יש גבול
נכון, צבר נכנס למשחק עם עקרובות ומטרות ומגבלות. אבל יש גבול לכל דבר, וצבר מתעלל בשפרה, כן, זאת כבר התעללות, האישה פאקינג מאוהבת בו, כבר חודשיים הוא לא זורק לה מילה על זה, כלום, בסוויטה היא הייתה צריכה לפתוח את השיחה והאידיוט מדבר ברמזים... עד מתי? השיחה בין רנין לצבר עכשיו היא אחת מהשיחות המעניינות שהיו באח הגדול, הכי מעצבנות והכי מבהירות את המצב. צבר לא מוכן לדבר על זה, ונותן לשפרה להשבר ולהשאר מתוסכלת, למזלה עינב נחלצה לעזרתה, אני שמח מההתקרבות ביניהם ושמחתי שכשצבר (שמתחיל להמאס עם המנהיגות שלו) הורה ללאון לשלוף את שפרה מחברתה של עינב בצד השני של החצר, רנין אמרה "לא, טוב לה עם עינב עכשיו" משהו שחשבתי שלא אשמע בתוכנית הזאת אף פעם... צבר חייב להתמודד עם המציאות, הוא לא נכנס לשעשעון טלוויזיה או משהו כזה אלה לבית עם אנשים, בני אדם, ולאנשים יש רגשות, גם אם הוא אוהב אותה או לא, מגיע לה תשובה... אני כבר ממש מרחם עליה... רנין פקחה לי את העיניים בשיחה הזאת על המצב של שפרה, ללא ספק מצב מתסכל... צבר... חשבתי שלא אגיד זאת אף פעם, אבל אולי הגיע הזמן שילך, זה גם יזרז את ההתקרבות של עינב ושפרה שיאחדו כוח מול המתמודדים הבלתי נסבלים (אינה... אין מילים...)