עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

יNOT

New member
זה רק אני או שאנשים לא שמים מיקרופונים בווילה

תסתכלו טוב, תנסו גם להקשיב, בלי להגביר את הוויליום למקסימום

דורון

New member
וואו שי הזה נוכל לא קטן

רנין הגיעה למטבח. צבר רואה שהיא שיכורה ומסובבת לגמרי. כמו כל בן אדם נורמלי הוא מציע לה להישאר במטבח, לשתות ולאכול בשביל שתרגיש יותר טוב. מה שי עושה? מצווה על רנין לחזור למיטה. הולך לחדר שינה יחד איתה ומנצל את זה שהיא שיכורה ולפי דעתי גם דלוקה לו על התחת. חופר לה שעות ומכניס לה רעיונות לתוך הראש.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif לא שזה משנה הרבה

אבל רעיונות שנכנסים לראש בזמן שאתה שיכור יוצאים מהראש עם ההאנג-אובר של הבוקר.

רנין הזו....

שמתם לב איך היא נמרחה קצת על צבר מקודם במטבח? זה באמת מתחיל להיות שקוף שהיא נמשכת לשי ,ואפילו לצבר,רק שפשוט שי נותן לה יותר צומי. איך היא לא מתביישת? אצל ערבים הכבוד הוא מקום 1, ועוד יש לה חבר בבית. ממש עושה למשפחה שלה בושה מול כל המדינה.

יNOT

New member
זה מוזר ...אין יותר מידי אנשים בווילה בשביל ש

שהיא תלך לאיבוד או שיהיה לה יותר מידיי קושי לחבק מישהו. (שלא לדבר על זה שהם מחבקים שמה את כולם כמו משפחה, לא כמו אוהבים ) שעה היא חיפשה?! אתה ראית אותה שעה מחפשת?! איך נראו החיפושים האלה בדיוק?!

יNOT

New member
בהתחלה כן

אחרי שהבנתי שזה לא מה שציפיתי, הפסקתי לראות ועברתי ל 5 דקות ביום , אח"כ הפסקתי לגמרי, והיום הסתכלתי רק בגלל שגרמו לזה להישמע מעניין (כמובן שלא היה כלום בסוף ) ההפקה פשוט לא מפנימה.... אוליי לפחות יסמנו לעצמם
שבלי אלכוהול אין להם , מה לנסות.... היו יכולים לעשות את זה כל כך טוב, שזו תהיה תוכנית הטלוויזיה שיידברו עליה אחרי שעברו גם 10 שנים , אבל עשו את זה בגרסה "הישראלית" , ובעצם נאלצים לעבוד קשה על השיווק...במקום שהצופה ייראה את זה פעם אחת והתוכנית תמכור את עצמה, הם צריכים לבוא לפורומים ליצור עניין מכלום , לערוך את התוכנית המרכזית בצורה שתראה שיש "הרבה" שקורה בשידור החי. פשוט טמטום... הולכים על יצר המציצנוצ של אנשים ובעצם אומרים "את זה אתה לא תראה" ו"גם את זה לא", נמציא לך סיפורים על סקס ורומנים מטורפים.... טוב נראה לי בגלל השעה הארכתי בדיבור, בכל מקרה לא אני לא צופה עוד בשידור החי. וכמו שאתה קורא בפורם כך עוד אחרים.

איתי בל

New member
אתן לך עצה טובה

מניח שזה לא יקרה לך ושלא הרבה בחורות יסמכו עלייך עד כדי כך אבל אם בחורה שיכורה מתה שמדברת שטויות רואה אותך כאח גדול שיגן עליה אל תשים אותה בחדר מלא אנשים שתשב במטבח ותדבר ותאכל שים אותה במיטה שתרגע תנוח מקסימום מים

santa barbara

New member
זה ממש לא נראה ככה...

"שי מצווה על רנין לחזור למיטה"...אני ממש לא רואה את זה ככה. סך הכל היא שיכורה ובאמת התחילה טיפה להימרח על צבר אז הוא אמר לה ללכת לחדר, לדעתי זה היה הדבר הנכון לעשות.

droriko

New member
כבר פעם שניה בשירשור שאתה קורא לעצמך אידיוט

מישהו פה לומד להשלים עם המצב שלו :)

יNOT

New member
מה?! או שאתה מדבר על עצמך או ....

שאתה פשוט מנסה להוציא את הפוסטים שלי מהקשרם. בפוסט שאני "ירדתי" על עצמי הייתה לי סיבה, אתה יכול ללכת לפוסט ההוא ולהגיב שם, כי זה באמת מצחיק
אבל להגיב במקום הלא נכון, ושאנשים קוראים את התגובה שלך ולא מבינים למה שירשרת דווקא פה, מוציא אותך כאידיוט...לפחות קצת. פעם הבאה תבדוק את עצמך.
תצא חכם יותר, לפחות בפורום

droriko

New member
כתבת פענמיים שאתה אידיוט

אבל בטעות שירשרתי להודעה הלא נכונה, זה קורה

JasPoint

New member
נמצאה התרופה לשיעמום בתוכנית

אלכוהול! מה שהבינו בכל הגרסאות של האח הגדול בעולם עדיין לא הפנימו בארץ. תנו להם אלכוהול חופשי רק ככה יש משהו מעניין. סוף סוף הלילה היה עניין אחרי שבועיים של יובש

יNOT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם איזושהיא הפעלה לילית כל לילה, מוזיקה....קצף אמבטיה בבריכה.....משהו.......

רנין הכי צבועה

בעולם איכסהההה ערביה מגעילה, עזבו את זה שהיא הכי צומי בעולם שכל פעם שואלת "עשיתי בושות" אז חמודה כן עשית בושות שתצא מהבית הולכים לשחוט אותה הערבים שכבוד זה מס' 1 אצלהם ואשי המגעיל הזה שחש מנהיג ומנסה להרעיל את כולם על "ה-3 המיותרים והרעים " שבלעדיהם הבית לא מתפקד טוב.. חח הוא פשוט לא מודע לכך שהוא בראש הרעים שמזיקים (הוא מתכוון שיוסי עינב וקרן הם "הרעים") בלי קשר בוא נחזור לצומיי (רנין) שיוסי נכנס לחדר כי הלוו זה החדר שלו והוא ראה את שי והצומי מתלחששים הוא יצא וישר הנחש הקטנה הזאת התחילה ללכלך ישר קפיץ לי הפיוז.. יוסי ועינב לא ישרים??צבועים?? בואנה הם ממש יושנים בעמידה שם.. עזבו את זה שאני ממש אוהב את משפ' בובליל (ואת יוסי ועינב הכוונה,אין לי קשר אליהם פיזית אני פשוט אוהב אותם על המסך) הם הכי לא צבועים בעולם והם ישרים וישירים.

לא יודעת למה אבל...

נראה לי היא לא באמת מסטולה,הכל היה הצגה כדי לקבל צומי ... ותודו שהיא שחקנית חבל"ז.

למעלה