עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

sarit115

New member
אני מדברת עברית יותר

מ20 שנה ורק עברית...נוסעת לחול פעם בכמה שנים ומדברת כל ה4....איך אני??? לא שוכחים דת...נקודה

רואים שלא גדלת בארץ...

כי הבנת העיברית שלך לא משהו... אני אומר שוב , אם תדברי רק!!!! עברית במשך 10 שנים לפחות את תשכחי לא מעט מילים משאר השפות (לא את כל השפה !! אבל לא תזכרי את כולה) לא אמרתי ששיפרה שכחה את כל הדת ,אבל את הרוב כן , ולא רק זה היא גם העדיפה לשכוח ולהדחיק את זה כי היא לא אהבה את זה !! כמו מה שהיא סיפרה שקרה בבית כנסת בראש השנה שהחזיר לה הרבה מהילדות.

My Little Fairy

New member
אני מחוץ לדת הרבה יותר משפרה.

שוכחים פרקי תהילים שלמים, שוכחים דקדוקים של הלכות, אבל לא שוכחים שבחג לא מדליקים אש. את זה יודע כל יהודי עם טיפת מושג ביהדות, גם אם לא היה דתי מעולם.

תראי..

זה עדין לא אומר שהיא עשתה דווקא, יש לי חברים שומרי שבת ,ואני מדליק אש לידם ואני לא עושה להם דווקא פשוט ככה אני רגיל, ולהם זה לא מפריע כי כל אחד עושה את מה שהוא מאמין. ואם קורה שהם מבקשים ממני לא להדליק אז אני לא מדליק אשר ,במקום לרכל ולקלל מאחורי הגב היה צריך פשוט לבקש ממנה וכל זה לא היה קורה.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל. אם הכבוד הדדי- אין שום בעיה.

כשחברה דתיה שלי מגיעה אליי בשבת היא יודעת מראש שהטלויזיה תהיה דלוקה, ושאני עלולה לכתוב או לדבר בטלפון ליידה- והיא מכבדת את זה. היא גם מכבדת את העובדה שעשיתי קעקוע (דבר שנאסר במפורש בתורה) ואפילו מחמיאה על הציור שבו. אבל באותה מידה אני מכבדת אותה- אני דואגת שיהיו לי כלי זכוכית בבית שמהם היא תוכל לאכול או לשתות, אני שואלת אותה מראש אם X או Y יפגע בה אם אעשה זאת בנוכחותה, וכן הלאה. אבל זה הדדי! טיפוס נאלח כמו אשר רק דורש שיעשו לו דווקא, וכנ"ל עינב (שמחפשת בעל דתי, אבל נראה איזה בחור דתי ירשה לה להתלבש ככה
). ותאמין לי ששפרה לו עשתה להם דווקא- יש הרבה דברים שהיא יכולה הייתה לעשות ולא עשתה. הם מחפשים אותה- לא היא אותם. והם הודו בזה בפה מלא בעצמם. היא אפילו לא הצביעה נגדו. ולרדת נמוך כ"כ- לדבר על זה שהיא איחרה לקידוש?! היא הייתה מרותקת למיטה מכאבים, איך הם לא מתביישים?! קקה של אנשים.

shellram1975

New member
חופשי כפייה דתית ../images/Emo88.gif גועל נפש. דרעק האשר

הזה. הוא גם עילג וטיפש.אבל הכי גרוע זו הכפייה הדתית !

אשר והכפיה הדתי שלו

הוא ידע שיהיה עם אנשים חילוניים, מה הזיבול שלו עכשיו. הוא לא יחליט החלטות בנושא הדת לכולם. כל אחד יעשה כרצונו. שילך הביתה לפני יום כיפור

sarit115

New member
יותר טוב. מי צריך לראות את שפרה

עושה דווקה לאשר ועינב ואחר כך תגיד "שכחתי את הדת, וגם שכחתי מי אני" ...מתי שהיא תשכח את שמה ...אז אני אאמין לה....

metrosexual

New member
וואי אם הייתי שם

הייתי באמת עושה דווקא לאשר מפגר מי הוא חושב שהוא?

My Little Fairy

New member
גנדרני...

הייתי רוצה דווקא לראות אותך עושה דווקא למוסלמים, נוצרים, בודהיסטים במיוחד. מעניין אם היית אומר משהו על כפיה דתית באמצע פקק בגלל פרה בהודו. אז היית לומד כפיה דתית מה היא.

אשר חזר מחדר האח הגדול ואמר שהוא עדיין

מצטער שהוא הצביע לצבר ושפרה עינב עדיין בחדר האח הגדול רוצה לעזוב והאח משכנע אותה לא לעזוב ואשר בעימות מול שפרה

yshy

New member
אשר לא מצטער לרגע

ואפילו גאה בעצמו. ברגע זה הוא אמר שהיה מצביע שוב אותו הדבר. הוא ועינב רוצים ללכת. בואו נעזור להם.

למעלה