עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

beep beep

New member
ברגע שצבר מחייך לאינה - אינה מדיחה את שפרה

אם צבר לא מבין את זה הוא אדיוט מושלם. אם הוא כן מבין את זה - הוא גם רשע וגם אידיוט.

LAE

New member
מה שוב פספסתי?

"זהו, אני כבר לא יכולה להאמין לצבר כשהוא אומר לשפרה שמה שהיא מרגישה זה הדדי/יש ביניהם מעבר לידידות טובה." מתי ואיך זה קרה?

Jo_

New member
אני אישית לא ראיתי את זה

אבל אנשים כאן עדכנו אותי שבלילה הראשון שהדיירים החדשים נכנסו לוילה (שלישי בלילה) היתה שיחה בין שפרה לצבר, יותר נכון צבר דיבר עם שפרה. זה היה אחרי "שיחת העומק" בין צבר לאינה שכבר אז אפשר היה לראות על שפרה שהיא קולטת מה קורה (אפילו שהיא לא העזה לומר). צבר אמר לה שכל מה שיש ביניהם זה הדדי ושיש ביניהם יותר מידידות טובה. אבל אין מה לעשות. העובדות מדברות בעד עצמן. וברגע ששפרה נכנסה לסלון וראתה את הקרבה הזאת בין צבר לאינה (ופאקינג רואים את זה. זה לא סתם מלל מה שקורה שם) אז היא קפאה במקום. צבר קלט שהיא שם אז הוא החליף איתה כמה מילים אבל היא די מהר התחפפה משם. שפרה ממשיכה גם עכשיו להכחיש שזה העניין והסיבה שהיא מדוכאת אבל אני סגורה על זה שהיא פגועה. היא אפילו בכתה היום בחדר האמבטיה עם לאון. פשוט עצוב לי שאנשים פוגעים ככה. עצוב לי בשבילה ועצוב לי בכלל...

אור2221

New member
אני לא חושבת שזה רציונלי בכלל

אני חושבת שצבר הבהיר לשפרה שאין לו כלום עם אינה, והיא יודעת שהוא עושה את זה בשביל הטקטיקה אבל זה עדיין מרגיש לה חרה כי חרה לה וקשה לה באופן כללי, והיא מתמוטטת בלי קשר.

Jo_

New member
קשה לי להאמין

שוב, אני מקווה שזה לא נכון מה שאני חושבת. גם אם זו הטקטיקה שלו אז הוא דואג לתחת שלו בלבד ולגמרי על חשבון שפרה. תכל'ס אם הוא מפלרטט ומושך את אינה אליו, זה נותן לה בדיוק את הסיבה להדיח את שפרה, וברוך השם יש מספיק שגם רוצים אותה בחוץ. ובכלל, זה שצבר הבהיר לשפרה/לאון/רנין דבר כזה או אחר לגמרי לא חייב להיות קשור למציאות. המציאות שרואים באמת בינתיים זה שהוא דלוק עליה, פשוט רואים את זה. מה שצבר אומר אחר כך זה חסר משמעות בעיני. הוא גם לא יגיד שום דבר אחר. הוא לא יפגע בעצמו.

אור2221

New member
את רואה את זה

אני ממש לא. גם מבחינה הגיונית זה לא סביר, הוא יודע שהיא הגיעה לתוכנית על תקן זו שאמורה להתלבש עליו, אמורה לערער את הברית שלו, אמורה לגרום לו ולשפרה צרות. למה לו להתקרב אליה? הבחורה אמרה לו שהיא לא מסוגלת לנהל קשרים עם אנשים בגיל שלה, היא יצאה עם גבר בן 50, אין לה חברים אמיתיים והיא לא יודעת להיות מאוהבת. נראה לך כמו חבילה אטרקטיבית? וזה לצבר, שמדבר על החברים והמשפחה שלו בהמון אהבה, הערכה ומדבר על מערכות יחסים רציניות ולא סטוצים. יש יותר סיכוי שהוא יתלבש על עינב.

Jo_

New member
זה בדיוק מה שלא מסתדר

צבר יודע שאינה רוצה אותו ונכנסה לוילה בין השאר כדי להשיג אותו. הוא יודע ששפרה על הכוונת מבחינת אינה ובדיוק בשביל זה הוא אמור לעשות את ההיפך מלדבר עם אינה ולהתקרב אליה. מן הסתם אם הוא היה שם ז** על אינה, היא אולי המוטיבציה שלה היתה טיפה פחות גבוהה להדיח את שפרה, אולי. אבל בטח ובטח אם הוא מתקרב לאינה, הוא רק נותן לאינה עוד ועוד סיבות להדיח את שפרה. זה מה שלא הגיוני! כי הוא יודע את הכוונות של אינה. לכן אין לי דרך כאן לחשוב שצבר עושה פה משהו טוב, טקטי ותמים לטובת החבורה שלו והבחורה שהוא הצהיר בפניה שהוא מעוניין בה ורואה שמשהו יקרה ביניהם בחוץ (=שפרה).

beep beep

New member
איזו טקטיקה? טקטיקה של עורך דין אהבל!!

החיוכים של צבר לאינה מעלים את שפרה לגריל אינה רוצה את צבר וברגע שהוא מחייך ונחמד אליה - כמו שהיה בשיחות ביניהם, היא מבינה שברגע ששפרה בחוץ - צבר שלה. כל מה שנותר לה הוא להעלות את שפרה להדחה. אז איפה הטקטיקה של האדון עורך דין? בילבלה אותו הדוגמנית מעכו...

juspan

New member
הו, אני שמחה שהתפכחת מאתמול ../images/Emo8.gif

למרות שאני כמובן לא חותמת במאה אחוז לגבי הסיפור שלו עם אינה, אבל אין ספק שהיחס שלו אליה הוא לא רק טקטיקה. פחח. הוא אדם (כמעט) אחר איתה, עדיין רודן קטן, אבל לפחות רודן יותר חביב ואנושי.

ליאון קיבל משימה מצבר לדאוג לשפרה

ואומר לו אתה חייב שהיא תקום מחר חדשה..ולדאוג לשפרה מהשנייה שאתה קם איזה פקודה וליאון נהייה ממש חייל של צבר

juspan

New member
נו, הוא רודן קטן, כבר אמרתי

שפרה וליאון הרי לגמרי מהלכים איתו על ביצים כבר די הרבה זמן.. ולענייננו, באמת מעניין מאוד שהוא שולח את ליאון לדאוג מחר לשפרה הילדה החוסה
זה מפנה לו את הזמן לגמרי לחפירות הדדיות עם אינה, והכל הרי תחת כותרות פיקטיביות מעולמם של מנהיגים דגולים - טקטיקה! (הקשר האינטנסיבי משהו עם אינה) ו-משימה! (של חייל האמיץ ליאון).

Jo_

New member
לא יודעת אבל איכשהו

זה רק מחזק לי את ההרגשה שצבר לגמרי מסונוור מאינה אך לא רוצה לדפוק את עצמו ו"לבגוד" בחבורה שלו. אז הוא מסבן את החברים שלו כבר יומיים! אוףףףףףףףף. בא לי... לא יודעת. אני כל כך כועסת.

אור2221

New member
ממש לא...

שום דבר בו לא שידר שהוא מסוור ממנה, הוא יודע מליאון שהבחורה הזו הגיעה במטרה להשתלט עליו, הסיכויים שזה יעשה את זה לגבר כמו צבר הם אפסיים, והוא רק משדר לה רק בוז. מסונוור ממה? איפה את רואה את זה? הוא מתייחס אליה בזלזול בלתי מסווה.

juspan

New member
גם אני רואה את זה, הוא לגמרי קורן

ספרת כמה פעמים הוא הסמיק בשיחות איתה? עם שפרה בחיים לא ראיתי אותו מסמיק (אולי בסוויטה, שאין מה להשוות בכלל בסיטואציות). עם כמה שאינה היא לא הבחורה בשבילו ואני לא אומרת כאן שיקרה בכלל משהו, הוא מצליחה לדגדג לו שם משהו בתוכו, הוא מרשה לה דברים שהוא לא מרשה לאנשי שלומו ובראשם שפרה. אגב, היא מאוד מטעה אינה, וגם אני חטאתי איתה בחטא הזלזול של רושם ראשוני א-לה שפרה, היא עדיין ילדותית וקשקשנית וכל הסגנון שלה בכל המישורים הוא לא של האנשים ה"נכונים" (ועזבו את מה שאנחנו יודעים עליה מהרכילויות והוא לא), אבל היא ממש לא הפרחולה הטפשה שהיא מצטיירת, יש לה איכויות מסוימות, ואם היא לא היתה באופן רשמי עלק "מדגמנת" ומחוברת לכל מיני דברים סליזיים, אפילו הייתי חושבת שיש לה מראה חינני של שחקנית קולנוע אירופאית איכוצ'ית, למרות שכל הסגנון שלה רחוק מסטריאוטיפ של "איכותי", ולדעתי גם צבר סבור ככה

Jo_

New member
שמע, גם אני מופתעת לגמרי

אין לי מושג אין צבר מוצא עניין במישהי שקלטתי כבר אחרי 5 דקות ביום ראשון שהיא סוליה של נעל. אבל זה מה שרואים, אין מה לעשות. יש לו פאקינג ברק בעיניים והוא שואל אותה המון ומתעניין בה באמת. אי אפשר לזייף דברים כאלה. הוא לא עד כדי כך טוב. זה דברים שרואים, אין מה לעשות. תעשה ניסוי ובפעם הבאה פשוט תסתכל עליו, על התגובות שלו, איך שהוא מסתכל עליה. לא על המילים. יש מצב לגמרי שהוא חושב שיש בה מן הטפשות אבל מי יודע? אולי הוא פשוט נמשך אליה מאוד. ובמקרה הזה באמת שרק אלוהים יודע איך!

אור2221

New member
הסתכלתי

חוץ מתדהמה מעורבת במעט זלזול לא ראיתי שם הרבה. בחלק מהשיחות של איתי ושפרה ראיתי יותר חום וחיבה...

beep beep

New member
אינה סוליה? היא יותר אינטליגנטית מצבר

היא משכילה ומלאה בידע ומסוגלת לנהל איתו שיחה קולחת בגובה העיניים על כל נושא שבעולם. כדאי להקשיב ברוב קשב לשיחות ביניהם

Jo_

New member
משכילה ובעלת ידע - כן...

אינטיליגנטית זה משהו אחר. different ball game. אני אישית מכירה הרבה אנשים מוצפים בידע והשכלה ולא מי יודע מה אינטיליגנטיים ולהיפך, סופר אינטיליגנטיים עם ידע די מוגבל. בקיצור זה לא אותו הדבר. יש בה אולי מן החוכמה אבל לא מי יודע מה. הנה עכשיו צבר מדבר עם רנין ואומר שחשוב לו שיהיה לשפרה טוב שם אבל בו בזמן בקרבה שלו לאינה הוא עושה את ההיפך הגמור. הוא גורם לשפרה לא להיות שם.

מסכן צבר

אינה מנסה להתחיל עם צבר ומתחילה עם החפירות שלה בקצב של 600 מילים בדקה. צבר בתגובה :"מערכת היחסים שלנו נמצאת במשבר, והיא עדיין לא התחילה" תרגום: את סתם פוסטמה מעצבנת אין שום סיכוי בחיים שיהיה משהו ביננו. אינה בתגובה מתעלמת ומגבירה את קצב המילים ל 1000 מילים בדקה.

למעלה