../images/Emo124.gif סופית: אתה האדם הכי גס רוח בפורום../images/Emo70.gif
כל עיסוקך הוא לחטט בהודעות של אחרים ולנבור בהן כדי לשלוף מילה או בדל משפט שתוכל לבלוע לתיאבון ולהקיא מיד על הכותב התמים. כמו הגנב שצועק שכולם גנבים כך אתה: כולכם גזענים, כולכם רכלנים, כולכם מנבלים את הפה, בעוד האמת היא שאתה הגס והמרושע שבכולנו. בפעם הראשונה שנתקלתי בניק המנופח שלך (שאיננו מקרי - גם ממוסיקה אינך נהנה אלא רק מבקר אותה) כתבת לי שאני גזענית כי אמרתי שרנין מגזימה "גוזמאות מזרחיות". ברוב טיפשותי טרחתי לענות לך ולנסות להסביר שאינני זענית, ואפילו ציינת שאני מצביעה לחד"ש, מפלגה של ערבים, לכן לא יתכן שאני גזענית. הסברתי זאת כי לא רציתי שהכתם הלא מוצדק הזה עלי יישאר בפורום. אז עוד לא ידעתי שכולם גזענים, או רכלנים, או ערלי לב, או עיוורים, חוץ ממבקר המוסיקה. למותר לציין שדבריי נפלו על אוזן ערלה, והמשכת במאמציך לשכנע אותי שאתה צודק ואני טועה: אני גזענית וזהו! מאותו רגע הודעתי לך שיש בינינו הסכם לאי-קריאה ואי-תגובה הדדית של ההודעות, אבל אתה המשכת לחפש ולחטט והגבת לכל הודעה שלך. מובן שלא קראתי את דבריך, אבל את כותרות הודעותיך אני רואה נגד רצוני. עכשיו זרקת את עביט השופכין שלך על משגרת המחשבות, אחת הנשים החביבות, המצחיקות, השנונות והפקחיות בפורום הזה. מינית את עצמך לנפש האצילית של הפורום, כמו שללא ספק שמינית את עצמך לנפש האצילית של פורומים אחרים, הגולש שמרוב אצילות מתפלץ למראה רשעותם של כ-ל האחרים שאינם "מבקר המוסיקה". אין לי ספק שגם בחייך הלא-וירטואליים, אתה אדם רע, טרחן, מגלגל עיניים ובלתי אהוב.