עידכונים מהוילה - יום 29, ה- 29.9

הו הנה קופץ לו המתחסד הרישמי של הפורום.

מי אתה בכלל שתחליט מה אני מבינה ומה לא ? ממשיך להתנשא ? טעית בכתובת חמוד!!

אוי ... נורא העלבת אותי עכשיו ...

מעשייך ומילותייך שאת טורחת לפרסם כאן בפורום ולזהם אותו מדברות בעד עצמן .

סליחה לא התכוונתי באמת ...הוד קדושתך

איך ירדת אלינו פשוטי העם ? אתה לא שייך בכלל לביקורת מוסיקה קלאסית או משהו ? מנדלסון ובאך מתגעגעים אליך מזמן לא ביקרת אותם. ואגב, מעתה יש לך פטור מלהגיב או להתייחס לדברי.

droriko

New member
דבר ראשון ,הוא לא מתנשא זו את עם רגשי נחיתות

דבר שני , בתור מסתכל מהצד אני יכול להגיד בודאות שהוא חכם ממך בכמה וכמה רמות (ורק להזכיר שביקורת מוזיקה הוא הבן אדם שאני הכי לא מסכים איתו בדעות בפורום)

דרוריקו - או שמא יניבל1 - אתה לא באמת רוצה

להתחיל לשחזר את ההתנצלות שלך בפרטי אחרי שפגעת בי ללא סיבה בצורה הכי דוחה שיכולה להיות ואחרי זה פנית למנהלי הפורום שימחקו את הודעתך? אני במקומך הייתי יושבת בשקט ו...שותקת.

droriko

New member
לא התנצלתי

בסך הכל הבהרתי שמה שכתבתי היה בגדר בדיחה ושאין לך מה להעלב, זה לא נקרא התנצלות (האמת שזה היה כשלא ממש הכרתי אותך, אבל היום כשנאי יודע מה את שווה לא הייתי טורח אפילו להיכנס לעמוד המזורגג של הדואר בשבילך) ולא הגיוני שביקשתי מעומר למחוק, כי אני מבקש למחוק רק במקרים מאד מסויימים וחריגים(שגיאות הלקדה חריפות או בקשה מהמנהלים על גבי הפורום שהופכת ללא רלבנטית ) את סתם מבלפת כהרגלך

../images/Emo45.gif מסתבר שאנחנו כן מסכימים על משהו ../images/Emo127.gif

כנראה שיש דברים שהם כלכך בולטים ובוטים שמייצרים הסכמה גם בקרב אנשים בעלי דיעות מאוד מאוד שונות .

תגידי , זאת לא את שהרשית לעצמך

לפרסם תמונות שמשוות את אחד המתמודדים לאנס ולרוצח המוהים מהסוג המתועב ביותר ? ואת חושבת שזה שם אותך באיזה שהוא מקום שבו את יכולה להעביר ביקורת על מישהו ? שזה שם אותך במקום שאת יכולה לכתוב למישהו שישתוק ? ההתנהגות שלך זאת התנהגות בזויה ועל גבול הפרת חוק לשון הרע והוצאת דיבה . אז לא רק שהבעת את טימטומך אלא גם סיכנת את "תפוז" ואת הפורום של כולנו . את אדם קטן שעסוק כל היום בדמונתיזציה של המתמודדים שכל חטאם הוא בכך שהם משתתפים בתוכנית טלביזיה שכולנו אוהבים וצופים בה . וכפי שמישהו אחר כתב בתגובה לך ולרות המואביה 7 אתן ילדות מטומטמות ועלינו לקוות שבאיזה שהוא שלב אתן תעברו את השלב הזה . לעת עתה אתן רק מזהמות את הפורום של כולנו ( ואני לא היחיד שטוען או חש כך ) . אז לא הייתי ממהר לסתום את הפה של אף אחד אחר בפורום הזה במקומך . את צריכה לעשות בדק בית רציני באשר להתנהגות שלך . נ.ב את לא רשאית לחלק פטורים לאף אחד . אני אגיב למי שאני רוצה מתי שאני רוצה וזה כולל אותך או כל אחד אחר בפורום .

קמבילי

New member
../images/Emo124.gif סופית: אתה האדם הכי גס רוח בפורום../images/Emo70.gif

כל עיסוקך הוא לחטט בהודעות של אחרים ולנבור בהן כדי לשלוף מילה או בדל משפט שתוכל לבלוע לתיאבון ולהקיא מיד על הכותב התמים. כמו הגנב שצועק שכולם גנבים כך אתה: כולכם גזענים, כולכם רכלנים, כולכם מנבלים את הפה, בעוד האמת היא שאתה הגס והמרושע שבכולנו. בפעם הראשונה שנתקלתי בניק המנופח שלך (שאיננו מקרי - גם ממוסיקה אינך נהנה אלא רק מבקר אותה) כתבת לי שאני גזענית כי אמרתי שרנין מגזימה "גוזמאות מזרחיות". ברוב טיפשותי טרחתי לענות לך ולנסות להסביר שאינני זענית, ואפילו ציינת שאני מצביעה לחד"ש, מפלגה של ערבים, לכן לא יתכן שאני גזענית. הסברתי זאת כי לא רציתי שהכתם הלא מוצדק הזה עלי יישאר בפורום. אז עוד לא ידעתי שכולם גזענים, או רכלנים, או ערלי לב, או עיוורים, חוץ ממבקר המוסיקה. למותר לציין שדבריי נפלו על אוזן ערלה, והמשכת במאמציך לשכנע אותי שאתה צודק ואני טועה: אני גזענית וזהו! מאותו רגע הודעתי לך שיש בינינו הסכם לאי-קריאה ואי-תגובה הדדית של ההודעות, אבל אתה המשכת לחפש ולחטט והגבת לכל הודעה שלך. מובן שלא קראתי את דבריך, אבל את כותרות הודעותיך אני רואה נגד רצוני. עכשיו זרקת את עביט השופכין שלך על משגרת המחשבות, אחת הנשים החביבות, המצחיקות, השנונות והפקחיות בפורום הזה. מינית את עצמך לנפש האצילית של הפורום, כמו שללא ספק שמינית את עצמך לנפש האצילית של פורומים אחרים, הגולש שמרוב אצילות מתפלץ למראה רשעותם של כ-ל האחרים שאינם "מבקר המוסיקה". אין לי ספק שגם בחייך הלא-וירטואליים, אתה אדם רע, טרחן, מגלגל עיניים ובלתי אהוב.

קמבילי

New member
נפלו טעויות בכתיבתי (מרוב כעס)

ציינת שאני מצביעה לחד"ש = ציינתי שאני מצביעה לחד"ש הגבת לכל הודעה שלך = הגבת לכל הודעה שלי

יNOT

New member
וואוו אנשים זה רק פורום

מדובר פה רק בפורום שדן בתוכנית טלוויזיה , אין פה מקום לתקיפות אישיות. כל אחד כותב את דעתו/דעתה וגם אם דיעה זו לא נראית לנו אפשר להגיב , לתת טיעונים נגד, או טיעונים שמפריכים את דעת הכותב אבל לתקוף משתתפים *תמימים בפורום , זה לא הדרך. *וברור לי שגם ביקורת מוסיקה תקף משתמשים אחרים , וכך כל אחד אחר בפורום(בטוח גם אני בזמן זה או אחר), זה חלק מדיון שמתקלח אבל צריך לדעת מתי לעצור ולהיזכר שמדובר באנשים בתוכנית טלוויזיה שאותם אנו לא באמת מכירים, את האנשים בפורום אנחנו לא באמת מכירים, ולכן כדאי לקבל קצת פרופורציות לגבי החיים והפורום בכלל. ** בכתיבת ההודעה הזו אני מתכוון לכל כותבי הפורום , ולא באופן אישי לקמבילי.

קמבילי

New member
אז חבל שכיוונת את ההודעה אלי

אני מבינה שזו לא כוונתך, אבל עלולה להצטייר מזה תוכחה בדיוק מהסוג ש"ביקורת" מפזר לכל עבר, כמו משאית אשפה בכביש גהה, וממש לא כדאי לעודד אותו.

ואת בוודאי זאת שאמורה לשפוט ולהחליט מי הוא מי

או להכתיר כתרים . את הריי חיה בבועה של עצמך . בונה לעצמך עם אסטרטגיות עם עצמך . כל הדחה זאת או הצלחה אישית שלך או כישלון אישי . מגלה אובססיביות כנגד מתמודדים ספציפיים . ואז גם מרשה לעצמך לחלק ציונים בפורום . את יכולה גם לכתוב 1000 מילים אבל עובדתית לכתוב " הגזמות מזרחיות " זאת התבטאות גזענית מהסיבה הפשוטה שאת לא היית כותבת את זה על מתמודד אשכנזי או בריטי נניח . אז את רוצה להמשיך להדגים את הבורות שלך ? ואגב את גם לא אמורה להצביע למפלגה של ערבים ( כלשונך ) את צריכה להצביע ולשפוט על פי דעות פוליטיות . כל שפיטה של אדם על פי מוצאו ( לטוב ולרע ) זאת גזענות . כדאי שתפנימי . ועכשיו נעבור על מספר קביעות שכתבת בתגובה שלך . מעניין אותי מהיכן שאבת אותם . 1 . " כל עיסוקך הוא לחטט בהודעות של אחרים ולנבור בהן כדי לשלוף מילה או בדל משפט שתוכל לבלוע לתיאבון ולהקיא מיד על הכותב התמים. " ובכן את מוזמנת לעלעל בפורום וליראות לא מעט ניתוחים שלי שעומדים בפניי עצמם ולא רק תגובות לכל מיני אנשים שמלבים כאן את השינאה או את הגזענות תחת כסות אינטלקטואלית שאין בה ממש . אבל גם אילו זה היה כל עיסוקי אני לא חושב שאני צריך לבקש ממך אישור לעשות כן . 2 . " בפעם הראשונה שנתקלתי בניק המנופח שלך (שאיננו מקרי - גם ממוסיקה אינך נהנה אלא רק מבקר אותה) " את מוזמנת כמובן לבקר בבלוג שלי ואז ליראות ולהיווכח האם אני מבקר מוסיקה לשלילה או לחיוב . כל עוד לא עשית כן , יצאת דיי מטופשת ( כהרגלך בקודש ) . 3 . " כתבת לי שאני גזענית כי אמרתי שרנין מגזימה "גוזמאות מזרחיות". " הביטוי " הגזמות מזרחיות " הוא ביטוי גזעני . למה ? אז הנה ההסבר : האם היית כותבת את הביטוי הזה על מתמודד אשכנזי ? או על מתמודד באח הגדול הבריטי ? כאשר משתמשים בביטוי רק על רקע של מוצא זה ביטוי גזעני נקודה . 4 . " ואפילו ציינת שאני מצביעה לחד"ש, מפלגה של ערבים," זה קצת מזכיר לי את הביטוי של ערן " יש לי חברים ערבים " . או הביטוי הרווח " חלק מחברי הטובים הם ערבים " . את כמובן לא אמורה להצביע למפלגה בגלל המוצא שלהם אלא על פי הדעות הפוליטיות שהמפלגה מציגה . כאשר עושים הפרדה על פי מוצא או גזע ( גם לטוב וגם לרע ) זאת גזענות . ועצם זה שכתבת שאת מצביעה למפלגה מסויימת זה נתון שאי אפשר להוכיח או לחלוק עליו . אבל זה שכתבת ביטויים גזעניים אלה עובדות . 5 . " מאותו רגע הודעתי לך שיש בינינו הסכם לאי-קריאה ואי-תגובה הדדית של ההודעות," אני לא יודע באיזה עולם את חיה . אבל בעולם האמיתי הסכמים נעשים במעמד 2 הצדדים ולא בעמד הצד שלך בלבד . אני מבחינתי גם הגעתי להסכם עם הסורים שיש שלום . משום מה זה לא תקף . יש לך מושג למה ? כל מה שאת יכולה להחליט נוגע רק לך אישית ( למרות הנסיונות הפאטתיים שלך לנסות לקבוע לכל העולם ואישתו מה נכון ומה לא ואיך צריך להצביע וכו ' ) . לא רוצה להגיב למה שאני כותב ? זכותך ! לקבוע לי למי להגיב ולמי לא ? זאת כבר חוצפה ! 6 . " עכשיו זרקת את עביט השופכין שלך על משגרת המחשבות, אחת הנשים החביבות, המצחיקות, השנונות והפקחיות בפורום הזה. " שמי לב למי את מחמיאה כלכך הרבה . משגרת המחשבות השוותה את אחד המתמודדים לאנס ולרוצח המונים ( אוסאמה בן לאדן ) . אז זה לפי הבנתך עונה להגדרה : " אחת הנשים החביבות, המצחיקות, השנונות והפקחיות בפורום הזה." זה מראה בדיוק את מי שאת קמבילי ! 7 . " מינית את עצמך לנפש האצילית של הפורום, כמו שללא ספק שמינית את עצמך לנפש האצילית של פורומים אחרים," עוד קביעה מטופשת . תמצאי עוד פורום שבו אני משתתף . אם את לא יודעת , אז זה שאת כותבת קביעות בנוסח " ללא ספק " מוציאות אותך רק יותר מטופשת . 8 . " אתה אדם רע, טרחן, מגלגל עיניים ובלתי אהוב " וכאן כבר חייכת אותי בפאטתיות שלך . עכשיו את מנסה לעשות לי דמונתיזציה ? על כך אני אגיב במשפט הבא : אני משתתף בצערם של כל מי שמכיר אותך בחיים האמיתיים . לא רק שאת טיפוס מתלהם ומשתלח שעסוק בלפזר הכפשות והשמצות לא מבוססות . את גם טורחת לשעמם את כל מוקירייך בשיחות מסביב לשולחן על נושאים שמעניינים רק אותך ( וזה קשור לתגובה משעשעת אחרת שלך ) . עלי והצליחי קמבילי , לפי דעתי את לא שייכת לפורום אלא יותר לחוברת קומיקס .

Q u a Q u a

New member
../images/Emo6.gif הרסת אותי מצחוק!

אלו דווקא הקטעים הטובים שלה... היא שונה!

metrosexual

New member
ומה רע בלהיות מוזרה?

אם כולנו היינו אותו הדבר החיים היו משעממים! כן לשונות!

droriko

New member
כל הבני האדם שונים זה מזה

אבל תמיד יהיו כמה מוזרים

למעלה