עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

לפי אופן השיחה הקולחת והחופשית

אני גם כן נוטה להאמין שהעיניים הנוצצות של צבר..החיוכים,,הפתיחות הכל למען אינה או ש... זה משחק של צבר שיודע שאינה מעוניינת בו ויכול להיות שהוא רוצה לרכוש אמון אצל אינה

דינה128

New member
פספסת בגדול

רנין ולאון נגשו כל אחד לחוד אל צבר להגיד לברר אצלו אם שפרה צריכה להתחיל לדאוג. ואז שפרה הגיע וצבר ביקש מרנין לעזוב כי הוא רוצה לדבר עם שפרה לבד וצבר אמר לשפרה , משהו השתנה? שפרה ענתה "לא" וצבר אמר לה..אז מה רנין ולאון רוצים. הם לא מכירים אותי 60 יום? מה שאמרתי לך זה אמיתי. והבנתי משהו כמו "אנחנו צריכים להיות נחמדים אל אינה עד מוצאי שבת, שבוע אחרי זה גם הם עולים לגריל והכל יהיה בסדר, אבל עד שבת אני אתקרב אליה" אל תתפסו אותי במילה,אבל זה רוח הדברים

Jo_

New member
כן, זה משהו שהוא אמר

ובאמת שהלוואי הלוואי שאת צודקת. אבל אין מה לעשות, אני פשוט לא מאמינה לו יותר. אני לא חושבת שהוא טקטי פה ומדבר עם אינה ממניעים אסטרטגיים. הלוואי וזה היה ככה, באמת אבל כשהוא מדבר איתה הוא נראה כל כך נהנה ופתוח מהרגיל. זה מרתק אותו. אולי רק שחקן מיומן במקצוע יכול אחרי שפשוף לא קטן לשחק כל כך טוב וליצור את הברק הזה בעיניים אבל לא נראה לי שצבר עד כדי כך מוכשר. כן, הוא אינטיליגנטי. כן, הוא חכם אבל לא שחקן מוכשר. הוא כנראה אחרי הכל בן אדם רגיל שאותי אישית מאוד איכזב כי היה לי לרגע נדמה שהוא באמת עם שפרה כי הוא רוצה מה שהיא רוצה, כמו שהוא אמר. ושוב - הלוואי ואני טועה ואת צודקת.

24שעות1

New member
דינה את צודקת -צבר הבין שהם בסכנה

על מנת לשמור על עצמו ועל שיפרה הוא חייב להתקרב לחדשים עד מוצאי שבת את חגית הם כבר קנו צריכים עוד קול אחד וזה של אינה כי לשחר הוא לא מתקרב מיוני הוא מבין שלא יצא לא דבר חייב את אינה לשמור על עצמו. צבר בשיחות רבות לשיפרה ולילאון אמר השבוע הם משחקים אותה (על החדשים) אני מת להיות כבר ביום רביעי כי אז יתחיל המשחק האמיתי החדשים יתחילו להתקרב כי יבינו שהם על הגריל

liri7

New member
צבר לא מעריך את אינה

מה שאני קלטתי מהשיחה זה שצבר לא מעריך את אינה ומתאמץ לנהל איתה שיחה קלילה וידידותית כי אין מה לעשות, מוטב להיות ביחסים טובים עם מה שיותר אנשים שלא לדבר על זה שהותיקים כבר מכירים היטב אחד את השני ומתקשים לחדש אחד לשני (הם במפורש דיברו על זה).

My Little Fairy

New member
הנה איתי מדבר וצוחק עם ונסה ושחר

אחרי שונסה שוחחה לבד עם שחר ואמרה לו שהיא ואיתי רק ידידים. אסף את עצמו והתגבר על אהבתו הנכזבת.

juspan

New member
וונסה כבר הפכה לגמרי לפרודיה שעשו עליה

בתכנית הבידור של יום שישי (שכחתי ת'שם) לפני שעה ליוני בעודם שרועים יחד באינטימיות, מצביעה וונסה על איתי האומלל עם הסוויטשירט שמצויר עליו טיגר ובגאווה של אמא (חורגת
) אומרת: תראה איך הוא דומה לטיגר שלו! לפני דקה לשחר: תראה איך הוא דומה לטיגר שלו! ואיתי? משתף פעולה בשפיפות רוח ("גם לפופאי"
)

carmit4

New member
ככה צריך לצלם!!!

איזה כיף שכל פעם מראים דיירים אחרים עוברים להוא ואז חוזרים להוא לא נתקעים שעה על אותם 2 אנשים!!! חוזרים אל כולם בקטעים המעניינים.

LAE

New member
מה פשר השיחה בין צבר ללאון?

למה צבר הטיל על לאון משימה לדאוג לשפרה מחר? למה לאון אמור לדאוג לה?

אור2221

New member
כי צבר צריך לדאוג לטקטיקה

ולהחזיק על הגב את השלישיה הזו, שלא מתפקדת כרגע. רמת העינויים הנפשיים שעוברת על הרביעיה הזו הורגת אותי.

droriko

New member
האמת שצבר עובד עליו כשהוא קורא לזה "משימה"

כי ליאון ממילא דבוק לשיפרה כל היום , אז כאילו להפוך את זה ל"שליחות" צבר פשוט רוצה להרגיע את ליאון, שלא יבוא לנדנד לו כל 10 דקות.

אסוfית

New member
הומופוביה משו.. איך תמיד יש קטעים כאלו כאשר

אני מעבירה.. חח לאון- "אתה לא מרגיש טוב? אני יכול לחבק אותך.." צבר- "בעתם היותך אתה מחזק אותי"

Lomsahne

New member
מה שקרה...

זה שלאון אמר לשפרה שבא לו לשבור כוס יין על אינה כי היא מעצבנת אותו באותו זמן שצבר דיבר איתה כלומר הוא רמז לה שקורה שם משהו ושפרה הלכה לחדר האח הגדול.לאון חיכה בחוץ והתנצל אבל שפרה הלכה לחדר... צבר מבקש מלאון שמחר ידאג לשפרה שתרגיש טוב כדי שישתפר מצבה.

jaycom

New member
אינה הזאת מלכה!

כולה דיברה עם צבר על כלום וכבר כל החבורה מתחילה להתפרק לאט לאט... עושה רושם ששפרה כועסת על צבר ועל לאון משום מה.. ושרנין יודעת למה ולא מספרת להם.. הכל בזכות החופרת הקטנה שנכנסה להם באמצע.. איזה כיף שיש לה חסינות :)

beep beep

New member
אם שפרה נשארת הן קורעות את אנין בשבוע הבא

עינב, רנין ושפרה

למעלה