עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

jaycom

New member
חידה לגולשי הפורום

תוך כמה זמן לוקח ללאון ורנין ללכלך על כל מה שזז?

JasPoint

New member
לאון על אינה: "קחבה, רוסיה מטומטמת" ../images/Emo6.gif

מזל שהוא רוסי אז הוא יכול להתבטא ככה על אינה

juspan

New member
לבי לבי עם ליאון הרגיש והעמוק

שכואב את כאבה של שפרה
זה לא באמת שפרה הרי, זה מציק לו אישית כי צבר נותן יחס למישהי שהוא לא יכול להיתקע להם באמצע ולתת נאמבר, והוא גם הרי סתם רכלן ומת על צהוב ובעיקר ורצה נורא לספר לרנין בתמימות מעושה שהדבר שהכי אולי בלבל אותו זה שצבר אמר לו שלאינה יש גוף טוב.
רנין מיד פוערת עיני ינשוף (יא ווילי, איך אמר עליה זאתי ככה ואותי שלח להחליף את נועה תשבי) ואומרת לליאון "אז מה?? ואם היית שואל אותו על הגוף שלי? לי הוא אמר שישר אני יוצאת מכאן לדוגמנות"
זה לא מה שאני שמעתי, כאמור הוא די לעג לה בה בשיחה שאני שמעתי לפני שבועיים כשסיפרה שרוצה להיות דוגמנית וקנטר אותה על זה.

My Little Fairy

New member
לא הבנתי למה ליאון בדכאון עכשיו.

על מה הוא בוכה? על שצבר מתחבר עם אינה והחדשים?

Lomsahne

New member
נראה לי אבל רק נראה לי...

שהוא זרק משהו לשפרה שכנראה פגע בה. איזה שיחה יפה בין רנין ללאון.

eli7r

New member
מי פגע בשפרה ליאון או צבר?

ואם הוא אזילך לדבר איתה ואם צבר אז מה זה ענינו

Lomsahne

New member
ממה שהבנתי...

לאון,ושפרה כנראה בחדר של האח הגדול והוא מחכה שתצא.

My Little Fairy

New member
נראה לי שאתה צודק

הוא אומר עכשיו לצבר שהוא אמר לה דברים איומים, ביניהם, שהוא רוצה לשבור עליה משהו.

אור2221

New member
לשבור על אינה משהו, לא על שפרה

הוא חימם את שפרה על אינה, ולכן הוא מתבייש בזה.

מצחיק שלאון מקנא כשהוא עצמו הולך ומסובב

את כולם סביבו... ועוזב את האנשים שהוא אלק אוהב באמצע שיחות כדי להיות עם מישהי שמתה שהם יעופו משם כמו עינב...אז לאון חדל עם הצביעות. אבל כל הכבוד על הטקטיקה והפסיכולוגיה ההפוכה...

זברה17

New member
לאון בדכאון כי הוא מאוהב בצבר

והוא מקנא בקשר שלו עם אינה. מבחינתו של לאון , צבר הוא האבא, שפרה היא האמא והוא הילד החמוד והקטן שמצחיק אותם. ועכשיו מתפרקת לליאון המשפחה הדמיונית שלו.

droriko

New member
באנה קלטתם את שחר?

איתי נכנס לחדר כששחר וונה מדברים , הוא מתכוון לשבת לידם ואז שחר זורק לו "בוא איתי בוא שב" . בתור בעל הבית החדש של הוילה הוא בטח מצפה מאיתי שגם יגיד לו תודה שהוא נותן לו לשבת שם

Jo_

New member
רשמית - צבר מעוניין באינה

זהו, אני כבר לא יכולה להאמין לצבר כשהוא אומר לשפרה שמה שהיא מרגישה זה הדדי/יש ביניהם מעבר לידידות טובה. זה כל כך שקוף שהוא מעוניין באינה, נמשך אליה, whatever. יש שם משהו בטוח! ואני חוזרת עכשיו להרגיש רע בשביל שפרה ולקוות שהיא תצא בשבוע הבא מהוילה בשביל לא להיות מושפלת מהסיטואציה הזאת. אני לא יכולה לסמוך על המילים של צבר, סופית. כשהוא מדבר עם אינה הוא פתוח יותר מהרגיל, הוא מסוקרן והמבטים שלו די ברורים. בכל מקרה, הוא יותר נלהב ממה שהוא אי פעם היה בשיחות עם שפרה. שמעתי עכשיו את השיחה של לאון עם רנין ורנין מנסה לשכנע אותו שצבר סתם מדבר עם אינה והיא מציגה את זה כאילו שאינה היא זאת שנדבקת לצבר. אבל לדעתי זה בולשיט. אולי אינה היא זו שניגשת אבל צבר הוא זה שיוזם ומפתח את השיחה. אני מאלה שכן אוהבים ומעריכים את שפרה (כן, גם לה יש את הקטעים הרעים שלה = בן אדם לא מושלם) ולכן אני מקווה שהיא תצא החוצה במהרה ולא תתרסק שם. זה לא מגיע לה ותכל'ס לאף אחד מהם. חוץ מצבר אולי. לו די מגיע עכשיו... לדעתי כמובן.

droriko

New member
אינה אפילו לא נחשבת ידידה בשבילו

כלי משחק באח הגדול ותו לא .

Jo_

New member
זה מה שקיויתי שזה אבל...

פשוט קשה לי להאמין. הוא אומר דברים מסוימים לשפרה ולאון על כמה שאינה סתומה/חופרת, לא יודעת מה אבל העיניים שלו מדברות כשהוא עם אינה והשיחות שלו איתה הכי חיות שהיו לו עם כל אחד שם בבית, לרבות שפרה. אז לא יודעת, אני באמת כבר לא מאמינה לו. אולי הוא יכול לסבן שם אנשים אבל לא את מי שיושב בסלון ויש לו טיפת אינטיליגנציה רגשית וקריאת מצבים. אני עכשיו גם שומעת את מה שצבר אומר ללאון וזה רק מחזק לי את התחושה שלי לגבי צבר. אוףףףףףף אנשים זה עם חרא!

carmit4

New member
לא חושבת

הוא מתאים את ההתנהגות שלו אליה. היא משדרת אנרגיות אחרות מהשאר שבבית וכמו שהוא אמר לה משהו בסגנון "יש לך אינטראקציות עם כלמיני אנשים אז תתנהגי אחרת לכל אחד" זה אומר שככה הוא חושב וככה הוא מתנהג.

למעלה