עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

rebecca121

New member
תגידו לי ..האוכל הזה שאמא שלו הכינה

זה האוכל שלו? הוא עשה טובה לכולם שאמא שלו הכינה? זה האוכל של כולם! ולשפרה ולכולם מותר לעשות בו הכול! אסור לבשל בשבת....למה מי הוא בכלל.

My Little Fairy

New member
כן זה האוכל שלו שמיועד לכולם.

מי שרוצה לבשל דווקא בחג, שישתמש באוכל שיש במקרר. לא חסר להם שם אוכל אחר. זה לא יאומן החוצפה שלך. חסר חינוך וערכים שכמותך.

MineraL

New member
זה לא אוכל שלו

זה אוכל שאמא שלו עשתה טובה אבל האוכל לא שלו, הוא לא יכול להגיד לכולם לא לאכול מזה ורק הוא יאכל.

My Little Fairy

New member
הוא לא אמר לא לאכול מהאוכל!

נו באמת! הוא ביקש שלא יחממו את כל הסיר בהדלקת אש, אלא שכל אחד יחמם לעצמו איך שהוא רוצה, או שיחממו את כל הסיר בהעברה. לא נראה לי בקשה מוגזמת.

נועה21

New member
שפרה ועוד איך שמה לב

הבחורה יודעת טוב טוב מה מותר ומה אסור. היא עשתה את זה בכוונה

MineraL

New member
היא אמרה שהיא לא והתנצלה על זה

למה נראה לך שהיא עושה דווקא?

היא זכרה שאסור לערבב בשר וחלב

אבל היא "שכחה" שאסור להדליק אש בשבת??? נו באמת!!! מהתחלה היא לא קיבלה את אשר, מעניין אם גם בבית הוריה היא מדליקה אש בשבת...

Jason2

New member
ואני שוב חוזר ואומר

זה לא בית המאמין הגדול ואף אחד לא חייב לשמור על חוקי הדת אלא רק על חוקי המשחק. בית הוריה לא רלוונטי כי היא לא חיה איתם, בבית האח הגדול היא חלק משותפים שרשאים לחיות את חייהם בהתאם למה שהם רגילים.

nik name

New member
נכון, וזה בסדר ומותר לו

אבל למה להתנהג בצורה כזאת ברברית? שפרה אמרה לו היית בא אליי ומדבר איתי בצד ,ולא בצורה שהוא התנהג

rebecca121

New member
סליחה?

קודם כול אני בת. זאת וילה שמוכנסים אליה אנשים שלא שומרים שבת! מי שלא מעוניין לבשל לאנשים כאלה שלא ייבשל! שפרה רוצה פאקינג מוקפץ ב-5 בצהריים ביום שבת! זכותה!

My Little Fairy

New member
חוצפנית קטנה.

תחשבי שאני שותפה שלך ואמא שלך שולחת לשתינו אוכל, ואני שופכת לתוך כל האוכל שהיא שלחה בונזו כי ככה בא לי. את ממש טפשונת קטנה. יש לך עוד הרבה להתבגר.

rebecca121

New member
אף אחד לא הכריח את אמא שלך

לשלוח לי כלום! לא בא לך? אל תשלחי! חוץ מאשר ועינב, אף אחד שם לא שומר שם שבת! ואף אחד לא חייב לשמור שבת! אז מה ? שפרה תשאר רעבה רק בגלל שאסור לבשל בשבת? ואני רואה מי המבוגרת מבין שנינו, לא אני זאת שקוראת לך בשמות.

My Little Fairy

New member
לא אני שכותבת בטפשות

למה להשאר רעבה? יש עוד דרכים לחמם. לחמם במיקרו, לחמם על האש רק לעצמה, לחמם לכולם בהעברת אש. די עם הטפשות. בחיי, די!

למעלה