עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

אור2221

New member
חחחחחח... צבר אומר לליאון

שהוא הולך לשבת לבד, אבל אם אינה מגיעה, שיגיע תוך שתי דקות או שיקרא לה. ליאון אומר: "כרוב סגול" (מילת הקוד של שפרה) צבר אומר "לא זה, היא עלתה על זה" ליאון הולך, צבר מתמתח ונאנח "איזה יום" ליבי איתו.

Lady in red2

New member
מה זה הכרוב סגול הזה? קוד למה?

אוף, למה ליאון, למה התלכלכת עם כל המנדרג' הזה... טוב, אני מתארת לעצמי שבמצב כזה אין ברירה ואף אחד, עד כמה שהוא סימפטי, לא יוצר 100% נקי.

אור2221

New member
ליאון אמר לשפרה אתמול

שכשאינה מציקה לו, הוא יגיד כרוב סגול והיא תבוא להציל אותו. אז אתמול, ששפרה, ליאון, צבר ואינה ישבו על כורסה אחת ואינה ברברה בשכל - ליאון הסתכל על שפרה ואמר "כרוב סגול" - היא נקרעה מצחוק וצבר היה צריך להמציא משהו כדי להוציא אותם מזה.

beep beep

New member
הסימן הטוב ביותר לבגידה של צבר הוא ליאון

את מה שראו, הרגישו והבינו מספר אנשים כאן בפורום דרך הטלוויזיה ראה, הרגיש והבין ם ליאון מקרוב בתוך הבית - אינה הצליחה להדליק את צבר ולהרחיק אותו משפרה. ולא פלא שליאון בפניקה מכיוון שהפטרונית והחברה שלו נמצאת בסכנת הדחה. ואל תתרשמו מהאהבה שפרצה לפתע בין עינב לשפרה. לא יהיה בבית האח הגדול דייר שישמח יותר מעינב כששפרה תלך.

droriko

New member
יש אפשרות שעולה במוחי במהלך היום האחרון

אני עוד לא יודע מספיק בטוח כדי להפוך אותה למסקנה, אבל אני בהחלט לוקח אותה בחשבון. נראה לי שאחרי השיחה עם אינה על זה שיוסי ועינב יותר פופולארים משיפרה ,צבר החליט לשנות אסטרטגיה וכעת הוא מעדיף להתרחק משיפרה ולהתקרב לבובלינים . ראינו היום איך הוא ליקק פתאום ליוסי , בנוסף הוא התרחק גם משיפרה ועוד אומר לליאון "מחר תשמור עליה בשבילו" מה שאומר שגם מחר הוא מתכוון להתרחק ממנה .

droriko

New member
אני רק יכול לקוות שצבר

שצבר יתעשת על עצמו לפני שהוא הופך לחייל של בובליל ומוותר על כל העצמאות שלו (שהיתה קיימת עוד כששיתף פעולה עם שי). האירוניה שאם הוא יעשה דבר כזה הוא יאבד הרבה קולות מאנשים כמוני שמעריכים אותו על דרך המשחק שלו.

Lady in red2

New member
ממש כרגע הוא דיבר על השיחה הזאת של אינה איתו

"היא אמרה שאני ככה וככה, חושב יותר מדי, לא זורם..." ולא נראה שזה מזיז לו יותר מדי.

droriko

New member
אז מה ציפית שיגיד?

שהוא לוקח את זה אתה מה שאינה אמרה ברצינות ומתכוון להעיף ממנו את שיפרה?

beep beep

New member
הגיוני. וזו טקטיקה שרק מטומטם כצבר יבחר

למה מטומטם? כי בדיוק כמו שאנחנו מבחינים במלאכותיות שבה כך גם הדיירים בבית שמכירים אותו מבפנים ומבחוץ (הדיירים החדשים ראו מה היה בינו לבין שי ושפרה - כולל הסויטה) ובדיוק כפי שאנחנו לועגים לטקטיקה הזו - כך לועגים לה גם הדיירים. צבר בחר בקו מוטעה ביום שבחר את שי ויצא נגד יוסי. הטוב והמכובד ביותר מבחינתו הוא פשוט ללכת ולחבק חזק את שפרה. אבל הוא ממשיך לשכב כמו מומיה על הגב.

Ootch

New member
עכשיו זה סופי-

רנין היא השחקנית הכי טובה בבית האח הגדול. עינב מתקרבת לשפרה ורנין הולכת ישר להלשין עליה לצבר.

אור2221

New member
רנין מייצגת אותנו כאן

שפרה רוצה לדעת, רנין רוצה לדעת, ליאון רוצה לדעת, אנחנו רוצים לדעת. דבר, בחייאת רבאק!

beep beep

New member
אבל היא שיבחה את עינב. צבר לא קנה את זה

היא העידה שעינב התקרבה לשפרה וצבר אמר שזה הרע במיעוטו .

juspan

New member
והיא לא מתביישת להגיד עכשיו לצבר

כשאמר ששפרה כבר 3 שעות מתעלמת ממנו, כועסת "לאאאא, זה בגלל מה שעינב אמרה לה"
איפה הבושה? שור, ברור שזה רק בגלל מה שעינב אמרה לה עכשיו, עינב אשמה בכל דבר. יא בוחשת. ותראו איך צבר מחרטט לרנין במניפולטיביות של לא-מקצוען במעושות וכאילו בריחוק מזלזל הוא מדבר על אינה "אין, את לא יודעת איזה רצח אופי היא עשתה לי ביום שהיא הגיעה... אין דברים כאלה". הוא אומר לרנין שאינה נתנה לו עיצות ושהוא צריך יותר to mingle "ואת רואה אבל שאני עושה מינגל, כן? יוצא מגדרי (בטון של חה חה)" באמת חה חה, לפחות עם אינה אתה מינגל באבו אבוה
שלא לדבר על שאר השטויות שניסית לעשות היום בגמלוניות מגוחכת. אבל אז כשרנין קראה לאינה "פרחה קטנה" הוא קצת נזף בה, כי זה לא יאה לרנין עצמה לדבר ככה (לא חלילה כי היא באמת לא פרחה קטנה בעיניו)

אור2221

New member
צבר לא אידיוט

הוא יודע שאחרי שיחת השרמוטה, חבורת ש"צ לא יכולה להתפס בקללות.

juspan

New member
אוהו, אם הייתי סופרת כמה קללות בסגנון

יצאו מפי חבריו לידו אחרי שיחת השרמוטות. אבל עזוב, זה לא האישו, איך אתה מסביר בעצם שכבר שעה ומשהו נתיניו מכרכרים סביבו, מדברים איתו סחור סחור על הסוגיה הבוערת, לפעמים אפילו הכי בישירות, ובעצם רק הם מדברים כמעט וטוחנים ומבכים את הסיטואציה - הוא לא מרגיש צורך להגיד משפט אחד מרגיע אמיתי כרגע! לא חוזר כרגע על חרטוט ה"זו רק טקטיקה, היא אהבלה גם בעיניי ואני סובל מכל רגע שאני יושב איתה למען הגריל". תראה איך הוא מצליח לעשות לכם (בעיניי) מה שהוא עושה לשפרה - בעצם איש לא דורש ממנו הבהרות, אינה היא ה"בעיה" לא הוא... ממש מוזר. שלא לדבר על זה שהוא לא מזיז את התחת לכיוונה של שפרה, עלק היא מתעלמת ממנו, הרי אם היה ניגש עכשיו, מניח יד, מחייך, משהו, היא מיד היתה גולשת איתו לשיחה אינטימית.

Ootch

New member
וואו. איזו שיחה.

שני המשפטים הכי חזקים לדעתי של רנין לצבר: "עזוב, טוב לשפרה עם עינב עכשיו" "אי הוודאות ביחסים בינך לבין שפרה מעייף אפילו אותי, וזה מה שהכי מחליש אותה"

beep beep

New member
עכשיו רנין הנחש מכינה את בגידתה בצבר

שכנעה אותו בעצת אחיתופל להשאיר את שפרה עם עינב "טוב לה עם עינב" ולהשאר לשוחח איתה. איזה עצה נכלולית... ועכשיו היא מסבירה לו את דבריה לליאון שצריך לתת לצבר "מרחב לעצמו" מכיוון "שקשה לו לסחוב אותנו על גבו"... איזה נחש! מה שהיא אומרת בעצם לצבר הוא: "הברית בינינו נגמרה. לך אתה לדרכך ואני הולכת לדרכי." ורק ליאון ממשיך ליבב בקולו הצורמני כתן עזוב לעבר הירח...

Lomsahne

New member
ההבנה שלך של הדברים...

לדעתי מוטעת בגדול. אני מוכן לשים את חיי שרנין לא תצביע לצבר בחודשיים הקרובים {אם ישארו כמובן}.

beep beep

New member
עכשיו, אחרי ה"תתנדפי" במקלחת , אני משוכנע

הצבוע המגה פרצופי שנקרא רנין ייללה שוב "איפה שושו"..... רוצה לומר - מה השארת לנו את הסמרטוט הקפוא המכונה "צבר". היא תדיח אותו בקרוב מאד

למעלה