אין לי שום ויכח את בנושא זה
אני מסכים עם כל מה שכתבת כאן. הרצח אופי שהוא עשה לנעמה (התחילה בזה מיקי) תפס אפילו מחוץ לוילה - אנשים התחילו להאמין שנעמה היא "שטן". אבל אפילו שאני חושב ששי הוא מה שתארת עדיין נראה לי לא לעניין כל פעם שאת כותבת שי להוסיף "בני סלע". לראייתי בפורום הזה אנו נאבקים בין עצמנו במסגרת הפורום על קידום המועמדים החביבים עלינו ע"י שכנוע כמה הם ראויים, והדחתם אם יש כאלה (ובינתיים יש) של המועמדים השנואים עלינו ע"י שכנוע כמה הם גרועים. במובן זה יש הקבלה מסויימת בין מה שקורה בפורום למה שקורה בוילה. עכשיו מה שאני בא וטוען הוא שלהוסיף "בני סלע" ליד שמו של שי בכל פעם שאת כותבת עליו בפורום היא דרך הפעולה המתאימה לאנשים מסוגו של שי. זה שמגיע לו שתשנאי אותו לא אומר שכל דבר שבו תשתמשי נגדו הוא לגיטימי, וזה מה שהיו צריכים להגיד לשי אנשים בוילה. לא קשור ששי גרוע הרבה יותר מנעמה - מדובר על העיקרון. ובקשר להשלכות המעשיות של הדרך הזו - שי הוציא את נעמה "קדושה" שזה טוב לעיניננו, אבל לא טוב שאנחנו נוציא אותו קדוש או נעזור לו בגלל לוחמה לא לגיטימית, כי כידוע לך לא כולם חושבים כמונו על שי, והדרך הזו רק גורמת להם לסמס בהתלבהות לטובתו. שימי לב שזו לא הגבלה מי יודע מה - אם תבחני את מה שכתבת לי, תראי שלא השתמשת ב"בני סלע" ובכל זאת העברת בשלמות את מה שאת חושבת על שי.