עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

Tapudy

New member
מצד אחד אומר לה להישאר ומצד שני לא

מה הוא רוצה לומר לה? ללכת או להישאר? לא מבין

droriko

New member
הוא לא רוצה לקיים שיחת עידוד מתרפסת נוסח שי

הוא יודע שזה פתטי, וגם שיפרה יודעת את זה .

זברה17

New member
צבר הבין ששיפרה מזיקה לו - זכותו המלאה.

מה אתם רוצים ממנו? הוא לא הוליך אותה שולל ולא שיחק בה הוא השתמש בחברתה בדיוק כפי שהיא השתמשה בחברתו זכותו להרגיש שהקשר הזה מעיק עליו.אתם כועסים עליו כאילו שהם נשואים שלושים שנה והוא פתאום מחליט לנטוש אותה. גם אם אינה לא היתה בוחשת , הקשר הזה לא היה מחזיק מעמד. כי צבר התחיל להיות עייף ודכאוני בחברתה

Jo_

New member
הוא מנסה לעזור לה לעזוב

שאר הדברים שהוא אומר זה כדי שהוא לא ייראה שקוף מידי.

אז עכשיו מסובבים את זה?

אז עכשיו הסיפור נסוב סביב הקושי בבית ולא סביב מערכת היחסים שלה עם צבר? איך עברנו לדבר על זה עכשיו?

Jo_

New member
אוף כמה שזה כואב

ככל שהשיחה מתקדמת אני מתחילה לתעב את צבר יותר ויותר. וכל כך כואב לי בשבילה. אני ממש כואבת. אבל אני חושבת שהיא מצילה את עצמה בזה שהיא הולכת. אני רק אשמח שהיא לא תתן לצבר את הכבוד הזה לשוחח איתה ובטח לא לתת לו את ההזדמנות לשכנע אותה ללכת או בכלל לייעץ לה. he's lost his respect two days ago.

דינה128

New member
אני צועקת על המסך: תחבק אותה כבר!

אפילו אם הבן אדם הומו. שפרה חברה טובה שלך - היא במצוקה- תחבק אותה כבר... ואם הבן אדם לא הומו ואוהב אותה ופוחד שאם יחבק אותה... אז שיחבק אותה כברררררררררררר יאללה כמה הבן אדם יכול להיות צנון

אור2221

New member
אם הוא יחבק אותה

תבוא כזו התפרצות בכי היסטרית ששום דבר לא ירגיע אותה.

Lady in red2

New member
למה היא אמרה שהמכתב של רנין ערער אותה?

ושמי שזרק אידיוט? תייסיר בעיניה אדיוט? (הבנתי שלא הוא זרק, אבל ככה הם חושבים, לא?)

שפרה כנראה לא קראה את הממו של ארז טל וההפקה

אז לא בטוח שהיא יודעת שזה אמור להיות תייסיר.

Sycko

New member
היום הזה גרם לי להגיע להחלטה

עינב ושפרה, צריכות להשאר ואתם צריכים לעזור להם להשאר בתוכנית. את צבר - להדיח. הצורת דיבור שלו והקור שהוא משדר ובשיחה כל כך קריטית עם שפרה, לא מגיע לו מקום כאן, מה שהוא עושה עכשיו יותר גרוע ממה ששי עשה בכל ה-50 ימים שהוא היה בוילה.

droriko

New member
אני אדם פחות אימפולסיבי ממך ויותר רציונלי

אני לא מדיח בן אדם על סמך שיחה אחת , ובטח שלא הופך מישהי שאני שונא לפייבוריטית בעקבות אותה השיחה.

למעלה