עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

דינה128

New member
עינב יכולה גם להעלות את ונסה לגריל

יוני מצא חן בעיני עינב, כשמישהו אמר ליד יוני באבי ויוני התעניין מי זה באבי אמרו חבר של עינב ועינב הדגישה "לשעבר". אתמול ניסתה להוציא מיוני , מי הבחורה בבית שהכי עושה לו את זה... יוני שאל על איתי וונסה, עינב ענתה "בטח שהם אוהבים". אם עינב באמת רוצה את יוני, היא תעלה את ונסה כדי שתלך ויוני ישאר פנוי עבורה בדיוק מה שאינה תעשה לשפרה כדי שצבר ישאר פנוי עבורה. נחכה ליום שבת ונראה.. האמת, נשמע לי הזוי שעינב תעלה את ונסה אבל ככל שאני חושבת על זה יותר זה יותר ויותר הגיוני לי.

לא נראה לי שהיא עד כדי כך בעניין

לא נראה לי שהיא עד כדי כך בעניין של יוני כדי לזרוק מישהי מהבית. למען האמת, לא נראה שבאופן כללי היא בעניין של לזרוק מישהי רק כדי להשיג מישהו. מה גם, שזה יהיה מטופש מבחינתה. היא בוודאי יודעת שהסיכוי שונסה תצביע נגדה נמוך יותר מאשר הסיכוי ששפרה וצבר יצביעו נגדה. להערכתי אפילו על ליאון היא סומכת פחות מאשר ונסה. גם על רנין.

אור2221

New member
אני מסכימה שהוא מענה אותה

אבל יש לו חתיכת מערכת שיקולים שנסתרת מעייננו איכשהו. בסוויטה הוא אמר לה אחרי שהיא התוודתה על הרגשות שלה בפניו שהוא יעשה את המקסימום לא לאכזב אותה. זה רמז, אבל זה רמז חיובי למדי וככה היא גם חזרה משם, מאושרת. אבל היא ציפתה שצבר ישדרג את הרמזים וזה לא קורה כי צבר הוא איש עקרונות. היא תכננה לקבל את זה ולהיות בסדר עם זה, אבל היא מאבדת את השפיות שלה. הייתי במצב די דומה בעבר (רק לא בריאליטי), ונשבר לי הלב לראות את זה, יש בי כל כך הרבה הזדהות כלפיה, חבל"ז.

הוא באמת הגזים

אני מקווה שעינב קצת תאפס את שיפרה, תעזור לה, שהן תהיינה חברות וצבר יהיה זה שיעוף, חיבבתי אותו כל הזמן, והחזקתי ממנו, אבל יש גבול להתנהגות שלו. אם אתה כבר מנסה להיות גבר, תהיה גבר בכל ההיבטים לא רק כשנוח לך.....

דינה128

New member
שפרה הפכה להיות מעשנת כבדה?

בשעתיים האחרונות כל פעם שמראים את שפרה, יש לה סיגריה ביד. מה קרה?

Sycko

New member
לפי דעתי

עד כמה שזה ישמע דרמתי, או שזה בגלל המצב הנפשי המעורער שעובר עליה כרגע עם כל העיניין של צבר (שאפשר להבין אותה, התאהבה בבונקר) והלכלוכים של אינה, ואו ניסיון להשתמש בזה כדי לסמן לצבר "אני סובלת". כי שפרה לא עישנה ככה עד עכשיו, ולדעתי זה מסמן משהו.

אור2221

New member
היא עישנה קצת

עכשיו היא מעשנת בשרשרת ותהיה חייבת לעינב סיגריות בסוף :)

santa barbara

New member
טוב עכשיו זה סופי...

כל השיחות שהיו לצבר ושפרה היו ידודיתיות לחלוטין מבחינתו... הוא אמר שאין מצב שהוא ידבר על רגשות וכו' בתוכנית... חבל לי על שפרה
...האמת אני בעד שהיא תצא ביום שלישי... יהיה לה הרבה יותר טוב!!

אור2221

New member
אני מניחה שגם צבר בעצמו לא בטוח

אני מאמינה שיש לו רגשות כלפיה, אבל הוא לא בטוח בכלל איך שניהם כזוג שורדים את התקופה של אחרי התוכנית, והוא ממש לא יתחייב עכשיו ואני גם מבינה את זה. מצד שני, מה יותר פשוט מלומר לה "אני כ"כ אוהב אותך בתור ידידה, אבל זה לא יקרה" - שפרה לא תבגוד בו ככה או ככה, היא בנאדם בוגר והיא תקבל את זה, היא גם חשבה שאבוד לה עד הסוויטה, והיא גם אמרה לו את זה IN SO MANY WORDS. צבר לא סגור על עצמו, שפרה כן. צבר לא מתכוון להסגר על עצמו עד אחרי התוכנית, זו הבעיה שלהם.

santa barbara

New member
אבל אם היא חשובה לו (כידידה/בן אדם)...

אז הוא צריך לעשות עם זה משהו כמו שרנין אמרה, לטוב או לרע. עדיף שיגיד לה שאין מצב ואז מקסימום כשיצאו החוצה והוא יחליט לשנות את דעתו אז אני בטוחה ששפרה תיתן לו הזדמנות. אבל רע לה עכשיו ממש, הוא לא יכול להתעלל בה ככה. אם היא חשובה לו הוא יעשה משהו!!

Lomsahne

New member
אני הבנתי בדיוק ההפך...

אם הוא יודה ברגשות שלו כלפי שפרה לא תהיה לו ברירה אלא להתחיל להפגין חיבה פיזית וזה דבר שהוא מאוד מאוד מאוד לא רוצה במשחק הזה. אם הוא לא היה מרגיש אליה כלום הוא היה אומר לה כי אם הוא באמת לא מרגיש אליה כלום הוא יוצא ממש מניאק.

santa barbara

New member
תאמינו לי אני כבר לא יודעת מה לחשוב...

אני מעדיפה לחשוב שלילי כדי לא להתאכזב אחרי זה

רנין: אמרתי לאח הגדול - עשיתם מתייסיר עבריין?

ואז בום, השידור דרך האינטרנט נפסק. גם לכם? פישי פישי

santa barbara

New member
הילדה מאוהבת ../images/Emo13.gif

סתם האמת פשוט קשה לה עם כל העניין של צבר. ואינה המטומטמת הזאת לא מוסיפה המון. אז היום צבר והמטומטמת ישבו ודברו וכמו שרנין אמרה קודם זה פשוט הקש ששבר את גב הגמל. שפרה פשוט נשברה. קשה לה עם החוסר הידיעה הזאת לגבי הקשר עם צבר ואינה כל הזמן זורקת הערות ומוסיפה אש למדורה.

אסוfית

New member
אם כבר- אז רנין נראית over dozed מאוהבת..

או שיכורה (ומתפכחת מהר נורא) וכן, הפסיק השידור בפליטה מהירה לגבי עבריינות לילה טוב:)

דינה128

New member
אבל לילה קודם צבר אמר לה שאין לה מה לדאוג

צבר אמר לשפרה ששום דבר לא השתנה אצלו ושהיא מכירה אותו 60 יום וצריכה לדעת שהוא לא התהפך פתאום. הם הסכימו ביניהם שהכל בסדר .. ככה לפחות זה נראה, מה קרה היום?????????

אור2221

New member
היא צריכה ממנו יותר חיזוקים חיוביים

והוא הצהיר שמה שהוא אמר או לא אמר בסוויטה זה המקסימום שלו.

רנית: אני התעלפתי (במשימת השיגור)

ואז שוב, השידור נפסק. גם לכם? אז הסיפור על האמבולנס שנראה שם הוא אכן אמיתי?

למעלה