עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

../images/Emo2.gif אז החלוקה בבית היא 5+3+2.. פירוט:

ה-5 הם שי, צבר, שפרה,רנין ולאון כשהתפקיד של לאון מבלי שהוא יודע זה לשמש מרגל ולהוציא מידע מהקבוצה השניה ה-3 הם יוסי, עינב ואשר שהם קבוצה קטנה אבל חזקה כי יש להם תמיכה גדולה מהקהל בחוץ וה-2 הם ונסה ואיתי שהם לא קשורים לכלום ונכון לעכשיו מתנדנדים.. כל זה כאשר חבר מקבוצה מסויימת לא יצביע לחבר אחר מהקבוצה שלו

ליאורי13

New member
עד עכשיו ליאון לא היה משת"פ של אף אחד

נראה לך שהוא יהפוך לכזה בניגוד לערכים של ליאון?

יהפוך לכזה מבלי שיהיה מודע

שי במפורש אמר לצבר שהוא ינדב מליאון מידע הוא לא הולך להגיד לו "תשאל את עינב ותגיד לי מה היא חושבת עלי" הוא יעשה את זה בדרך מתחכמת כמו .. "בטח עינב אומרת שאני..."

shy6

New member
בניגוד לשאר הקבוצות

הקבוצה הראשונה לא נוצרה כי לכולם שם יש מכנה משותף וכיף להם אחד עם השני, הקבוצה הראשונה נוצרה במיוחד בשביל לצבור כוח ביום ההצבעה להדחה . שימו לב שרק הקבוצה הראשונה מנסה לאסוף אנשים נוספים לקבוצה ואם אחד מחברי הקבוצה מתרחק(שיפרה) הם ישר מנסים לאסוף אותו חזרה. חוקי המשחק מחייבים להעמיד להדחה את חברי הקבוצה הראשונה.

droriko

New member
ורק הקבוצה הראשונה מודעת להיותה קבוצה

אתה לא תראה את אשר, עינב ויוסי מארגנים ישיבה ומדברים על אנשים שמסכנים יותר את הקבוצה שלהם . אתה לא תראה אותם מנסים לסכסך בין אנשים אחרי בוילה כדי להוריד מעצמם אוייבים . נכון שהם לא יבחרו מישהו משלישיה שלהם, אבל זה על בסיס אישי ולא אסטרטגי,ולכן זה הכי לגיטימי בעולם.

אור2221

New member
כי הם שלישיה שקופה

עינב ויוסי אבא ובת. היא יכולה להגיד בפה מלא שהיא לעולם לא תצביע לו, וגם אשר לא יצפה ממנה לא להעמיד אותו להדחה אם הם יגיעו לשלישיה הסופית. כנ"ל הפוך. עינב ויוסי באמת יכולים לסמוך אחד על השני בעיניים עצומות, לא משנה כמה פעמים יוסי יגיד לעינב לסתום. לאחרים אין הפריבילגיה של ביטחון עיוור.

droriko

New member
אבל אתה שוכח שהוילה זה לא רק חברי הקליקה

זה גם האנשים שמחוץ לה (שלא משנה איזה קליקה תיקח זה יוצא או חצי מהאנשים או הרוב). אנשים כמו איתי או ליאון או צבר או ונסה יכולים מאד לאיים על השלישיה הזאת , ובכל זאת הם לא עושים שום דבר כדי להתגונן מפניהם . לא מארגנים מודיעין , לא מתאמים הדחות (ההדחה של ש"צ בא על רקע אישי ולא אסטרטגי) לא מסכסכים בין אחרים, לא מלקקים לאנשים כדי שיצתרפו אליהם. יכול ליהות שזו אידיאולוגיה, וגם יכול ליהות שזו סתם נאיביות וחוסר מודעות למשחק , תקרא לזה איך שתקרא לזה , בשורה התחתונה ככה צריכה להתנהג קבוצה וחבל שבהפקה של האח הגדול לא מבינים את זה.

קפרי

New member
אור2221-אתה מבין גם שהם אבא ובת ואם אחד מהם

יזכה במליון זה כביכול אותו דבר, כאילו גם השני כי הם כוח כפול וזה מפר איזון ולא הוגן, לכן חברי הקבוצה האחרים "מתפוצצים" ובצדק...

ואני רוצה להגיד שאם שי לא מקבל עונש מההפקה

זה יהיה ממש אבל ממש לא הוגן, אין לי בעיה שהעונש לא יהיה מועמדות להדחה (כי הוא באמת לא אמר בפירוש את השמות) אבל כן שאולי יראו את מה שהוא עשה בוידאו (כדי שכולם יראו) או עונש מסויים אחר, אחרת זה ממש לא הוגן, אחד מהחוקים זה לא לעשות אסטרטגיות בבית, שי בפירוש עשה אסטרטגיה. אגב, על אותו משקל אני חושבת שצריך להעניש את איתי וונסה, שאמרו להם במפורש לא לדבר צרפתית והם ממשיכים לדבר צרפתית בינהם. שוב, אם מנסים להיות הוגנים , צריך להיות הוגנים עד הסוף גם אם כאלו שההפקה "אוהבת" אחרת, זה מתחיל להיות יותר מידי בעייתי החוסר הגינות והשיוויון כלפי כולם (לטוב ולרע)

superjets

New member
רנין אומרת לשפרה בשיחה פרטית שצבר מעוניין בה

אבל לא יעשה כלום בתוך הבית. שפרה מאוד מתלהבת ואומרת שחשבה שהוא לא רוצה.

DanaBaudelaire

New member
לדעתי

זה לא באמת. רנין כנראה אמרה לה את זה כדי איכשהו לצרף אותה ל"שלישייה" [צבר שי ורנין]. היא לא רוצה שהיא תצביע לאחד מהם. חוץ מזה, ממתי הן כאלו קרובות אחת לשנייה ומדברות על דברים כאלה?..

אורלי1210

New member
הן דווקא קרובות מההתחלה

רנין לא בחורה רעה ,היא רק לא רואה מיהו שי האמיתי(אחרי הכל ,אליה הוא באמת טוב). אני בספק אם היא יודעת ששי לכלך על צבר וגרם לו לעלות יחד עם שפרה להדחה. ולכן ,גם לא נראה לי שהיא עבדה על שפרה בעניין צבר.

למעלה