עידכונים מהוילה - יום 29, ה- 29.9

רגע רגע.. צבר בכלל בקטע של ג'ני?!

וואי הוא הצליח לעבוד על כולם.. מעניין מה יקרה אם שפרע וונסה ישמעו על זה...

Saladin

New member
מה הוא מזיין את השכל על 8 מתמודדים?

הוא בא לרנין ואומר לה את זה, הוא בא לליאון ושפרה ואומר את זה. אז מי הם ה-3 מתמודדים שהוא רוצה להדיח? יאללה הוא דפוק. הוא חושב שהוא יוכל להמשיך להיות הקצב של הוילה? באמת נמאס ממנו. קדימה החוצה.

droriko

New member
טחחחח

אני רוצה לראות שההפקה תוריד להם אלף שקל על כל הדיבורים שלו

א ח ת18

New member
נראה לי

יוסי, עינב וקרן והוא אמר את זה כבר 3 פעמים (דיבר על מי שהוא העמיד להדחה) נראה אם יורידו להם שוב מהתקציב

דורוN

New member
הוא יגיד את זה לכולם

ואנשים אשכרה נופלים בפח. הוא לא יעמוד להדחה בקרוב

bibaso

New member
אני אופטימי לחשוב שכן

אני מעריך שקרן יודעת שביא על הכוונת ותמיד תצביע לבדיח את שי עינב כנ"ל, וונסה מסתייגת מדרכיו ולדעתי תצביע לו גם. אני מקווה שגם יוסי יעלה על זה, או ששלוש קולות יספיקו להעמידו ברשימה להדחה. יש סיכוי שגם איתי שמכיר את עמדתה של וונסה יצביע נגדו. אל תשכח שההפקה גילתה הוגנות והציגה היום את מעלליו בערוץ 2 - זה מאוחר מדי להצבעה של היום אבל לא לזאת של שבוע הבא. כך שאין להתיאש

דורוN

New member
עינב

אפילו בשבוע שהוא צרח על אבא שלה היא לא הצביע להדחתו! היא יודעת שהוא תחמן אבל פשוט לא מצביע לו משום מה. ונסה לא תצביע לשי לפני שהיא תדיח את עינב ויוסי. וכן בטח גם איתי יצטרף אליה.

bibaso

New member
בקשר לונסה אני לא בטוח

השבוע הוא עבר איזה גבול, וזה לא אותו דבר אבל עלול להיות מצב שהוא גם יתחנף אליה השבוע כדי לנסות לקרב אותה לעמדתו. אבל לא נראה לי שזה יעזור. מצד שני אז אולי אתי יצביע נגדו ??

א ו ח נ ה

New member
שי ממשיך לבחוש בקלחת עד שיפול

אמן וזה יקרה בקרוב, בן אדם דוחה כמעט נחנק כשהודיעו שקרן נשארת בבית, ואני הצבעתי לה כמה פעמים רק כדי ששי יחנק.

א ח ת18

New member
איבדתי אותם

חחחח את מי רנין מגדירה "הרעים"? היא אמרה שהיא תוהה כמה טובים ילכו עד שזה שצריך ללכת ילך, על מי היא דיברה?? על מה היא וצבר דיברו בקשר לג'ני?

דורוN

New member
שי הכניס לה לראש שיש פה טובים ורעים

והמשימה שלו היא להעיף את הרעים. היא פשוט מצטטת את מה ששי אמר לה. מה שמצחיק ששי אמר לשיפרה את אותו הדבר לפני כמה דקות :)

א ח ת18

New member
../images/Emo122.gif

הם מושפעים מהישרדות, גם כל הזמן משווים ומדברים על אסטרטגיות שהיו בהישרדות

bibaso

New member
זה לא מצחיק

הוא הולך להעביר את המסר לכל השמונה, שיידעו את מי להציע להדחה (את השלושה הרעים). יצטרך לגרום להם להבין מי "הרעים" או "הרע" הבא בתור. זה לא כל כך קשה. הרוב בעצם מבינים מיהם ה-8, ובקשר לוונסה הוא עוד לא ממש בטוח אם היא ב-8 כי היא לא מושפעת ממנו כמו השאר ועלולה להתנגד לו .

droriko

New member
SALADIN ומה עם יום משימת השינה

שנעמה החליטה פתאום לפתוח פה על שי , משהו בסיגנון "זה המנהגי שאתם רוצים שינהיג אתכם?" אולי מה שהיא אמרה הוא נכון, אבל אני לגמרי יכול להבין למה שי התעצבן בגלל זה

Saladin

New member
כל מה שנעמה אמרה בשבוע האחרון

נאמר מעמדת חולשה. היא קצת טיפשה בגלל שהיא לא יכלה לסתום את הפה גם כשהיא בעמדה כזו אבל בטח שאי אפשר לומר שהיא מיקדה את האש כלפי שי. באותה מידה היא אמרה דברים על 75% מהבית.

no nick 1989

New member
וואי שפרה חפרנית ברמות!!!

עשיתי השתק כי אין לי כוח לשמוע אותה בחיי...

למעלה