עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

אז ככה

בתוך כל ההמולה שאנחנו עצמינו יוצרים כאן בפורום מאוד קל לנו לשכוח פרט קטן אבל בעל חשיבות מכרעת . יש כאן משחק וכולם מתמודדים על הפרס שהוא מיליון ש"ח ( בסביבות חצי מליון לאחר ניכוי מיסים ) . עכשיו אם תצליחי למצוא אסטרטגיה לזכות בפרס מבלי לצאת מעט צבועה . אז עלייך להגיש את המועמדות שלך עכשיו לאח הגדול ! גם לאון ( שיא הטוהר כביכול ) נהג בסוג של צביעות כאשר הצביע כנגד יוסי . וגם יוסי עצמו לא חף מצביעות ברמה כזו או אחרת . אבל במקרה שלהם האישיות שלהם והסלחנות שלנו הצופים כלפי המעשים שלהם והדיבורים שלהם משחקת . ואנחנו סולחים להם כי הם " חמודים " ונראים כאלה לא מזיקים ... אבל זו כבר שיפוטיות סובייקטיבית לחלוטין . בדיוק כפי שאנו סולחים לאנשים יפים על מעשים מסויימים הרבה יותר מהר מאשר לאנשים פחות אטרקטיביים . ושוב אם כבר לשפוט , אז לפחות להשתדל לשפוט את כולם באותה הצורה ובאותה הרמה של קושי . זאת דעתי וזאת נקודת המוצא שלי .

bibaso

New member
וואלה - היום עלתה במוחי השאלה הזאת

חשבתי לפתוח דיון על זה לאחר שיראו את ההצבעות ביום ראשון תיאורטית יכול להיות מועמד שאהוד על רוב הצופים ונשאר נקי מהבחינה הזאת, וכתוצאה מכך "עולה על הגריל" כל שבוע, והצופים ישאירו אותו.

bibaso

New member
../images/Emo18.gif במחשבה שניה - נא לא להגיב

ובאמת נדחה את זה ליום ראשון, אחרי שנדע מי הצביע למי, ואז הדיון יהיה יותר רלוונטי ומעניין.

quarantine

New member
צביעות זה לאו דווקא דבר שלילי

אני חושבת שהרבה נוטים להשתמש במילה צביעות ברגע שיש טיפה של חוסר כנות/אמת. אני חושבת שבחיים לא רק במשחק צריך לדעת להסתדר עם כל סוגי האנשים, זה לא אומר שהם צריכים להיות חברי נפש שלך. אני אישית מנסה לעבוד על הנקודה הזאת, קשה לי להסתכל על אדם בעיניים ברגע שאני רואה חוסר יושר או כנות מצידו ואני מסלקת אותו מחיי בכך שאין שום אינטרקציה. אני חושבת שהדרך הזאת לא נכונה וזאת הסיבה שאני עובדת על עצמי כן לנסות להסתדר דווקא עם אותם אנשים שלא הכי נוח לי בחברתם או שאני רואה שהם לא הכי כנים ברגשותיהם כלפיי או לא אמיתיים בכללי. מאוד יכול להיות שדעותיי ישתנו לגבי אדם מסויים כשאהיה בחבתו מספיק זמן ואנסה להכיר אותו וגם אם לא זה לא נורא. יש אימרה (וסירי על הקלישאה) "חייך והחיים יחייכו אליך בחזרה", הפידבק/היחס שאתה מקבל מאנשים זה אותו יחס שאתה נותן בין אם זה בשפת גוף או בטון דיבור. לי אישית זה קשה ברמה לא מובנת לחייך לאנשים שאני לא מסמפטת או אפילו ליצור איתם קשר עין אני פשוט מרגישה שהם קוראים את המחשבות באותו רגע. אני אפסיק לקשקש בכל אופן לדעתי לכולם יש על מה לעבוד על עצמם(ואני בראש)

אותי עיצבן שדווקא...

רק על יוסי ועינב היא דיברה בדיוק כמו ששי אוהב. כאילו חסר לה על מי לדבר לפני....היא שכחה את הריב שלה עם קרן פתאום היא החברה הכי "טובה" שלה. עליה בהחלט אפשר להגיד שאין לה "חוט שידרה" שהיא התחנחנה בפני שי....על זה שהוא צחק עליה שהיא ניבלה את הפה בצרפתית. נו באמת......................

bibaso

New member
את קרן היא הזכירה ראשונה

עוד לפני הבובלילים שלא לדבר על זה שהיא זו שגרמה לריב עם קרן (ובסיועו של ערן שניסה להוציא את עצמו טוב וסיבך) דרך אגב בנוגע לקרן - חוץ מהפעם שהצביעה להדיח את נעמה (מתוך סיבות אישיות - לצאת לחופשי ממנה) - לא ראיתי שום דבר שלילי ממנה במהלך החודש הזה.

קמבילי

New member
גם זה לא היה שלילי, נאמנותה לנעמה היתה אצילית

אצילות הנפש האמיתית היחידה שראינו בבית. היא היתה נאמנה לה גם כשהבינה שהיא כורה לעצמה בור, אבל היא לא מצאה בלבה לנטוש אותה כשהיא מנודה על ידי כל האחרים. כן, היא ביקשה להדיח את נעמה כי ידעה שזו הדרך היחידה שלה להינצל בלי לפגוע בה אנושות. אני מקווה שנעמה מספיק חכמה להבין את זה.

אז מה שעיצבן אותך בעצם

זאת הקירבה בין רנין לשי . וזה שהיא דיברה רק על יוסי ועינב ( כמו ששי אוהב ) . זה קצת שונה ממה שתיארת קודם ... זה יהיה נכון להניח שאת פועלת כרגע על פי המשפט : החבר של האוייב שלי הוא אוייבי והאוייב של האוייב שלי הוא חברי ?

לא...

אני מדברת על הצביעות שלה....(מאחת שטענה שהיא לא אוהבת צביעות) אחרי שהיא אמרה מה שאמרה היא חזרה לישון בחדר, אבל לפני היא נישקה את עינב.

" אלוהים נמצא בפרטים הקטנים "

היא לא אמרה שהיא שונאת או מתעבת את יוסי ואת עינב . היא אמרה שהם מסוכנים ( במובן של המשחק ) ושהיא לא סומכת עליהם . את רוצה להתעקש לכנות את זה כצביעות ? טוב , שיהיה .

אתה מסתכל במה שטוב לך

כי לא משנה מה אני אכתוב....הרי יש לך את הדע שלך. אבל כן...היא צבועה!!! עוד דוגמא: אחרי שהיא,צבר ושפרה כעסו על אשר...אתמול היא אומרת לאשר: "אתה הבן אדם הכי טוב פה..." אחרי שאת מלכלכת עם שי על עינב ויוסי...את באה לתת לה נשיקה. זה צביעות!!!

קמבילי

New member
בחיאת מאמי, מה את טורחת להתווכח

אם תגידי שהשמש עלתה במזרח ביקורת יגיד לך שאת גזענית. עזבי את השטותניק, יש פה אישה במצוקה, תביאי דיווח!

מצילה אותך...../images/Emo24.gif

לאון, קרן, ונסה ורנין שתו יין ונסה ורנין השתכרו. לגבי ונסה ראיתי שאת כבר יודעת.... רנין, כהרגלה בכתה....ורצתה להיות עם שי בחדר לבד. היה בא לדבר רק באנגלית, והתחילה לבכות על החיים שלה. שהיא הייתה רוצה להתאהב במישהו שיאהב אותה כמו שהיא (משהו כזה) אז יוסי נכנס לשאול לשלומה...והיא אמרה לשי: "אני לא אוהבת אותו ואת הבת שלו...הם משחקים משחק מלוכלך" וכמובן שי התחמן תפס על טרמפ....והוסיף עוד שמן למדורה. והמעצבן עוד מכניס לה לראש שרנין תגיד ללאון "שעינב היא נחש..." וכל שניה היא קמה לשירותים....ורצתה לחזור למיטה רק עם שי. אבל לפני היא חיבקה ונישקה את כל הבנים. ואני לא יתאר לך את הדיבור של שי באנגלית....פחחחחחחחחחחחחח

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif "היה בא לה לדבר רק באנגלית"

חרגת אותי. יש מצב למועמדות להדחה ו/או אריזת מזוודות.

bibaso

New member
תיקון בקשר לליאון - שי אמר לה לא לספר

לאף אחד על השיחה ביניהם (קרן נשמטה מהדווח שלך, אבל היא הראשונה שרנין הזכירה כשלילית). שי אמר לה שהשיחה הזאת תשאר ביניהם ושלא תספר אפילו לליאון שהוא גם חבר של עינב ועלול לספר לה, ויהיה מנדרז'.

קמבילי ...

תגידי את נהנית לצאת טיפשה ? את כותבת את זה תחת הכותרת : " תחביבים " ? אין לך איזה אסטרטגיית הצבעה לעמול עליה ? מה התוצאה בינתיים ? " הצלחנו " פעמיים ו " נכשלנו " פעם אחת ?

Jason2

New member
הקטע עם אשר זה היה בצחוק

היא אמרה לו אתה בן אדם טוב כי אתה היחיד שלא צוחק עלי. אין כאן שום דבר רציני.

למעלה