואי איזה תמונה מגעילה...

Saladin

New member
נראה כאילו אשר מיישר הדורים עם שפרה

וליאון. הם יושבים ביחד וצוחקים. נראה לי שהם גם אמרו משהו לא טוב על עינב (ליאון קרא לה בובלילה מבלילה, שזה גם יכול להיות סתם תמים). ההדחה הבאה תהיה על אחד משני בסיסים: או הדחה על בסיס מי שמערער את שלום הבית באמת (שי) או הדחה על בסיס "עדתי" או מה שאני קורא לו על בסיס איסטניסיות (וכאן אפשר שהסלידה חסרת הטעם של ליאון כלפי יוסי תנותב גם כלפי עינב בהשפעת שי וכמובן גם בהשפעת טעויות שעינב בהחלט יכולה לעשות). ההדחות האחרונות היו על הבסיס הראשון. שי יעשה את כל המאמצים לבנות על הבסיס השני כרגע ולבנות על האנינות של אנשים כמו ליאון ושפרה (וגם רנין שתשתה כל מה שהוא ישקה אותה) כדי להדיח אחרים. אבל האמת היא ששי הוא האשפה האמיתית.

Ron613

New member
בהולנד עסוקים בלספור תהכסף...

אתה באמת חושב שמענין אותם כל הדקיות??

droriko

New member
מה כבר יש לראות בלייב הזה האמת

או שאתה רואה את שי מדבר על הדחות, או במקרה ה"פחות גרוע" הדיירים מזינים בשכל מה מצלמים בוילה ואיך הם מוצגים בבית (נראה לי שעדיף להם לעזוב את הוילה ולהעביר את הדיון לפה לפורום לא? )

IDAN30

New member
אני חייב להוציא איזה תסכול קטן בעקבות התכנית

מכל הקטעים ששידרו על נעמה יצא לה דמות של איזה קדוש מעונה. מי שראה רק את התכנית חושב שמדובר באיזו אישה צדיקה נקיית כפיים שנעשה לה עוול על ידי "בריוני הבית". אז מצד אחד, אני חושב שזה יפה מצד ההפקה שנתנו לה לעזוב בראש מורם, ושהיא לא צריכה להסתגר בבית עכשיו מהבושה. אבל קבינימט... פתאום כולם שוכחים מי היא? מדובר באישה מגעילה, כזאת שכל פעם שהיא פתחה את הפה זה היה כדי לדבר על דיירי הווילה מאחורי גבם, כזאת שלא היססה ללכלך על אנשים וחמש דקות אחר כך לללכך איתם על אנשים אחרים, כזאת שמאחורי כל הדיבורים הגבוהים על היותה "מורה" ו"אמא" עמד בנאדם שטחי ורדוד. לא נגרם לה שום עוול! היא לא קדוש מעונה. כל מי שצפה בלייב בשבועות האחרונים, ולא רק בתכנית, יודע שהיא לא עזבה את הווילה - היא נזרקה ממנה, ובצדק. בגלל הארוגנטיות שלה, השתלטנות שלה והתככנות שלה. אההה... הוצאתי את זה ועכשיו אני מרגיש יותר טוב.

דורוN

New member
לא רק שהמנדרג' שלה לא זכה ליצוג בערוץ2

גם אין לו זכר ב"הדוח היומי" באתר של קשת. מי שלא ראה בלייב לא יראה לעולם. אבל זו כוחה עריכה,בגלל זה לדעתי האח הגדול זו התוכנית הריאליטי היחידה שקיימת.אמנם התוכנית בערוץ 2 זוכה לעריכה מגמתית, אבל יש לנו את ערוץ 20 שמראה כמעט הכל. אני בטוח שתתחיל העונה הבאה של הישרדות היא כבר תראה משחק ילדים ליד האח הגדול. כבר יהיה קשה לראות ריאליטי ערוך.

IDAN30

New member
זה נותן משמעות חדשה

למונח "אח גדול": כמו שב-1984 וינסטון סמית' משכתב את ההיסטוריה כשהוא מקבל הוראות מהאח הגדול לשנות פרטים בעיתון של שנה שעברה, ועל ידי כך יוצר מחדש את המציאות. כאן אותו דבר: ההפקה יוצרת את המציאות על ידי העריכה המגמתית שלה.

לנעמה (תקשיבו אני מורה) יש את המגרעות שלה

אבל ביחס לכל הצביעותהרשעות והאלימות שהתחוללה בבית האישה פשוט יצאה קדושה כל קדוש הוא באופן יחסי לדורו ולהבדיל אלפי הבדלות ממשנתו של אשר (שישתבח שמו)- גם נוח היה צדיק בדורו ואותו דור היה דור של רשעים וחמסנים ובני עוולה....לעומת אברהם...אבל זה כבר בפרק אחר ולאחר החפירות הללו אני חושבת שהבארתי רת עמדתי

bibaso

New member
זאת דוגמה למה שכתבתי קודם

כשאת כותבת "שי (בני סלע).." את עושה משהו דומה ומוציאה את שי קדוש

כמו שאומרת עינב- מה הקשר?????????

אני דיברתי על כך שיחסית לאנשים שבבית האח הגדול נעמה יצאה צדיקה.. והשוותי בהרבה הרבה הבדלות "לנוח היה איש צדיק בדורו"...השורה התחתונה כולם בבית האח הגדול לא צדיקים גדולים אבל יחסית לשי (אני המנהיג כאן) כל המעשים ואפילו הרעים ביותר של האחרים בטלים בשישים....כלומר בכלל לא נחשבים שי ( אני דומה ל...) התנהג ומתנהג ברשעות, הכוחנות והבריונות שהוא מפגין והסרט שהוא חי בו (אני שולט על כולם) מעורר בחילה....ואני לא רוצה לראות טיפוסים כאלה...תשים לב שכל פעם שהוא לא נמצא בשטח, השיחות קליות נחמדות מצחיקות..פשוט כיף!!!!!!!!!!! וכשהוא מופיע כל הכיף הולך.....כאילו עננה שחורה מכסה את כולם הוא גורם גם לאנשים בבית וגם לצופים למועקה!!!!! ושתהיה לך שנה נהדרת ושתפגוש רק אנשים עם אנרגיה חיובית

bibaso

New member
אין לי שום ויכח את בנושא זה

אני מסכים עם כל מה שכתבת כאן. הרצח אופי שהוא עשה לנעמה (התחילה בזה מיקי) תפס אפילו מחוץ לוילה - אנשים התחילו להאמין שנעמה היא "שטן". אבל אפילו שאני חושב ששי הוא מה שתארת עדיין נראה לי לא לעניין כל פעם שאת כותבת שי להוסיף "בני סלע". לראייתי בפורום הזה אנו נאבקים בין עצמנו במסגרת הפורום על קידום המועמדים החביבים עלינו ע"י שכנוע כמה הם ראויים, והדחתם אם יש כאלה (ובינתיים יש) של המועמדים השנואים עלינו ע"י שכנוע כמה הם גרועים. במובן זה יש הקבלה מסויימת בין מה שקורה בפורום למה שקורה בוילה. עכשיו מה שאני בא וטוען הוא שלהוסיף "בני סלע" ליד שמו של שי בכל פעם שאת כותבת עליו בפורום היא דרך הפעולה המתאימה לאנשים מסוגו של שי. זה שמגיע לו שתשנאי אותו לא אומר שכל דבר שבו תשתמשי נגדו הוא לגיטימי, וזה מה שהיו צריכים להגיד לשי אנשים בוילה. לא קשור ששי גרוע הרבה יותר מנעמה - מדובר על העיקרון. ובקשר להשלכות המעשיות של הדרך הזו - שי הוציא את נעמה "קדושה" שזה טוב לעיניננו, אבל לא טוב שאנחנו נוציא אותו קדוש או נעזור לו בגלל לוחמה לא לגיטימית, כי כידוע לך לא כולם חושבים כמונו על שי, והדרך הזו רק גורמת להם לסמס בהתלבהות לטובתו. שימי לב שזו לא הגבלה מי יודע מה - אם תבחני את מה שכתבת לי, תראי שלא השתמשת ב"בני סלע" ובכל זאת העברת בשלמות את מה שאת חושבת על שי.

קמבילי

New member
אני מסכימה (בערך) רק לסיפא של הודעתך

הבעת השנאה לשי כאן בפורום עלולה עקרונית לפעול כבומרנג ולהביא לו אהדה, אבל זה לא יקרה. לפי מה שראיתי בפורום עד כה, מי שאוהב את את אחד המשתתפים יישאר באהבתו, ומי ששונא ייישאר בשנאתו, ואנשים לא ישנו את טעמם. אמנם יש פה מספר אנשים שתופרים את דעותיהם על פי ההיפך מדעת הרוב, אבל דעות אוטומטיות הן תמיד נטולות בשר, כי הן מפעילות שוב ושוב אותם נימוקים כלליים לגבי כל דעה שהם מתנגדים אליה. לגבי השוואת שי לבני סלע, נו ביבאסו, לא מתאים לך. אנחנו מתנהלים כאן כמו בשיחת סלון בינינו לבין עצמנו, ולא זקוקים לצנזורים מטעם עצמם (לא אתה חמודי). אף אחד לא מנסה לומר ששי הוא אנס מסוכן. אז הוא דומה לבני סלע ולבין לאדן, זה מצחיק וקח את זה בקטנה, כמו שמשגרת כתבה לך. זו בסך הכל עקיצה לאדם שתופס מעצמו המנהיג הטוב והמיטיב של הבית. הוא מזמין בדיחות מסוג זה. בצחוק, ביבאסו, בקטנה

פלדי1

New member
רוצה לחזק את קמבילי

בענין השוואות לכל מיני פרסונות , חיוביות ושליליות . למשל , לדעתי יוסי בובליל , הבלתי מזיק בעליל , ממש דומה לקדאפי . נו , אז מה?

bibaso

New member
הצתה מאוחרת (יצאה קדושה)

נתפסתי על משהו אחר במה שכתבת ורק עכשיו ירד לי האסימון מה שכתבתי בנושע "נעמה יצאה קדושה "התייחס לאיך שהבנתי את זה בעיני רוחי כ - "קדוש מעונה"

no nick 1989

New member
צודק אבל..

תכלס היא כבר פרשה,אז מה הפואנטה להראות אותה באור לא יפה כבר? אם כבר התעצבנתי שלא הראו את כל מה ששי אמר לה כי הבנתי שהוא אמר דברים הרבה יותר רציניים מ"את אפס"..

למעלה