עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

אור2221

New member
עינב נראה לי רק מחממת את שפרה יותר

מכוונה טובה, אבל אוי אוי אוי... עינב אומרת לה מפורשות שאינה מתכננת להתלבש על צבר ולהפריד בינהם.

כוונה טובה לא בטוח אבל יש להן מטרה משותפת

שקוראים לו אינה ועינב רצתה לוודא את זה

juspan

New member
נכון, וגם לדעתי זה קצת בתמימות

אבל הדפוס הנשי הזה מטריף אותי. עלם החמודות של הווילה (לפחות של החבורה שהוא "מנהיג"), הבחור המיושב, המאופק, בעל העקרונות, החבר הנאמן שניתן לסמוך עליו וכו' וכו' - כביכול "בוגד", אם תרצו משת"פ, ובעצם חבורת הברקודות שם רוצות להוציא לילדונת החדשה את העין. למה? למה לא לכעוס על מר עקרונות בעצם? למה הוא לא קם? למה הן כועסות שהיא נדבקת אליו לכאורה? מתה מזה.

אור2221

New member
קראת את התיאור של שיחת ש"צ אתמול

צבר אמר לשפרה שאין לה מה לדאוג בצורה הכי ברורה שיש, אבל שיש להם משחק לשחק. שפרה סומכת על צבר, אחרת היא היתה כועסת עליו - היא לא, היא סתם עצובה ומדוכאת, כי רע לה באופן כללי.

juspan

New member
ראיתי את השיחה בעצמי

ולא האמנתי לה באמת (אפילו כתבתי על זה). כבר אז קלטתי שהוא מורח את שפרה כי הוא היה נורא מבוהל ומבולבל, לא יכולתי לשים אז את האצבע אם הוא מבולבל סתם בגלל השינוי הגדול במשחק או ספציפית כי מהשניה הראשונה (עוד ב"מסיבת קוקטייל") ראו שמשהו באינה, למרות הקלילות המפדחת שלה כביכול, הדליק אותו! זה הלחיץ אותו לחלוטין, כי צבר כן אדם שמצטייר נאמן לחבריו ובטח לעקרונותיו ולמילותיו (את זה אני אומרת בתור מי שלא ממש מתה עליו, ועדיין) אבל רבאק, הוא לא באמת נמשך לשפרה לדעתי ולא יעזור כלום למרות שחשוב לו לעמוד במילה שלו... ולמה את חושבת שהיא לא כועסת עליו? כמו שכתבתי, זה דפוס נשי שמחרפן אותי, תמיד כועסים על האישה האחרת, על הפרחה הלא סופיסטיקייטד (ככה בעיניי שפרה) ולא על הבחור. שפרה מפחדת מצבר, מתגובותיו, היא לא באמת חופשיה איתו, זה שקוף בכל שיחה שלהם שלא כוללת סתם רכילות או $#ני שכל על קולנוע וספרים, לכן אפילו לכעוס עליו רשמית היא לא יכולה, לאו דווקא בינה לבין עצמה.

אור2221

New member
טוב, הוויכוח חסר פואנטה

אני ממש לא ראיתי שם משהו, אני חושבת שהיא מבלבלת אותו כי הוא לא יודע איך לאכול בחורה שהגיעה לשם במטרה להתלבש עליו, ומתנהגת בצורה כזו לא אטרקטיבית (והיא באמת לא אטרקטיבית, הקול שלה מעצבן ואין לה נושא שיחה אחד מעניין לדבר עליו). אני מניחה שנחכה ונראה.

juspan

New member
לצבר אין שום בעיה לאכול בחורות שלא מזיזות לו

ע"ע וונסה. נהפוך הוא, הוא הוכיח עד היום שאין לו שום בעיה לנער מעליו אנשים לא רצויים, להיות מאוד לא נחמד באופן גלוי כשהוא רוצה, בלאקוניות שלו, בדרך שבה הוא מסיים שיחות אם מישהו העז לחצות גבול שהוא הציב (הוא מחליט על מה מותר לדבר ועל מה לא, כאמור גם עם אנשי שלומו ושפרה בזכותה ובעצמה. תנסי להיזכר בדינמיקה של אותה שיחת הספסל המשולשת עם ליאון ושפרה, ואיך שני האנשים הדברנים והפתוחים האלה, כביכול, שאוהבים אותו - פשוט מגמגמים איתו שוב ושוב ומפחדים מתגובותיו ושותקים חצי מהזמן ומנסחים בלב כל משפט עם בשר. רק בגללו. עם אינה זה פשוט לא ככה, גם אם הוא לא עונה לה - הוא מרשה לה "להטריד" אותו ולהביך חופשי). נחיה ונראה באמת (למרות שעם צבר לדעתי לא נראה דבר וחצי דבר
)

Jo_

New member
מסכימה איתך במאה אחוז, לצערי...

אני לא יכולה לתאר כמה עצוב לי בשביל שפרה ובכלל לגלות שאנשים הם כאלה... גם אני רואה את מה שקורה לצבר סביב אינה. זה שקוף לי ואיך שהוא מדבר עכשיו עם רנין ולאון על כל הנושא רק מחזק את הכל. ושוב - בעצם הקרבה שלו לאינה הוא שורף את שפרה. איך שלא יהיה הוא יוצא פשוט חלאה (סליחה על הביטוי אבל אני כל כך כועסת!)

beep beep

New member
כוונה טובה? עינב מסובבת את הסכין

בגב של שפרה. אומרת לה שאפילו היא התעצבנה על אינה על שהיא מדברת שלוש שעות עם צבר... עלק. הזמן של שפרה הגיע ועינב מתענגת על כל רגע. שפרה אמרה שהיא רוצה לעלות לגריל הקרוב כדי לדעת איפה היא עומדת - צעד טקטי נכון. עכשיו אינה, שפרה ועינב ביחד בחצר. הארס מתחיל לבעבע...

JasPoint

New member
עינב עושה טעות

גם נותנת עצות מועילות לשפרה, וגם מרכלת על אינה איתם. מי שזוכר עינב אמרה לאינה בסוויטה ששפרה הייתה רוצה משהו עם צבר, אבל צבר לא רוצה... ועכשיו היא אומרת לשפרה שהקשר בינה לבין צבר הדדי והיא לא מבינה למה אינה חושבת שצבר לא מעוניין בשפרה. לא כדאי לה להתחיל התלכלך כי עד עכשיו היא הייתה הכי פחות צבועה בבית הזה, ומצחיק שזה קורה אחרי המכתב שהיא קיבלה מאמא שלה שביקשה ממנה להישאר כמו שהיא ולא להשתנות...

אור2221

New member
תכף שפרה מסתובבת לאינה ודופקת לה סטירה

היא התיישבה לידה כדי לעצבן אותה בכוונה.

אור2221

New member
נכון, שכחתי מזה

אני בכל זאת חושבת שהיא מעדיפה להפטר מאינה ולא משפרה.

א ח ת18

New member
היא לא אמרה לשפרה שזה הדדי

בינה לבין צבר. היא אמרה שמה שיש בינהם זה חברות אמיתית, וזה היה בהקשר לזה שהם דיברו על זה שבמשחק אין באמת חברים אמיתיים ואי אפשר לדעת מה יהיה ואז עינב אמרה שזה לא הכי נכון כי למשל בין שפרה לצבר יש חברות והם בטוח לא יצביעו אחד לשני להדחה.

למעלה