עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

nuno12

New member
רנין בולוס - כנסו

מי שעקב אחרי ה"שיחה" שלה עם צבר אתמול בלילה ראה שגם שם צבר אמר לה "למה את ממשיכה? - למה את לא מוותרת"? הוא לא קולט אותה בשיט כנסו לניתוח הדמות בולוס

קמבילי

New member
"טוב לה עם עינב"? והוא קנה את זה?

(ביפ, סליחה שאני מגיבה לכל הודעה שלך, אתה כרגע המעדכן הראשי מבחינתי)

דינה128

New member
רנין מרחיקה את צבר משפרה

כשצבר אמר ששלוש שעות שפרה מתעלמת ממנו היא אמרה שזה בגלל עינב. כשצבר אמר ללאון, לך תשלוף את החברה שלך משם.. רנין אמרה לצבר "לא , עזוב , היא נהנית (לשבת עם עינב ואינה) צבר "באמת?" רנין" כן, באמת.. רנין נחש הנחשים...

אור2221

New member
אני דווקא הסכמתי עם רנין מאוד

עינב כרגע מצחיקה ומעסיקה את שפרה, היא ממש לא צריכה לשבת ליד ליאון שיותר מדוכא ממנה, הוא יסתכל עליה במבט של פאפי-דוג עצוב. צבר ממש תקוע, הוא רוצה את המליון, הוא כנראה גם צריך את המליון מסיבות אחרות ורציניות יותר מהשאר. מצד שני, יש הרבה רגשות רציניים אחרים מעורבים בעניין. הוא ממש לא שם בגלל הסיבות של כל שאר האחרים, יש לו צורך מיידי בכסף, והניחוש שלי שהוא צריך אותו בגלל מצב רפואי של אחד מבני משפחתו. אז הוא תקוע, כי הוא צריך לשחק משחק בשביל מליון דולר, וצריך גם לא לפגוע בחברים שלו.

דינה128

New member
מאיזה סיבות רציניות צבר צריך את המיליון?

כתוב בדף שלו בקשת שאם יזכה במיליון יעשה טיול בעולם. את יודעת משהו אחר? הוא דיבר על זה? אם מדברים על צריכים את המיליון, אלה שפרה ולאון. שפרה שגרה בשכירות עם שתי אחיות שהיא בעצם האמא שלהם ולאון שאפילו מכונית אין לו. כל השאר, מסודרים עצמאית או באים ממשפחות מבוססות כלכלית.

אכדית

New member
"אפילו מכונית אין לו"?????

גם לי בגיל 22 לא הייתה מכונית. הבן אדם לא עשה צבא, היה לו 4 שנים לחסוך אבל הוא מעדיף לפוצץ את הכסף על בגדים.

Lomsahne

New member
תקשיבו החלטתי סופית וגיבשתי דעה...

צבר בנאדם מדהים.אני מאחל לו שיזכה ולפי מה שהיה ברור מתחילת השיחה של לאון וצבר הוא ממש זקוק לכסף ויש שם איזה סיפור לא ברור שכנראה גם לא נדע.

אור2221

New member
כן, גם לי זה ברור

מה שלא ברור לי עכשיו זה למה הוא לא זורק לרנין (או לשפרה, או לנו) איזו עצם.

אור2221

New member
בונקר נשאר בונקר

בגלל הדברים שקרו, והדברים שקורים - צבר בשום אופן "חד וחלק" כפי שהגדיר את זה, לא מוכן לדבר על הרגשות שלו לגבי שפרה, או בכלל. רנין עשתה עבודה מדהימה בסחיטה רגשית, דבר כזה לא ראיתי. היא מסתכלת עליו בארשת תסכול יוצאת מן הכלל, אבל כלום לא יוצא ממנו, בונקר היסטרי. הוא גם אמר שעברו עליו לפני שנכנס דברים הרבה יותר קשים. שפרה בדרך הנכונה להתמוטטות עצבים טוטאלית, מישהו צריך לארגן להם עוד ערב בסוויטה דחוף.

santa barbara

New member
עוד ערב בסוויטה?!?!....ממש לא!

הכי טוב לה עכשיו זה לצאת משם. הכסף כבר לא מעניין אותה.

beep beep

New member
ליל הסכינים הארוכות

הסיפור של צבר ושפרה במשחק נגמר. אני לא יודע אם ההתנתקות ביניהם היא ספונטנית או מתוכננת, מה שבטוח - היא מטומטמת ומלאכותית, במיוחד בעיני דיירים החדשים שראו הכל לפני שנכנסו לבית. גם הברית בין צבר, ליאון ורנין נגמרה. רנין "שיחררה" את צבר ממנה ובכך היא חופשיה ליסוע הלה. רנין יוצאת מהסיפור הזה ברגליים יבשות. מסתבר שהיא השורדת המתוחכמת ביותר בבית שמסובבת את כולם על האצבע הקטנה - כולל את ההפקה. יחד עם בן בריתה ליאון הם מהוים להקה של צבועים.. איסטרטגיה שלהם פשוטה: לילל, לשיר ולרקוד, וכל זאת כעלוקות על גבו של נשא שיסחוב אותם על גבו. שי הלך, צבר ושפרה במצוקה, ליאון ורנין מתחילים לחפש את הפראייר הבא. (הערת אזהרה: הניתוח הזה יזרק לפח אם גם שפרה וגם צבר ישרדו את ההדחה הקרובה)

beep beep

New member
נ.ב: וההוכחה שאני צודק: ראו כמה רנין מאושרת

כ"שחבריה" צבר ושפרה נראים מיוסרים.

קמבילי

New member
רנין השממית היא השנואה השניה אחרי שי

וכמו שי גם היא שוכחת את קהל הצופים שיטיס אותה בבעיטה לטיז אל נאווי.

Sycko

New member
יש גבול

נכון, צבר נכנס למשחק עם עקרובות ומטרות ומגבלות. אבל יש גבול לכל דבר, וצבר מתעלל בשפרה, כן, זאת כבר התעללות, האישה פאקינג מאוהבת בו, כבר חודשיים הוא לא זורק לה מילה על זה, כלום, בסוויטה היא הייתה צריכה לפתוח את השיחה והאידיוט מדבר ברמזים... עד מתי? השיחה בין רנין לצבר עכשיו היא אחת מהשיחות המעניינות שהיו באח הגדול, הכי מעצבנות והכי מבהירות את המצב. צבר לא מוכן לדבר על זה, ונותן לשפרה להשבר ולהשאר מתוסכלת, למזלה עינב נחלצה לעזרתה, אני שמח מההתקרבות ביניהם ושמחתי שכשצבר (שמתחיל להמאס עם המנהיגות שלו) הורה ללאון לשלוף את שפרה מחברתה של עינב בצד השני של החצר, רנין אמרה "לא, טוב לה עם עינב עכשיו" משהו שחשבתי שלא אשמע בתוכנית הזאת אף פעם... צבר חייב להתמודד עם המציאות, הוא לא נכנס לשעשעון טלוויזיה או משהו כזה אלה לבית עם אנשים, בני אדם, ולאנשים יש רגשות, גם אם הוא אוהב אותה או לא, מגיע לה תשובה... אני כבר ממש מרחם עליה... רנין פקחה לי את העיניים בשיחה הזאת על המצב של שפרה, ללא ספק מצב מתסכל... צבר... חשבתי שלא אגיד זאת אף פעם, אבל אולי הגיע הזמן שילך, זה גם יזרז את ההתקרבות של עינב ושפרה שיאחדו כוח מול המתמודדים הבלתי נסבלים (אינה... אין מילים...)

Sycko

New member
ממש לא, אני ריאלי לגמרי

היא תעלה אותה על הגריל משתי סיבות: 1. הן התקרבו והתפייסו אבל בינתיים היא קרובה יותר לאחרים, אז אין לה ממש בחירה כאן, אם היה אפשרות להצביע למתמודדים החדשים, היא הייתה עושה את זה, תאמין לי. 2. החשש ששפרה תצביע נגדה במקביל יגרום לה להצביע נגדה. אתם טוענים שעינב אמיתית? גם אני, למרות שחשבתי שהיא לא הייתה בסדר הרבה פעמים, אם אכן אתם טוענים כך, ההתקרבות ביניהן היא אמיתית.

למעלה