עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

LAE

New member
איזו שיחה!!!!

היו כמה רגעים מרגשים בשיחה שלצבר ורנין. מצטערת שלא כל הפרטים זכורים לי: רנין אמרה לו ששפרה מתרחקת כי היא נחלשת. אמרה שקשה לשפרה לא לדעת איפה היא עומדת בקשר לצבר. אז צבר אמר שהוא יצטרך למצוא איך לחזק אותה. אני בטוחה שש"צ+לאון ורנין באמת קשורים אחד לשני. אין פה בגידה. אני לא זוכרת את הניסוח המדויק, אבל אחרי השיחה בין צבר לרנין, ברור לי שכל קשר לאינה נועד לצורך אסטרטגי נטו - לגרום לה לחשוף מידע וכו'.

Sycko

New member
תראו עכשיו את הלייב

ותגידו לי, לא היה פשוט כיף לראות את ה"פרידמנים" ואת עינב צוחקים ככה כמו עכשיו ביחד בלי אינה? הבחורה הזאת מוציאה אותי מדעתי.

droriko

New member
אני לא מבין על מה הם מדברים בכלל

עינב כל הזמן צורחת ורנין צוחקת בקול רם כאילו היא ליקקה בולים .

LAE

New member
יש מצב שבדיוק עכשיו

שפרה נכנסה לשירותים ובדיוק צבר היה בתוך המקלחת. רק חבל שבדיוק ברגע הזה צינזרו את השידור והוא הופסק.

Sycko

New member
פחחח עם צבר?

אתמול הייתה שיחה בין שפרה לצבר אחרי שרנין אמרה לצבר דבר דומה שהוא חייב לתת לה תשובה, ואיך שהיא מגיעה והוא מתחיל לדבר על הנושא, בום, הוא מגמגם היא מגמגמת ולא מבינה מה הוא רוצה... זה כבר הגיע למצב שלא משנה מה הרקע של הבחור, המניע שלו להשיג את המיליון והסיפםור הקורע לב שמסתתר שם שיכול להסביר הכל, הבחורה במצב הזה, ובסיטואציה הקיצונית שהיא נמצאת בה, יכולה להגיע להתמוטטות נפשית.

beep beep

New member
שיחת ש"צ באמבטיה: שפרה מתחרפנת

השניים יושבים קפואים ומכווצים רחוק זה מזו. צבר שפוף. שפרה מסתתרת בתוך הצוארון שלה. שפרה בוכה: "אין לי יותר מה להגיד" "אין לי מה לעשות כאן". צבר לא מתקרב ואפילו לא מסתובב לעברה. מנסה לשכנע אותה להשאר. לשאלתו היא אומרת לו שהוא מקשה עליה להשאר כאן . צבר: "שפרה אל תלכי בגללי". קשה להבין את דבריה מכיוון שהיא ללא מיקרופון ומדברת לתוך החולצה. צבר: "שפרה לכי הביתה, אל תעשי את זה לעצמך, אל תשארי פה". הוא משכנע אותה שהמיקום הגבוה ביותר אליו היא יכולה להגיע הוא השני ושואל האם כדאי לה להשאר בשביל זה. שפרה: "אני כאן בלי שום הגנות ואנשים מנצלים את זה" היא מצטערת שחשפה את רגשותיה בגלוי למצלמות. צבר: "אם יש לך משהו להגיד לי זו ההזדמנות" שפרה: "זה לא נכון" (להגיד) צבר: "בגלל המצלמות? או בגלל מה שאני. ידעת על שתיהם" "שפרה: אתה לא פייר אלי הרבה זמן... (ההמשך לא ברור) צבר:"אם נדמה לך שאת יכולה לצאת מכאן כשהאשם העיקרי זה אני...." שפרה: "מה אשם, זה לא קשור" צבר: "את הולכת?" שפרה"נראה לי שכן". (אומרת עוד משהו לא ברור) שתיקה ארוכה. שפרה: "עזוב, לך לישון" צבר מתקפל לתוך עצמו. השניים מדברים על ליאון .. שפרה: "אני מצטערת" "צבר: "על מה" הוא מתחיל להסביר לה שהיא בעצם ניצחה.... בלה בלה בלה ומנסה לעודד אותה. שפרה פורצת בתלונות על שהפכו אותה לביץ' של הבית. צבר אומר לה להשאר וללכת באותו משפט - הרושם שלי הוא שדי נמאס לו ממנה ושהוא לא יצטער יותר מדי אם תלך.... היא עוברת להאשים את ההפקה בעניין המכתב של רנין ושהמכתב שלה שלא חיזק אותה. צבר: "זה רק משחק מטופש. בחוץ תחכה לך מונית שתיקח אותך לאנשים שאוהבים אותך... בעוד שבועיים תצחקי שעשינו את השיחה הזו.... אז בשביל מה (את נשארת).... תפרגני לעצמך - את לא תצאי בבושת פנים..." שפרה: "אני כן אצא בבושת פנים בגלל זו שעזבה לפני.... קוס על האמא שלה... בגלל האגו שלי." (רנין נכנסת לשירותים וצבר אומר לה שמה שהיא מורידה שם מסריח... ) רנין מספרת שאינה הגיעה אליה ושאלה למה שפרה מתייחסת אליה לא יפה. צבר לרנין: "תתנדפי". רנין נעלבת, נושקת לשפרה והולכת.... אינה נכנסת לאמבטיה לצחצח שיניים, - שפרה מעירה משהו לא ברור... שפרה: "זו פסיכולוגיה הפוכה? - לעודד אותי ללכת?" צבר: "אם את צריכה ללכת - את צריכה ללכת"..." את לא חייבת לאף אחד שום דבר" שפרה לא מוצאת נקודה אחת שיכולה להשאיר אותה במשחק. צבר: "יש קו אדום שכל אחד צריך לדעת איפה הוא. את יודעת איפה הוא אצלך. אין סיבה שתרגישי כך יומיים, יכול להיות אחלה של שבוע - יכול להיות שלא." שפרה: "אין לי מקום. החדר לא נעים לי." מתלוננת שאין לה עבודה בחוץ ואין לה כישורים להרבה דברים. צבר מציע לה ללכת לישון ולחשוב על זה שוב בבוקר ולא להילחץ ממה שמחכה לה בחוץ. שפרה: "ומה אני אעשה? " צבר: "אני לא יודע מה אני אעשה, אז אני אגיד לך מה לעשות?" ...." הקירות כאן חלולים. יש מאחוריהם אנשים שחושבים שהם יותר טובים מאיתנו ועושים סרטים מהחיים שלנו" שפרה: "נכנסו ארבעה אנשים לבית שעוינים אותי, מה אני אמורה להרגיש ?" צבר מספר לה על שיחתו עם אינה שהסבירה לו כמה הוא משעמם, כמה הוא לא מביא ערך לתכנית הזו... אומר שזה לא מזיז לו כי מדובר רק במשחק "את יכולה ללכת ולצפות בכל החרא שקורה כאן מהבית שלך עם במבה וזה יהיה בסדר גמור" שפרה שוב מתלוננת על הדיירים החדשים והארכת התכנית . צבר אומר שזה רק "קלקר" צבר מתחיל לאבד סבלנות אומר שהגיע הזמן שתוותר על הכבוד העצמי שלה ושתצא בראש מורם. שפרה: "על האגו שלי?" ...... שפרה: "הבעיה היא שאני דופקת חשבון לכל העולם"... צבר: "המשחק הזה לא פייר... יש פה אבא ובת שתומכים זה בזו".... "והכי גרוע לך שקיבלת אותי..." שפרה: "אני פשוט חכה לקבל את השכל שלי בחזרה, זה הכל" צבר: "זה שעשועון טלוויזיה" שפרה: "זה גם החיים שלי" צבר מתצבן - "זה לא החיים שלי". שפרה: "זה החיים שלי".... "תהיה לי יומולדת בבית האח הגדול".... "אל תצחק עלי" צבר: "הבעיה שאת לא מצליחה להסגר על עצמך, אני לא מבין מה מטריד אותך" שפרה: "הם לא פיירים" צבר:" יש מילה אחת שמעניינת את האח הגדול וזה רייטינג." "לא אכפת להם מאיתנו אנחנו לא בני אדם מצידם". "רק את צריכה לדאוג לעצמך" "האשליה הכי גדולה היא שהמשחק משקף אותנו וקובע מי בן אדם יותר טוב. זה לא נכון" שפרה: "זה כן נכון".... "כי מי שמשקר לחברים שלו..." צבר:" אנשים בחוץ לא מתנהגים לפי הקודים ששידרתי פה". "בחוץ אנשים דופקים זה את זה". "זה לא ריאליטי זה טלנובלה." "זה לא אומר עלי כלום". צבר מסביר לה שמה שנראה מהבית זה לא מה שקורה באמת. "כולנו יצורי קומיקס שלוקחים את עצמנו ברצינות רבה מדי" "תמחקי את הסיכוי שאת מנצחת ותחליטי אם מקום שני טוב לך"..... ____________________________ מתנצל על אי הדיוקים בתימלול, אבל זו רוח הדברים..

קמבילי

New member
../images/Emo47.gif תודה רבה ביפ. בעצם צבר משדל את שיף ללכת

בזה שהוא לא עוצר אותה. הוא קנה את מה שאינה אמרה לו על הסיכויים של שפרה, אבל מוזר לי שלא מייחס אותם גם לעצמו. תודה איש היקר על הדיווח המעולה מהלילה. בבקשה המשך גם היום והלאה ככל יכולתך.

חרא מניאק זבל הצבר הזה

כל כך כואב לי עליה, וזה לא משנה איך התנהגה במשחק. בחורה יושבת לידך, גם אם היא בגדר 'חברה/ידידה טובה' , במצוקה, סובלת, רע לה, קשה לה, וכל מה שיש לך להגיד זה 'לכי הביתה'. חיבוק? משהו? מזל שלא ראיתי את השיחה, הייתי חוטפת עצבים. עד כדי כך חשוב לו לשמור על הקרח של עצמו שהוא לא יוצא מתוך עצמו כשחברה במצוקה? כל כך עצוב לי עליה כעת...... הלוואי ועינב תעזור לה....

למעלה